bugün

sevdiği entry'ler

kız yeğen sahibi olmak

Paranın köpeği bunlar ya.

görsel

sözlüğün en gözde erkek yazarı

listeden beni silip aykolik'i yazar mısınız? tşk.

siyahi nadir efendi

Haremde görevli zenci adam ama sanirim taşaklarını küçükken yani adam küçükken koparmışlar.
Bu vesileyle bu işlemin dinde yeri var mi bilmem.

gulmekicinyaratilmis

Bu abla en sonunda 50 yaşında bi bakire çıkacak yıllardır bizi trollemis olacak.

betray me

suriye'de kendi varlığı için mücadele eden kürtleri, türkmenleri, nusayrileri, dürzileri, ezidileri bakın nasıl tanımlıyor. yanlış hatırlamıyorsam hiçbir surette silahlı çatışmada bulunmamış ezidi kızları rakka'da cariye pazarlarında et misali teşhir ediliyordu, 9 yaşındaki çocuklardan bahsediyoruz. bazı insan tacirleri de katarlı ve bae'li zenginlere ezidi çocuk satarken yakayı ele vermiş, yakalanmıştı.

görsel

ve yine yanlış hatırlamıyorsam, islamcı htş-el nusra grupları türkiye tarafından desteklenen öso milislerinin köylerine baskın düzenleyip, eşlerini ve çocuklarını dar el harb malı ganimet sayarak cariyeleştirmiş, ırzlarına tasallut olmuştu.

23 yıllık sevgilinin sebep göstermeden terk etmesi

Çok ayıp etmiş eski sevgilidir. Bu tür durumlarda gerekirse son kez konuşulup öyle ayrınılmalıdır.

kavga31

gündem fasilitesi düzelmediği için sözlüğün son zamanlardaki modu. gündemi tartışamayınca birbirlerine sardılar herhal (Hüsnü zann). hayır yüce bir ideal uğruna olsa neyse diycem de bomboş. vaziyet aşçı uşağa, bahçıvan uşağa sonra hepsi uşağa seyrinde gidiyor. xayırlısı.

sözlükteki kızlara yürümeyen efendi yazar

(bkz: Aykolik)

O da zaten şöför götü elliyor.

asmacanın agzına vermek

Sevgi ağıza verilmez.
Sevgi, kalpten kalbe uzanan bir yoldur.

Kanepe olabilir belki.

asmacanın agzına vermek

Sikin nerde amk.

kabuksuz kaplumbaga

True o fotoğrafı saklayabilirsin hatta bakabilirsin hatta hatta hahahahaha neyse şaka bir yana ama paylaşamazsın!

Bu arada ben true’nun paylaştığı fotoya baktım da (fotoğraflara dikkatli bakmamıştım, cidden) bu fotoğraftaki kardeşimizin beli pek normel gelmedi.

Bu ne yahu beli kopacak kızın(!)
© copyright 2005 - 2026