bugün
- 60 kilo üzeri kızlar sözlükten çıksın7
- tevratta anlatılan ensest ilişki13
- hamsili cilt kremi8
- s'i l v'e r m'i s t'in mutfağına konuk olmak7
- yemek yapmayı bilen yazarlar bakabilir mi7
- bahtı değil iştahı açık olan kız3
- akp seçmeni12
- arkadaşlar ben hamaratsız mıyım3
- fatma betül sayan kaya ağlıyor3
- plaza dili ve edebiyatı3
- sözlüğün girişine tartı koymak2
- arkadaşlar ne pişirsem2
- zorba arkadaşlar3
- ahmet san5
- tavuk şiş2
- lor peyniri fit kek2
- sabahları nefret edilen şeyler8
- anın görüntüsü14
- soyadı ak ile başlayan kişilerin kötü olması2
- internet6
- 4 ekim 20263
- mehmet aslantuğ2
- fatma betül sayan kaya39
- ağrı kesici kullanamamak2
- arkadaşlar4
- kız troller12
- kalabalığı seviyor musunuz13
- kuran da ali imran ve amram ailesi2
- telefonların kullanıcıları dinlediği iddiası4
- anneanne2
- göz teması kuramama5
- instagram kızlar içindir3
- flört uygulamalarında eşleşme algoritması5
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı19
- telefon rehberinde bir kişi olması2
- sözlük yazarlarının saatleri3
- azerbaycan4
- katatespizartmasi2
- manifest3
- aşk5
- mustafa sandal'ın gündemde olması5
- torpille ünlü olanlar4
- e ticaretin serbest piyasaya göre pahalı olması3
- true'ya özgürlük5
- müzik grupları2
- kedilerin yedigi ilginc seyler17
- tekerlek toplayan cocuk14
- günün sözü3
- adını bile bilmediğin bir sözlük kızına aşık olmak13
- kadın ile erkek arasında yaşanacak en güzel şey12
entry'ler (48)
aang'li avatar kadar güzel olmayan devam animasyonu. (bkz: avatar the last airbender)
fiyat/performans oranıyla rakipsiz olan tat.
kendine has bir kültür yarattığı için saygı duyulması gereken mekan.
--spoiler--
3 arkadaş gittik. frappe içen arkadaş bardağının içinde kısa bir saç buldu. kendi saçı olma ihtimali de vardı. gitti söyledi böle böyle, tek kelime etmeden eskisini alıp yeni frappe verdiler.
bu olay başka bir yerde yaşansaydı garsona laf anlatmaya çalışacaksın, senden düşmüştür diye sizi suçlayacaklar falan. bu gibi büyük firmaların en ayırdedici özelliği müşteriye saygı duymaları.
--spoiler--
not: o günden sonra bir daha gitmeme kararı aldım.
--spoiler--
3 arkadaş gittik. frappe içen arkadaş bardağının içinde kısa bir saç buldu. kendi saçı olma ihtimali de vardı. gitti söyledi böle böyle, tek kelime etmeden eskisini alıp yeni frappe verdiler.
bu olay başka bir yerde yaşansaydı garsona laf anlatmaya çalışacaksın, senden düşmüştür diye sizi suçlayacaklar falan. bu gibi büyük firmaların en ayırdedici özelliği müşteriye saygı duymaları.
--spoiler--
not: o günden sonra bir daha gitmeme kararı aldım.
manisalıdır.
youtube de çıkıp duran orlando lu reklamı garip olan reklamdır. ne anlatır belli değil.
5 saniyeden fazla tahammül edilmeyen kadındır.
edit: başlık başıma kaldı.
edit: başlık başıma kaldı.
rusya'nın her yıl düzenli olarak aldığı kadar. sonuç yok.
"yedikçe yersin, tükenince tükenirsin" mottosu olan çerez. garip bir reklamı var.
android 4.2.2 ile birlikte gelen 143 gramlık sağlam bir htc ürünüdür. ekran boyutu diğer son çıkan androidlerden farklı olarak 4.7" tir. en önemli özelliği ise şık bir tasarımı ve parlak ekranının olması.
ayrıca avrupa görüntü ve ses birliği (eısa) avrupanın bu sene seçtiği en iyi telefonlarındur.
ayrıca avrupa görüntü ve ses birliği (eısa) avrupanın bu sene seçtiği en iyi telefonlarındur.
otobüste vapurda trende yolda sokakta her yerde çalan telefonların zil sesi. herkes işbirliği içine girdi de bunu mu ayarladı anlamıyorum hep bu çalıyor telefonlarda.
şakır şakır rusça konuştuğunu görünce şaşırdığım ünlü. meğersem ukraynalıymış.
2007 yılında ölen dünyanın en zeki gri afrika papağanının ismi. nesnelerin sayılarını, şekil farklılıklarını ve renklerini ayırt edebilme yeteneği vardı. sahibi ve eğitmeni olan Irene Pepperberg yetiştirilmiştir. ölmeden önce sahibine son söylediği kelimeler ise; "You be good, see you tomorrow. I love you." olmuştur ki bunları her gece kafese girerken sahibine söylüyormuş.
şartlı şurtlu şortlu kaprili temizliğe tepki olarak üretilen temizlik ürünü.
gitmek mi zor kalmak mı zor sorusunu akıllara getiren şarkı.
kitabını okuduğum, bitirir bitirmez filmini izlemek için sabırsızlandığım victor hugo eseri.
diğer kanallarda yayınlanan dizilerdir, net. (bkz: cennet mahallesi) .
genelde duyulmamış markaların ürünlerini piyasanın altındaki fiyatlara satan marketler zinciri. en küçük ilçelerde bile var. ankara'da bir cadde üzerinde 3 tane şubeleri olduğuna bile şahit oldum.
güzel bir şarkı. fazla sözü de yoktur hatta nakaratı da yoktur. bir kaç cümleden oluşur.
http://www.youtube.com/watch?v=_FHPAMtLa-0
http://www.youtube.com/watch?v=_FHPAMtLa-0
eğitim onlar için bizdeki gibi sıkıcı, bitse de gitsek halde değildir. Highland Trouveres lisesi öğrencilerinin hazırladığı video. aynısı demiyorum, şöyle basitinden ülkemizde de böyle şeylere izin verilse bakın gelecek nesil nasılda yükselir. sonuçta amerikanın geleceği şu videodaki gençlerin elindedir. ama bizde ne yazık ki böyle sosyal aktiviteler sınırlı hatta yok denecek kadar azdır.
neyse, bu videoyu izleyin. ben çok eğlendim. hatta içimden keşke orada olsaydım diye geçirdim.
http://www.youtube.com/watch?v=0brIXoLMvZ4
neyse, bu videoyu izleyin. ben çok eğlendim. hatta içimden keşke orada olsaydım diye geçirdim.
http://www.youtube.com/watch?v=0brIXoLMvZ4
gitmek mi zor kalmak mı sorusunun cevabını çok yakında öğreneceğim.