bugün
- üstteki yazar gözünde nasıl canlanıyor7
- seni ne mutlu eder sorusu4
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- insanlardan nefret etmek8
- eve atılan kızın ekşici çıkması4
- larisalisa10
- cayır cayır yanan kız13
- m r e r e c t o12
- yer sofrası5
- bruce lee4
- uludağ sözlük discord grubu7
- afganistan islam emirliği4
- birine geç kalmak4
- yalnızlık güç değildir4
- çocuğum olmuyor ne yapmalıyım4
- tarihte kürşad diye birinin hiç yaşamaması2
- güzel bir kadını terk etmek5
- sinir krizi geçirmek2
- zall in yaptigi gammaz anketi15
- gitara rastgele vurunca caz olması2
- satranç haram yasaklansın17
- filmlerde dövülen adamın güçlenip geri dönmesi3
- aylık 338 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- neden bu kadar sevildiği anlaşılamayan şeyler7
- aşkım daha önce hiç patlıcan yemedim diyen kız2
- gir içime hünharca12
- beyazsemsiyeliyabanci48
- şişman kezoyu eskrim hamleleri ile zayıflatmak4
- 1 milyar tl loto ikramiyesi çıkan şanslı vatandaş3
- anayasa değişiklik paketi3
- timsah4
- 2026 dünya kupası9
- arkadaşlar bakar mısınız9
- park sorunu6
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- dul kalmak4
- y d isimli vatandaş2
- kaslı erkek isteyen şişman kız4
- abd'nin iran füzelerine müdahale etmemesi2
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek8
- suca suruklenen cocuk6
- sözlükte erkekleri istemiyoruz18
- dönere asgari 200 gr porsiyon sınırı gerekliliği4
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak10
- onlyfans4
- müzik haramdır5
- kürt mutfağı7
- faşizme karşı birleşik direniş cephesi2
- chp de grup krizi kürsü kavgası3
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
fındıkları kabuklarından ayıran bir çeşit makine.
iki boyutlu cipsleri eleştiren,iki boyutlu sevgilerin 3 boyutlu cipsi yiyip yavaş yavaş 3 boyutlu olmalarını konu alan reklama sahip olan,reklam müziğini hiçbir yerde bulamadığım,reklamı güzel kendisi kötü cips
3 boyutlu cips.
lays hasat şenliği ile birlikte bir ömür yiyebileceğim cips.
bugday, arpa, nohut gibi tahil ve bakliyatlarin hasattan sonra tanelerini ayirmaya yarayan alet.
sapı samandan ayırdığına tanıklık ettiğim makine;aslında genel anlamda çiftçiye hizmet eden tarımsal bir araçtır.
köylerde patos olarak bilinen harman makinesi. içine düştüğünüz zaman ölürsünüz. bu böyle. ölen de var zaten. hadi hayırlısı. düşmeyin dostlar aman.
yeni reklamında tarkan'ın hüp şarkısını kullanılan cips.
yeni reklamı berbattır. isteseler daha kötüsünü çekemezlerdi.
http://www.youtube.com/watch?v=ZB2W4DleTN8
http://www.youtube.com/watch?v=ZB2W4DleTN8
baharatlı ve acılı olanını en çok sevdiğim vazgeçemediğim cipstir. deli gibi tv'de reklamları dönüyor. fakat gel gelelim almak istediğimizde doğru düzgün hiç bir bakkal'da, market'te doritos'tan başkasını bulamıyoruz!
doğu karadenizde rize bölgesinde, düz burunlular için kullanılan bir sözdür.
biranın sevdiği dostlardandır.
çitosdan daha az biraz fazla eh işte beğendiğim cips. *
knight online isimli oyunda karakterin atak, defans, can bonuslarını arttıran eldivenin okunuşu.
(bkz: knight online)
(bkz: pathos gloves)
(bkz: knight online)
(bkz: pathos gloves)
acı baharatlı olanları mutluluk veren mısır cipsi markası. isim olarak lays ve doritos kadar etmesede onlar kadar kaliteli.
bir cips bu kadar mı berbat hale getirilirin hikayesidir bu. gerçekten. hayır bunu yazdığıma bile inanamıyorum ama yazacağım.
şimdi bilen bilir zamanında patos, pekos diye ayrıydı bunlar. biri acısıydı falan işte neyse. artık hangi firmanındı bilmiyorum ama kar mıydı neydi.
hayatımda yediğim en leziz şeydi bu ya. abartmıyorum hiçbir şeyden bu kadar haz almıyordum. fotoğrafım vardı lan bu cipsi yerken. 6 yaşından beri mütemadiyen yerim yani.
sonra kim aldıysa artık bok ettiler güzelim cipsi. her şey popülerlik değil lan. tamam güzel beren saat'i, pamela anderson'ı falan oynatıyorsun reklamlarında da tadını bok ettiniz lan güzelim cipsin. doritosa benzedi bu da.
bari atmasaydınız öncekinin formülünü. alırdım ben.
şimdi bilen bilir zamanında patos, pekos diye ayrıydı bunlar. biri acısıydı falan işte neyse. artık hangi firmanındı bilmiyorum ama kar mıydı neydi.
hayatımda yediğim en leziz şeydi bu ya. abartmıyorum hiçbir şeyden bu kadar haz almıyordum. fotoğrafım vardı lan bu cipsi yerken. 6 yaşından beri mütemadiyen yerim yani.
sonra kim aldıysa artık bok ettiler güzelim cipsi. her şey popülerlik değil lan. tamam güzel beren saat'i, pamela anderson'ı falan oynatıyorsun reklamlarında da tadını bok ettiniz lan güzelim cipsin. doritosa benzedi bu da.
bari atmasaydınız öncekinin formülünü. alırdım ben.
Vizyonunun değişmesiyle birlikte pazara Mondelez International adıyla devam eden Kraft Gıda'nın Doğuş Çay'a (Doğuş Çay ve Gıda Mad. Üretim Paz. ithalat ihracat A.Ş.) sattığı mısır cipsi markası.
Yakın zamanda ambalaj üzeri bilgilerin değişikliği fark edilecektir.
(bkz: çerezos)
(bkz: cipso)
Yakın zamanda ambalaj üzeri bilgilerin değişikliği fark edilecektir.
(bkz: çerezos)
(bkz: cipso)
"yedikçe yersin, tükenince tükenirsin" mottosu olan çerez. garip bir reklamı var.
reklamını meklamını bilmiyorum kardeşim ama tadı doritos'tan ruffles'tan bin kat güzel. ama bir pringles değil tabi.
şu çogüzel. görsel
şu çogüzel. görsel
bir zamanlar yaşam amacı olabilecek kadar eşsiz bir lezzet iken, en son tadıldığında kusulası bir rezilliğe dönüşmüştür.
Doğuş çay satın aldıktan sonra beş para etmez bir tadı olduğunu söyleyebilirim. Kraft Gıda satmadan önce Büyük bir paketi on dakikada tüketirken, bunu üç gündür masamda bitiremedim. işin kötüsü açılmamış bir paket daha var. Size önerebileceğim tek şey peyman nutzz ama zor bulunuyor.
güncel Önemli Başlıklar