bugün
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü12
- yalnızlık edebiyatı13
- bir kızla dalga geçmek5
- gizli hesap6
- tai lung42
- kin tutmayı beceremeyen insan9
- herkesin tavsiye verdiği insan4
- en sevmediğin insan tipleri7
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- akrep3
- sözlüğü 2000 ve sonrası doğumluların basması2
- mavi göz7
- ciddi ciddi voleybol maçı izleyen insan olması9
- en sevdiğiniz sözlük yazarı9
- sözlükte psikolojik delilerin olması10
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok11
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- claudian clouds22
- gece vardiyası yazarlar4
- askerliğin gençler için faydalı olması5
- mudanya da ido deniz otobüsünün iskeleye çarpması2
- ikinci defa askere gitmek5
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- kahverengi gözlü olmak4
- özbek kadınlar14
- sözlüğün en hamarat yazarı8
- islam'ın hak dini olması6
- sözlük whatsapp grupları13
- namazın amacı6
- friedrich hegel la bi cay icek12
- uludağ itiraf10
- eva murati3
- pazar gecesi3
- iğrenme eşiği olmayan erkek9
- yalnız ölmek4
- uludağ sözlük benim için ancak mezarda biter5
- önlenemez mhp yükselişi2
- melissa vargas7
- filenin sultanlarının avrupa şampiyonu olması6
- iyi geceler6
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı42
- tupac amaru shakur2
- kadını kurtarmak isterken bıçaklanan'u y4
- çok zeki olmayan çok düşünmeyen güzel kız2
- sarapci koala47
- özbek pilavına kaşık saplamak7
- göğüs uçlarını birbirine değdirebilen kadın11
- kitap kapakları3
- anın görüntüsü25
entry'ler (23)
(bkz: arasta kahvesi)
safranbolu'da bulunan meşhur bir kahve. türkiye'nin en iyi 10 kahvesinden biriymiş. şu linkte bir resmi var:
http://www.kayihanzeybek.com/gezi_safranbolu2.htm
http://www.kayihanzeybek.com/gezi_safranbolu2.htm
bıyıklı halini kendisine pek bi yakıştırdığım oyuncu. (bkz: bıçak sırtı)
kaliteli yazar.
tanrının varlığına inanmakla inanmamak arasında kalmış bünye eylemi. inanıyorsa, mükkemmelliğine de inanıyordur (mükemmel olmayan bir varlığın yaratıcı olması fikri saçma çünkü), inanmıyorsa zaten sorgulama gereği duymuyordur. kendisine göre olmayan bir şeyi sorgulaması olanaksız.
kişiliği yerine oturmuş, sağlam olan insandır. yalnız dışarıdan güzel görünmesine rağmen, aslında daha derin sorunlara yol açabilir bu mevzu. çünkü aşırı derecede bir içine kapanıklık sendromu da olabilir yaşanan. hepsi bir arada da mümkün. yani; dışarıya sağlam karakterli ve soğukkanlı görünürken, aslında içine kapanıklığı yüzünden her şeyini içinde yaşayan, her türlü dışavurumdan nefret eden insan da olabilir. bir zaman bir şeyler anlatsa bile birilerine, ona da pişman olur. halk dilinde sopalık.
haksız olduğunu anlamasına rağmen ses tonuyla ve konuşmasıyla karşısındakini susturmaya çalışan insandan daha kabullenilebilir kişidir. beterin beteri var.
çocuk doğurup, onu yetiştirmektir dense bi nebze anlaşılabilecek önerme. çocuk yetiştirmek, yani anne olmak dünyanın en zor ve en güzel mesleği olduğuna göre bunun kadına verilmiş olmasına şaşmamak gerek.
şehir içinde karşılaşılan iki ayaklı öküzlerden sonra söylenebilecek kötümser insan sözü. ben de karşılaşıyorum, ama azınlıktalar,bunu kesin olarak bilmesem de umut ediyorum. hem istanbul'un ne suçu var?
kendi misyonuna uygun bir şeyler yapmaya çalıştığının göstergesidir. süper midir? değildir tabi.
sürüklenir gibi yaşamaktır. nereye gittiğinden habersiz, kalabalık bir yolda ite kakıla yürümek.
sebebi "birikim" olan bunalım. farkında olunmadığı için adı "sebepsiz" olur.
dini mantığına oturtamamış, akledememiş bünye eylemi. kendisinden çok çevresindekilere zararı vardır. özellikle çocukların çok yanlış öğrenmelerine sebep olur.
-uy cibilliyetune ne deduğum.
diksiyonu da sağlamsa çok kişiye kendini takip ettirebilecek mârifete sahip olan insandır.
yeni doğum yapmış kadınların saçına bağlanan kurdele.
"dön bak dünyaya" gibi çok güzel şarkıları olan grup. dizi öncesinde dinliyordum, hala da dinliyorum. populer olması, kalitesini kaybettiğini göstermiyor.
insana annesini özleten sendromdur. eğer uzakta ise vay halinize.
özgüveni tavan yapmış karakter. kadın ve mimar. henüz mimarlığı tanımaya yeni bir adım atmış öğrenci olarak kendisinden anladığım, yapılarında fonksiyonelliği umursamamasıdır. ya da bilemiyorum, o binalarda bulunan, çalışan insanlarla tanışmak isterdim.