bugün
- asla komik olmayan sözlük kadınları17
- sözlüğün en güzel online kızı8
- gecenin şarkısı10
- aldığınız en güzel iltifat37
- insanlardan soğumak13
- kemal kılıçdaroğlu17
- anın görüntüsü34
- 3 tane karısı olan sözlük yetkilisi9
- asla değişmeyecek fikirleriniz10
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun12
- iremga'nın kaldıran fotoğrafı10
- saraca11
- sözlükteki erkek rolü yapan kadınları ifşalıyoruz16
- 4 haziran 2023 galatasaray fenerbahçe maçı14
- nazım hikmet9
- yazmayan erkek9
- avrupa seks şampiyonası20
- ev işi yapan erkek ibnedir20
- sözlükteki teyzeler28
- sevilmeyen yazarın kellesini koparıp duvara asmak9
- sözlük yazarlarının en sevdiği spor branşları11
- 6 senede 40 kişi toplayan peygamber21
- din bir zehirdir11
- 3 haziran 2023 kasımpaşa beşiktaş maçı10
- kan tutan kasap yanımda sorularınız14
- advntst vs frank lucas16
- recep tayyip erdoğan efsanesi23
- mezuza11
- kocanıza mini şort giydirir misiniz10
- üniversitelerdeki yoklama saçmalığı21
- chpnin hiç bir başarısı olmaması8
- gerçekte isa'ya incil diye bir kitap inmemesi15
- kızların gizli gerçekleri16
- kıskanmayan erkek9
- 1 kişi karar verecekse milletvekiline ne gerek var17
- erkekle kadın arasında kaç yaş olmalı sorunsalı13
- frank lucas nickli yazar16
- herkesle iyi geçinen insan14
- göbeği açık dolaşan kızlar11
- hayvanlarla konuşmak14
- aslan burcu19
- sevildiğini anlamayan erkek27
- akp'ye yüzde 71 oy çıkan ilçede protesto16
- dirty talk sırasında dikkat edilecek hususlar11
- sözlüğün sarmaması8
- 3 tane karısı olan refah partili milletvekili47
- her gün içmek istemek9
- hayvanlara insanlardan çok güvenmek10
- bireysel silahlanma8
- mezuza'nın ölmesi19
şu an hepsi sözlükte olsa oheheyyyt dedirtecek özlenen yazarların bütünü...
(bkz: ari ırk)
(bkz: mavi kanlı nesil)
kuvvetle muhtemel daha fazla zirve gormus yazardır
daha ne olduğunu anlamadan 6 ay geçtikten sonra üzerine 2 nesil gelmiş nesildir. neslini yiyim size bi'şey olmasın.
birinci nesil yazar, "ikinci nesil de okusun" gibi mi, öneri mi bu, bir teklif mi, ne diyorsunuz, nasılsınız , iyisiniz inşallah, yönetmelik mi değişti, hayır yazıyorum ben de durmadan da, o açıdan, ne uyuması daha bi başlık var onlara gidicez oturmaya, çay koy nesilsu.
(bkz: kafam çok karışık sözlük)
(bkz: uyku kardeşim)
(bkz: kafam çok karışık sözlük)
(bkz: uyku kardeşim)
sözlüğün ilk olan yazarları; evveliyatı olmayan yazarlarıdır.
gereksiz tartişma yaratmakta üstlerine kimsenin çıkamayacağı yazarlardır. istisnalar kaideyi bozmaz.
(bkz: boynuzun kulağı geçmesi)
en asil duyguların insanıdırlar.*
arkalarından gelen nesilin kıskandıgı, onlarında agırlıklık yapmayı onlarla bir olum "ahmet saçımı çekti" "mehmet arabamı kırdı" tarzı kavgaları başlatan nesil. unutmadan ; (bkz: bütün genellemeler yanlistir)
bir çok polemik niyetli ve tahrik edici başlık ve betya karşısında sükunetini bozmayan yazarlardır. havlayan köpek ısırmaz...
erdemini yitirmeyen, benim babam seninkini döver polemiklerinden uzak durmayı bilen, kaliteli entrylerle kaliteli işler yapmaya çalışan, kendinden yaşça küçük sabi sübyanın gazıyla ortalığı velveleye vermeden uslu uslu takılan efendi yazarların tümüdür.
saygı duyulması icab eden yazar grubu.
olgun yazarlardır. kendisinden sonra gelen nesillere her zaman örnek olmuşlardır. uludağ sözlük'ün buralara gelmesi için, kurulduğundan beri üstün çaba göstermektedirler.
sözlükte birinci olmayı başarmış yazardır. hayatta da birinci olmalarını temenni ederiz.
hayatta birinci olmamış yazarlardır. tek marifetleri sözlükte birinci olmalarıdır. ha bu arada ben ikiydim sonradan bir oldum. demek sözlükte de ilk olamamış olabilirler. lakin hayatta kaç birincilik var ki...
online listesinde göremeyince paniklediğim yazarlardır.
bir yalnızlık hissi sarmıştır bünyeyi. sol frame öksüz gibi kalmıştır.
eksikleri hemen göze batmıştır. onlarla heran konuşulmasa da online listesinde isimlerini görmek, insanda anlatılmaz duygular uyandırıyormuş. *
not: diğer yazarlara bir gönderme değildir. ama demek ki alışkanlık yapıyorlar. onları okumazsam eksik birşeyler oluyor bünyede.
bir yalnızlık hissi sarmıştır bünyeyi. sol frame öksüz gibi kalmıştır.
eksikleri hemen göze batmıştır. onlarla heran konuşulmasa da online listesinde isimlerini görmek, insanda anlatılmaz duygular uyandırıyormuş. *
not: diğer yazarlara bir gönderme değildir. ama demek ki alışkanlık yapıyorlar. onları okumazsam eksik birşeyler oluyor bünyede.
sözlügün iskeletini olusturan kaliteli yazarlardır. Efenim bu insanlar gecmis zirvelerden birbirlerine guclu sigma bagları ile baglandıkları için birbirlerini cok tutarlar. * * ayar alma ve verme işini sanat boyutuna getirdikleri ve yonetici sahislarla yakin ilişkileri oldukları için fazla bulasılmaması gereken yazarlardırlar.
(bkz: saygılar abi)
(bkz: saygılar abi)
isatatistikler incelendiğinde hala sözlük ün büyük entry kaynakları olduğu görülen yazarlardır.
10 ay sonra gelen edit: zaman sen çok açımasızsın
10 ay sonra gelen edit: zaman sen çok açımasızsın
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar