bugün

sevdiği entry'ler

kukla

burayı serengeti duzluklerine benzetiyorum. hani orda kuraklık olunca sular çekilir ve Ceylanlar falan şu içmeye gelir ve siktiminin aslanları (o biz oluyoruz) pusuya yatip saldırır ya. He işte su bile kalmamış. Ceylanlar yok. öyle yarrak gibi bakınıyoz sağa sola. ulan eskiden oluk oluk ceylan akardı. şöyle götlerine bakardık pek cazip gelmezdi. şimdi aradan aylar geçmiş daha bir tane bile ceylan mesaj çekmemiş. yok ki çeksin amk sitesinde. ne hale gelmiş burası valla sahra çölü olmuşuz haberimiz yok. yalandan yeri kendi sikimizi yaliyoruz sol frameye bakıp. vay vay vay. zall sen gel lan. su vercem başka düşüncem yok musaf çarpsın.

calyx

calyx ve ceylina ne oldu öldü mü?

calyx

7. nesilden sonrakiler bilmez, sözlüğün ünlü bir ablasıydı. hani isim vermek gibi olmasın ama (çünkü nick vericem) allahsiz kitapsiz cahil kadin, bloody crescent, hobiolarakyaparsin, herasmus ve daha nice hanım yazar kardeşimiz yokken calyx vardı. hergün nikaltı dolar taşardı aliminyum. birden o günlere döndüm nikaltındaki bi entry'si rastgele denk gelince.

not: yukarıda nicki geçenlerin harun abi olmadığını varsayıyorum tabii.

bozcaada

Kız kıza ay içinde plan yapmıştık teşekkürler ceylina cağnım izmiri bırakıp 5 saat yol gidip öpülmeye değmez. Denizse burada da deniz günübirlik çimer geliriz.

neden mutsuzsunuz

Böyle yönetilen bir ülkede nasıl mutlu olunur?

ceylina

Eskiden iyi anlaşamazdik. Ulan şimdi düşünüyorum da, ortada bir bok da yoktu. O onu demiş, bu bunu yapmış. Ergenmisiz cidden. Şimdi Asır geçti, çoluk çocuk sahibi çoğunluk. Geriye dönüp bakıyorum da, sadece guzel bir anı hepsi. ilk döndüğümde de yazmıştım, hoş bir seda kaldı...

Herkes sağ olsun, yerinde mutlu ve sevdikleriyle sağlıklı olsun yeter.

Hoş gelmiş.

Evet

ceylina

eskilerden anımsar gibi olduğum bir yazar. iyi yazmalar dilerim.

9 aralık 2006 uludağ sözlük eskişehir zirvesi

--spoiler--
gideon abi o zamanlar daha mutluymuş sanırım. youtube'da video varmış. yakışıklıymış da.
--spoiler--

doğru bir tespitin yapıldığı zirve.
o zamanlar mutluydum, umudum ve heyecanım vardı. hayata karşı iyimser bakıyordum. artık hepsi kayboldu, silindi ne yazık ki. her güzel şey kayboldu hayatımdan.

sözlük eskiden süperdi nostaljik zırvası

Zırva değil gerçektir.
12-13 sene önce olsa bir yazarı tahrik eden şımarık hemen süresiz çaylak olurdu.
Karşılıklı anlayış vardı, aslolan tarzı fanatiklik yoktu.
Her şey güzeldi, geçmişte kaldı.

ceylina

vay be yıllar sonra sözlükte gördüm şok oldum. hoşgelmiş.

jaws filmindeki sikko balik

kalp krizim ve akabindeki yogun bakim surecinde arayan, soran, merak eden, dua eden herkese çok tesekkur ederim. Bir parantez de sbmo'ya. sizlere an be an haberleri vermis. beni de hastaneye gitmem icin ikna eden o oldu. bana kalsa simdiye çoktan ölmüştüm. ona bir yasam borcluyum.
henuz daha tam iyilesmedim ama sizlere de sagolun demeden duramadim. tekrar tekrar cok tesekkurler. minnettarim. kisa sure icerisinde gorusmek uzere.
© copyright 2005 - 2026