bugün
- bir bela geliyor32
- gocunun inanılmaz tartışma tekniği9
- 14 eylül 2026 gaziantepspor fenerbahçe maçı25
- özelden yürünen kızın sıranı bekle demesi15
- film önerileri10
- sözlükte herkesin birine yavşıyor olması11
- tai lung'un yakışıklı olma ihtimali9
- hamas6
- sözlüğün çapkın erkekleri14
- artık özlemek istemiyorum6
- damarlı kol kası fetişi11
- laf atan erkeklere tepki göstermeyen kızlar6
- karması eksi olan bayan yazar6
- sözlükte kim kiminle sevgili7
- depresyondaki bir kızla evlenilir mi7
- kolejle devlet okulunun farkı10
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı10
- bugün can sıkan şeyler10
- her derdini içine atan insan5
- 14 eylül 2026 saçımı boyamaya karar vermem11
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz20
- tai lung7
- g i l d e d l i l y4
- spor salonundan hiç fotoğraf paylaşmamış kız6
- duyusal biri olmak5
- sözlük yazarlarının ölüm sonrası tahminleri7
- ak partililerin apoya villa yaptırması27
- bik bik'in mutfağına konuk olmak24
- günde 3 litre su içmek3
- evliliğin ne mükemmel olduğunu bilmeyen kerizler7
- iftira atmak4
- iyi birisi olmak dinle alakalı değildir3
- emniyet teşkilatı3
- bekarlık8
- enayimiknatisina turşu kargolamak7
- burcunu açıklamayan insan9
- uludağ sözlüğün inci sözlük clonuna dönüşmesi9
- atatürkün dirileceğine inanan insan9
- ismail kartal31
- matematikten bile espri çıkarmak4
- gocu'ya lakap buluyoruz kampanyası26
- beni seven var mı aranızda5
- gocu35
- sonbaharda yapılacak en iyi şey15
- üzülünce üşümek4
- sözlükten çıkış yapmak3
- cenap abi10
- tai lung'u tek yumrukla yere sermek2
- bara giden erkeğin asıl amacı5
- yeni partiye isim önerileri5
fındıkları kabuklarından ayıran bir çeşit makine.
iki boyutlu cipsleri eleştiren,iki boyutlu sevgilerin 3 boyutlu cipsi yiyip yavaş yavaş 3 boyutlu olmalarını konu alan reklama sahip olan,reklam müziğini hiçbir yerde bulamadığım,reklamı güzel kendisi kötü cips
3 boyutlu cips.
lays hasat şenliği ile birlikte bir ömür yiyebileceğim cips.
bugday, arpa, nohut gibi tahil ve bakliyatlarin hasattan sonra tanelerini ayirmaya yarayan alet.
sapı samandan ayırdığına tanıklık ettiğim makine;aslında genel anlamda çiftçiye hizmet eden tarımsal bir araçtır.
köylerde patos olarak bilinen harman makinesi. içine düştüğünüz zaman ölürsünüz. bu böyle. ölen de var zaten. hadi hayırlısı. düşmeyin dostlar aman.
yeni reklamında tarkan'ın hüp şarkısını kullanılan cips.
yeni reklamı berbattır. isteseler daha kötüsünü çekemezlerdi.
https://www.youtube.com/watch?v=ZB2W4DleTN8
https://www.youtube.com/watch?v=ZB2W4DleTN8
baharatlı ve acılı olanını en çok sevdiğim vazgeçemediğim cipstir. deli gibi tv'de reklamları dönüyor. fakat gel gelelim almak istediğimizde doğru düzgün hiç bir bakkal'da, market'te doritos'tan başkasını bulamıyoruz!
doğu karadenizde rize bölgesinde, düz burunlular için kullanılan bir sözdür.
biranın sevdiği dostlardandır.
çitosdan daha az biraz fazla eh işte beğendiğim cips. *
knight online isimli oyunda karakterin atak, defans, can bonuslarını arttıran eldivenin okunuşu.
(bkz: knight online)
(bkz: pathos gloves)
(bkz: knight online)
(bkz: pathos gloves)
acı baharatlı olanları mutluluk veren mısır cipsi markası. isim olarak lays ve doritos kadar etmesede onlar kadar kaliteli.
bir cips bu kadar mı berbat hale getirilirin hikayesidir bu. gerçekten. hayır bunu yazdığıma bile inanamıyorum ama yazacağım.
şimdi bilen bilir zamanında patos, pekos diye ayrıydı bunlar. biri acısıydı falan işte neyse. artık hangi firmanındı bilmiyorum ama kar mıydı neydi.
hayatımda yediğim en leziz şeydi bu ya. abartmıyorum hiçbir şeyden bu kadar haz almıyordum. fotoğrafım vardı lan bu cipsi yerken. 6 yaşından beri mütemadiyen yerim yani.
sonra kim aldıysa artık bok ettiler güzelim cipsi. her şey popülerlik değil lan. tamam güzel beren saat'i, pamela anderson'ı falan oynatıyorsun reklamlarında da tadını bok ettiniz lan güzelim cipsin. doritosa benzedi bu da.
bari atmasaydınız öncekinin formülünü. alırdım ben.
şimdi bilen bilir zamanında patos, pekos diye ayrıydı bunlar. biri acısıydı falan işte neyse. artık hangi firmanındı bilmiyorum ama kar mıydı neydi.
hayatımda yediğim en leziz şeydi bu ya. abartmıyorum hiçbir şeyden bu kadar haz almıyordum. fotoğrafım vardı lan bu cipsi yerken. 6 yaşından beri mütemadiyen yerim yani.
sonra kim aldıysa artık bok ettiler güzelim cipsi. her şey popülerlik değil lan. tamam güzel beren saat'i, pamela anderson'ı falan oynatıyorsun reklamlarında da tadını bok ettiniz lan güzelim cipsin. doritosa benzedi bu da.
bari atmasaydınız öncekinin formülünü. alırdım ben.
Vizyonunun değişmesiyle birlikte pazara Mondelez International adıyla devam eden Kraft Gıda'nın Doğuş Çay'a (Doğuş Çay ve Gıda Mad. Üretim Paz. ithalat ihracat A.Ş.) sattığı mısır cipsi markası.
Yakın zamanda ambalaj üzeri bilgilerin değişikliği fark edilecektir.
(bkz: çerezos)
(bkz: cipso)
Yakın zamanda ambalaj üzeri bilgilerin değişikliği fark edilecektir.
(bkz: çerezos)
(bkz: cipso)
"yedikçe yersin, tükenince tükenirsin" mottosu olan çerez. garip bir reklamı var.
reklamını meklamını bilmiyorum kardeşim ama tadı doritos'tan ruffles'tan bin kat güzel. ama bir pringles değil tabi.
şu çogüzel. görsel
şu çogüzel. görsel
bir zamanlar yaşam amacı olabilecek kadar eşsiz bir lezzet iken, en son tadıldığında kusulası bir rezilliğe dönüşmüştür.
Doğuş çay satın aldıktan sonra beş para etmez bir tadı olduğunu söyleyebilirim. Kraft Gıda satmadan önce Büyük bir paketi on dakikada tüketirken, bunu üç gündür masamda bitiremedim. işin kötüsü açılmamış bir paket daha var. Size önerebileceğim tek şey peyman nutzz ama zor bulunuyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar