bugün
- anın görüntüsü11
- sözlüğün aptalları sıralı tam liste12
- rus kızlarına ilgisi olmayan türk erkeği19
- kitap okumak8
- yapılacak tek şey siyonistleri tek tek öldürmek9
- en son ne yediniz20
- kadınınız mini etek giyebilir mi8
- makarnayı bir üst noktaya taşıyan küçük detaylar20
- asgari ücret 52bine çıksa kiralar da 15 bine çıkar16
- her entrynin sonuna evet yazan yazar11
- her şeye amk diyen tip14
- israil'e en çok mal satan beş ülke9
- taşak traşı olmak19
- günün yorgunluğunu alan şeyler10
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası29
- sevismek10
- evlenmemek için nedenler12
- şaka maka 2025 yılında hala komünist olması8
- filistinlilerin dedeleri topraklarını sattı8
- göte epilasyon yaptırmak16
- yunan halkına düşman değilim10
- töre dizileri12
- ülke ekonomisinin rezilliği15
- kaldırımdaki taşa tecavüz eden adam21
- evlenilecek adam modeli8
- ne işim var şan benim burada denilen yerler15
- waffle yapabilen erkek15
- batman vs superman14
- bir yazarın zekasından şüphe duymak9
- askim orasi degil diyen kadin8
- alkol dostunuzdur9
- sözlükte bilgisiz yazarların çok olması13
- kaç yaşındasın18
- sevgilisi olmayan sözlük kızları tam liste15
- allah ın ahirette baldırını göstermesi8
- pervasozluk org8
- altay cem meriç8
- bu kötü gidişe son vermek için akp14
- uludağ sözlük kızlı erkekli yaz kampı15
- animelerin çizgi film olması8
- kedi besleyen insan evi16
- duygusal yeme sendromu8
- oynanan oynun film gibi olması9

entry'ler (11)
eutopyadaki doktor : selenadaki hitopya hanında calısabilecek doktor.
gecen sene gittigimiz yer ufak dalgalar vardı dunya kupası grup macını kacırmak istemedigim icin cok durmadık sahil dedigin gibi kumu cok guzel ayrıcada şener şenin bir filminde çöl diye oynanılan sahne ve orda muzik allahım kor et beni diye kumu çol kumuna benziyor.
Agacım bunlar bos laf her Türk asker doğar gelecekleri varsa gorecekleride var biz bir avuc insanla ülkemizi savunmuş kisilerin cocuklarıyız dunyayı ele geciren osmanlının torunlarıyız tarihimiz bize elbet guc verecektir.
telefon teknik servisinde calısırken adamın bana şunu bi acarmısın yenim demesi ve sinirlenisim o illeti acmak cok zordur onu acmak yerine dukkanı on kere paspaslamaya razı olurdum ama actım iste kac saat surdu hatırlamıorum bile.
akvaryumdaki balıgı cıkarıp ucsun diye fırlatmam.
memleketim bulgaristan/razgrada giderdim zaten orda bissuru Türk var yabancılık hissetmem hissedemem.
23 saat 59.dakkaya kadar uyurdum sonra "ya baba birden öl hissetmezsin" diye kendimi avuturdum sonrası Allah Kerim
hayat bilgisi eskide kaldı ama hayla arada sırada acıp izlerim mennana bayılırım doner sermayeyi hayatından cok dusunen amil i cok severim hele ki varmısın arif yokmu idda midda bırakmazdı ortada.
barcelonaya 4 yagdıran takım ama yazıktır ki bir sene sonra real madrid 4 yagdırır ve şl den men eder her sene üç kupayıda alacaklarını dusunur taraftarları bende oyle dusunurum vidalı alıp şvaynştaygeri almayacaktı ama cok yanlış.
biz bulgaristan gocmenlerinin anavatana geldigimizde para pul ev arsa olmadıgı icin mecburiyetten ezilmemiz yani amele olmanın bir sartıda 89 gocmeni yada 78 gocmeni olmanız lazım.
Sigarayı yasaklayan 4. Kel Mahmut. ayrıca kızdırmayın kelimi ha lafını herkes bilir ben cok severim şahsen