bugün
- velvet31
- bik bik abla vs vurduranlar11
- uludağ sözlük bir ailedir5
- arkadaşlar tost yapamıyorum5
- erectoton7
- ayda 589 bin tl götüme sokuyorum iyi mi yapıyorum6
- arkadaşlar böyle biri beni takip etmeye başladı5
- kim kimin fakesi belli olmayan sözlük3
- müfredattan felsefe dersinin çıkarılması12
- ali hamaney'in cenaze töreni4
- arkadaşlar suşi yapamıyorum3
- her 3 kadından 1 inin bedava yemek için buluşması6
- arkadaşlar makarna yapamıyorum5
- deniz göktaş'ın babasının thko mensubu olması8
- diamond bosphorus12
- yine geliyorum yilanoglu3
- kavgalar yüzünden fotomun arka planda kalması3
- durduk yere size kafayı takan yazarlar6
- dine hakaretin ifade özgürlüğü olup olmadığı9
- 1 milyon verseler sözlük hesabınızı satar mısınız8
- kemal kılıçdaroğlu15
- mehdi ismet ise deccal kim2
- sgk'nın gözlük camı için 130 tl karşılaması5
- motor inecek abi4
- tai lung30
- gocu9
- beyler lütfen hlzaya gelin2
- mony tontana5
- suca suruklenen cocuk silik yesin kampanyası2
- neşeli pozitif komik ve tatlı kadın2
- sözlüğün mal dolması5
- deniz göktaş31
- metro 20333
- gizli artı vermek5
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği27
- arkadaşlar pilav yapamıyorum2
- 6 temmuz 2026 portekiz ispanya maçı4
- sözlükte seviye ve üslup yoksunu yazarlar7
- bütün biraderlere hükmeden birader3
- iremga8
- 4 temmuz 2026 arjantin yeşil burun adaları maçı5
- ciddi ciddi aşure seven insan6
- çok yorgun olmak2
- ismet gey biraderin madam hanım olması hedesi2
- kadın siniri5
- 7 temmuz 2026 isviçre kolombiya maçı4
- 7 temmuz 2026 arjantin mısır maçı4
- ömründe hiç büyük musibetle imtihan edilmemiş tip6
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi27
- bir demlik kahve içmek3
entry'ler (48)
aang'li avatar kadar güzel olmayan devam animasyonu. (bkz: avatar the last airbender)
fiyat/performans oranıyla rakipsiz olan tat.
kendine has bir kültür yarattığı için saygı duyulması gereken mekan.
--spoiler--
3 arkadaş gittik. frappe içen arkadaş bardağının içinde kısa bir saç buldu. kendi saçı olma ihtimali de vardı. gitti söyledi böle böyle, tek kelime etmeden eskisini alıp yeni frappe verdiler.
bu olay başka bir yerde yaşansaydı garsona laf anlatmaya çalışacaksın, senden düşmüştür diye sizi suçlayacaklar falan. bu gibi büyük firmaların en ayırdedici özelliği müşteriye saygı duymaları.
--spoiler--
not: o günden sonra bir daha gitmeme kararı aldım.
--spoiler--
3 arkadaş gittik. frappe içen arkadaş bardağının içinde kısa bir saç buldu. kendi saçı olma ihtimali de vardı. gitti söyledi böle böyle, tek kelime etmeden eskisini alıp yeni frappe verdiler.
bu olay başka bir yerde yaşansaydı garsona laf anlatmaya çalışacaksın, senden düşmüştür diye sizi suçlayacaklar falan. bu gibi büyük firmaların en ayırdedici özelliği müşteriye saygı duymaları.
--spoiler--
not: o günden sonra bir daha gitmeme kararı aldım.
manisalıdır.
youtube de çıkıp duran orlando lu reklamı garip olan reklamdır. ne anlatır belli değil.
5 saniyeden fazla tahammül edilmeyen kadındır.
edit: başlık başıma kaldı.
edit: başlık başıma kaldı.
rusya'nın her yıl düzenli olarak aldığı kadar. sonuç yok.
"yedikçe yersin, tükenince tükenirsin" mottosu olan çerez. garip bir reklamı var.
android 4.2.2 ile birlikte gelen 143 gramlık sağlam bir htc ürünüdür. ekran boyutu diğer son çıkan androidlerden farklı olarak 4.7" tir. en önemli özelliği ise şık bir tasarımı ve parlak ekranının olması.
ayrıca avrupa görüntü ve ses birliği (eısa) avrupanın bu sene seçtiği en iyi telefonlarındur.
ayrıca avrupa görüntü ve ses birliği (eısa) avrupanın bu sene seçtiği en iyi telefonlarındur.
otobüste vapurda trende yolda sokakta her yerde çalan telefonların zil sesi. herkes işbirliği içine girdi de bunu mu ayarladı anlamıyorum hep bu çalıyor telefonlarda.
şakır şakır rusça konuştuğunu görünce şaşırdığım ünlü. meğersem ukraynalıymış.
2007 yılında ölen dünyanın en zeki gri afrika papağanının ismi. nesnelerin sayılarını, şekil farklılıklarını ve renklerini ayırt edebilme yeteneği vardı. sahibi ve eğitmeni olan Irene Pepperberg yetiştirilmiştir. ölmeden önce sahibine son söylediği kelimeler ise; "You be good, see you tomorrow. I love you." olmuştur ki bunları her gece kafese girerken sahibine söylüyormuş.
şartlı şurtlu şortlu kaprili temizliğe tepki olarak üretilen temizlik ürünü.
gitmek mi zor kalmak mı zor sorusunu akıllara getiren şarkı.
kitabını okuduğum, bitirir bitirmez filmini izlemek için sabırsızlandığım victor hugo eseri.
diğer kanallarda yayınlanan dizilerdir, net. (bkz: cennet mahallesi) .
genelde duyulmamış markaların ürünlerini piyasanın altındaki fiyatlara satan marketler zinciri. en küçük ilçelerde bile var. ankara'da bir cadde üzerinde 3 tane şubeleri olduğuna bile şahit oldum.
güzel bir şarkı. fazla sözü de yoktur hatta nakaratı da yoktur. bir kaç cümleden oluşur.
http://www.youtube.com/watch?v=_FHPAMtLa-0
http://www.youtube.com/watch?v=_FHPAMtLa-0
eğitim onlar için bizdeki gibi sıkıcı, bitse de gitsek halde değildir. Highland Trouveres lisesi öğrencilerinin hazırladığı video. aynısı demiyorum, şöyle basitinden ülkemizde de böyle şeylere izin verilse bakın gelecek nesil nasılda yükselir. sonuçta amerikanın geleceği şu videodaki gençlerin elindedir. ama bizde ne yazık ki böyle sosyal aktiviteler sınırlı hatta yok denecek kadar azdır.
neyse, bu videoyu izleyin. ben çok eğlendim. hatta içimden keşke orada olsaydım diye geçirdim.
http://www.youtube.com/watch?v=0brIXoLMvZ4
neyse, bu videoyu izleyin. ben çok eğlendim. hatta içimden keşke orada olsaydım diye geçirdim.
http://www.youtube.com/watch?v=0brIXoLMvZ4
gitmek mi zor kalmak mı sorusunun cevabını çok yakında öğreneceğim.