bugün
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı8
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek6
- yazarların şu an istediği şey6
- iç sıkıntısından intihar etmek10
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı6
- birader beylerin birader beyler olmaları6
- bir şarkı sözü der ki2
- m r e r e c t o24
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- kamu görevlilerinin zıvanadan çıkması2
- yazarları gülümseten şeyler6
- kontrat fosfor karburator4
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor19
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- müslim sarı3
- sarı yeleli aslan trump8
- nargile tütünü2
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- 60 saat boyunca uyumayan insan4
- iş sıkıntısı olmasa okuyacağınız bölüm4
- mardin de bir ağanın inşa ettirdiği ilginç köy evi3
- yaz günü bira içmek6
- hababam sınıfı semra hoca7
- aylık 279 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- 12 haziran 2026 güney kore çekya maçı5
- mor semsiyeli yabanci21
- zallın fake hesabı var mı9
- anın görüntüsü19
- sıradan biri olarak ölmek istememek2
- en gey özelliğiniz13
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- montla sıçmak3
- kendi kendine konuşmak5
- gocu26
- kıçına tekmeyi basmak2
- olgay'ı pezevenklerin eline vermek3
- chp'nin hali ne olacak49
- ya maho ağa feyzo yla anlaşsaydı2
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- siyah araba4
- kalmadı3
- özşen madencilik işçilerinin direnişi8
- ben bir hata yaptım4
- klima çarpması2
- en son ne yediniz7
- sıradan bir hayatın güzel olmadığının sanılması2
- dinciler4
- 40 yaşında bekar kadın6
entry'ler (520)
star ışığı denilen olayı sonuna kadar taşıyan şarkıcı, popstar. türkiye'de yanına yaklaşabilecek bile bir rakibi yoktur.
uzun bir ayrılık döneminin sonucunda taraflar tekrar görüşme kararı almıştır. bu ilk görüşmede sevgilinin:
- Karşıdan senin geldiğini gördüm ve o an düşündüğüm ilk şey 'evet işte bu benim hayatımın kadını ben onsuz yaşayamam beni tamamlayan kadın bu.'
demesi. bütün ayrılık döneminde yaşanan kırgınlıkları, üzüntüleri bi çırpıda yok etmiştir.
- Karşıdan senin geldiğini gördüm ve o an düşündüğüm ilk şey 'evet işte bu benim hayatımın kadını ben onsuz yaşayamam beni tamamlayan kadın bu.'
demesi. bütün ayrılık döneminde yaşanan kırgınlıkları, üzüntüleri bi çırpıda yok etmiştir.
kesinlikle ve kesinlike kuaförlerdir. şu ana kadar bizzat tespitlerimden yola çıkarak şunu söyleyebilirim ki ilişkisi yada evliliği iyi giden bir kuaför görmedim. zaten bu tarz bir başarı beklemek de çok yanlış. adam akşama kadar bin tane kadınla uğraşıyor ve haliyle kadınlardan fenalık geliyor. bunun dışında kıskanç kadınlar bu meslekteki erkekleri asla tercih etmemelidir.
bu kadar çirkin olup bu kadar çekici olabilen az sayıda insan vardır. çok farklı bir karizması olan bir oyuncudur. gerek sesi tonu gerek jestleri onun karizmasına karizma katmaktadır. ayrıca yaşlanmayan adamlardandır.
en iyi türk filmlerinden biridir. çok çarpıcı bir eserdir. ne kadar fazla ve çeşitli film seyredilirse seyredilsin insanı sarsan türdendir. mustafa uğurlu ve okan bayülgen 'in oyunculukta tavan yaptığı filmdir.*
ikinci nostaljik albümü çıkacak olan şarkıcı. kendisini seviyoruz. bu öyle bi kadın ki sanki 70'lerde yaşıyor. dinleyenler için değil kendini tatmin etmek için müzik yapıyor. bu bir eleştiri cümlesi değil. çünkü müziğini severek yaptığı için ortaya böyle muazzam yorumlar çıkıyor. mektubumu buldun mu? albümü olağanüstüydü. bizi 70'ler türk filmlerine götürdü. yeni albümden de aynı beklentiler içindeyim şahsen. şarkıcı olsam kesinlikle göksel gibi olurdum. çok fazla türk filmi izlememden mütevellit hep o dönemde yaşama isteğim vardır. göksel bir nebze olsun bunu gerçekleştiriyor.
şeker gibi hocadır. gün itibariyle AB Ekonomisi son dersinde yaptığı konuşmayla öğrencilerini ihya etmiştir. dönem içinde derste gergin olduğu dakikalar için özür dilemiştir -ki biz hiç o tarz anlara tanık olmadık-. hepimize teşekkür etmiştir. gelecek vaat eden öğretim görevlisidir. dersi de çok iyi anlatır.
öğrencileriyle arasında çok enteresan şekilde mesafe koyan, saygı uyandıran uludağ üniversitesi iibf hocasıdır. dersleri zor ama düzenli not tutulunca(ki dersinde not tutmak kolaydır iyi anlatır) ve sınav öncesi biraz çalışınca ortalama notlar alınabilcek türdendir. mutlaka sınavlarında kuraldışılıklar sorar. kendisi bölüm öğrencileri arasında sevilir, sayılır. bu yıl profesör olmuştur. "Acaba 41 yaşında ben nerde olucam?" nidalarıylaa kendisini kıskançlıkla izliyoruz.
eğer bünyeler sarhoşsa olması muhtemel durumdur.
zekai karakteri özellikle takip edilmesi gereken dizidir.
intikamdır.
tuhaftır özellikle iri yarı, uzun boylu erkekler tarafından çok beğenilen kadınlardır. erkeklerin tercih sebebidir kısa boy.
bir insanın en sevdiği yemek bamyaaa olabilir mi yaa ?
sinsidir kendisi. kızı uzun süre oyalar. sinsi sinsi emellerini gerçekleştirir. hikayedeki saf kızımızda aşık olduğu için karşı tarafın açıklarını göremez. sevişmek sevmekten gelir sözüne inanmıştır bir kere.
angelina jolie çakması hatun.
ayrılık sonrası yaşanan sanrılardan biridir. genelde karşı taraf özlemez bu gerçeği baştan kabul etmek gerekir. zaten özleyecek olsa ilişki bu duruma gelmez. bu belirtileri gösteren bünyelere "belki bir gün özlersin" şarkısı teselli edici olabilir.
çok gereksiz ve saçmada olsa bazen bazı duyguları ortaya çıkartmak için kullanılan yöntemdir.
erkeğe en çok yakışan unsurdur.
(bkz: gamze fetişzmi).
(bkz: gamze fetişzmi).