bugün
- chp'nin hali ne olacak31
- en sevdiğiniz müzik türü5
- sonradan severim diyerek ilişkiye başlamak4
- bir kadını sarhoş edip onunla birlikte olan erkek4
- bir gün onsuz kaç saattir sorunsalı4
- insan olmaya çeyrek kala5
- kayyum kemal8
- her evde en az iki araba olması4
- gocu35
- favori manifest kızınız4
- kalın bacaklı kadın çekiciliği5
- tai lung11
- sedat pekmez24
- diamond bosphoruss denen yazar22
- 9 haziran 2026 kk'nın ayaklanma çağrısı ithamı7
- ilgi manyağı olmak2
- kuzen evliliği5
- doğu görevinde kürtlerin türklere yaptığı mobbing6
- zall buraya bak aslanım7
- sözlükte erkekleri taciz eden kızlar tam liste7
- ay pardon diyen erkek3
- yaz geldi askılı giyen hatunlar çoğaldı5
- dirilse konserine gidilecek sanatçı4
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz15
- kürtçülük yapan komünist5
- sözlükte erkekleri istemiyoruz24
- latte içen erkeğin vurdurduğu gerçeği5
- maç izlemenin çok saçma olması5
- dilek imamoğlu ndan müdahaleye tepki2
- özgür özel'in yargı mensuplarına çete demesi2
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- hem ahmet kayacı hem atatürkçü olmak22
- çaylak edildim diye ağlayan troll8
- kemal kılıçdaroğlu18
- tarihte kürşad diye birinin hiç yaşamaması10
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle65
- başarılı sigara bırakma teknikleri4
- çaylak ettiğiniz yazarın göz yaşlarıyla eğlenmek7
- şimdiye çekilmiş en iyi dini film3
- cesur olmak3
- düşük göz kapaklı gözler4
- 9 haziran 2026 kılıçdaroğlu'nun ihraç açıklaması2
- taze kekik4
- aziz yıldırım'ın fetö ile mücadelesi7
- sessiz insanların çok gözlem yapması5
- swinger2
- arkadaşla buluşmak2
- ankara nın en berbat semti2
- sizi ciddiye alamam vs herhangi bir yazar2
- abdullah öcalan'ın kürt kadınlarına hakaret etmesi5
fındıkları kabuklarından ayıran bir çeşit makine.
iki boyutlu cipsleri eleştiren,iki boyutlu sevgilerin 3 boyutlu cipsi yiyip yavaş yavaş 3 boyutlu olmalarını konu alan reklama sahip olan,reklam müziğini hiçbir yerde bulamadığım,reklamı güzel kendisi kötü cips
3 boyutlu cips.
lays hasat şenliği ile birlikte bir ömür yiyebileceğim cips.
bugday, arpa, nohut gibi tahil ve bakliyatlarin hasattan sonra tanelerini ayirmaya yarayan alet.
sapı samandan ayırdığına tanıklık ettiğim makine;aslında genel anlamda çiftçiye hizmet eden tarımsal bir araçtır.
köylerde patos olarak bilinen harman makinesi. içine düştüğünüz zaman ölürsünüz. bu böyle. ölen de var zaten. hadi hayırlısı. düşmeyin dostlar aman.
yeni reklamında tarkan'ın hüp şarkısını kullanılan cips.
yeni reklamı berbattır. isteseler daha kötüsünü çekemezlerdi.
http://www.youtube.com/watch?v=ZB2W4DleTN8
http://www.youtube.com/watch?v=ZB2W4DleTN8
baharatlı ve acılı olanını en çok sevdiğim vazgeçemediğim cipstir. deli gibi tv'de reklamları dönüyor. fakat gel gelelim almak istediğimizde doğru düzgün hiç bir bakkal'da, market'te doritos'tan başkasını bulamıyoruz!
doğu karadenizde rize bölgesinde, düz burunlular için kullanılan bir sözdür.
biranın sevdiği dostlardandır.
çitosdan daha az biraz fazla eh işte beğendiğim cips. *
knight online isimli oyunda karakterin atak, defans, can bonuslarını arttıran eldivenin okunuşu.
(bkz: knight online)
(bkz: pathos gloves)
(bkz: knight online)
(bkz: pathos gloves)
acı baharatlı olanları mutluluk veren mısır cipsi markası. isim olarak lays ve doritos kadar etmesede onlar kadar kaliteli.
bir cips bu kadar mı berbat hale getirilirin hikayesidir bu. gerçekten. hayır bunu yazdığıma bile inanamıyorum ama yazacağım.
şimdi bilen bilir zamanında patos, pekos diye ayrıydı bunlar. biri acısıydı falan işte neyse. artık hangi firmanındı bilmiyorum ama kar mıydı neydi.
hayatımda yediğim en leziz şeydi bu ya. abartmıyorum hiçbir şeyden bu kadar haz almıyordum. fotoğrafım vardı lan bu cipsi yerken. 6 yaşından beri mütemadiyen yerim yani.
sonra kim aldıysa artık bok ettiler güzelim cipsi. her şey popülerlik değil lan. tamam güzel beren saat'i, pamela anderson'ı falan oynatıyorsun reklamlarında da tadını bok ettiniz lan güzelim cipsin. doritosa benzedi bu da.
bari atmasaydınız öncekinin formülünü. alırdım ben.
şimdi bilen bilir zamanında patos, pekos diye ayrıydı bunlar. biri acısıydı falan işte neyse. artık hangi firmanındı bilmiyorum ama kar mıydı neydi.
hayatımda yediğim en leziz şeydi bu ya. abartmıyorum hiçbir şeyden bu kadar haz almıyordum. fotoğrafım vardı lan bu cipsi yerken. 6 yaşından beri mütemadiyen yerim yani.
sonra kim aldıysa artık bok ettiler güzelim cipsi. her şey popülerlik değil lan. tamam güzel beren saat'i, pamela anderson'ı falan oynatıyorsun reklamlarında da tadını bok ettiniz lan güzelim cipsin. doritosa benzedi bu da.
bari atmasaydınız öncekinin formülünü. alırdım ben.
Vizyonunun değişmesiyle birlikte pazara Mondelez International adıyla devam eden Kraft Gıda'nın Doğuş Çay'a (Doğuş Çay ve Gıda Mad. Üretim Paz. ithalat ihracat A.Ş.) sattığı mısır cipsi markası.
Yakın zamanda ambalaj üzeri bilgilerin değişikliği fark edilecektir.
(bkz: çerezos)
(bkz: cipso)
Yakın zamanda ambalaj üzeri bilgilerin değişikliği fark edilecektir.
(bkz: çerezos)
(bkz: cipso)
"yedikçe yersin, tükenince tükenirsin" mottosu olan çerez. garip bir reklamı var.
reklamını meklamını bilmiyorum kardeşim ama tadı doritos'tan ruffles'tan bin kat güzel. ama bir pringles değil tabi.
şu çogüzel. görsel
şu çogüzel. görsel
bir zamanlar yaşam amacı olabilecek kadar eşsiz bir lezzet iken, en son tadıldığında kusulası bir rezilliğe dönüşmüştür.
Doğuş çay satın aldıktan sonra beş para etmez bir tadı olduğunu söyleyebilirim. Kraft Gıda satmadan önce Büyük bir paketi on dakikada tüketirken, bunu üç gündür masamda bitiremedim. işin kötüsü açılmamış bir paket daha var. Size önerebileceğim tek şey peyman nutzz ama zor bulunuyor.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar