bugün
- chp liler neden ingiliz düşmanı değil14
- osmanlı yı yeniden kuracağız18
- aşık olmanın avantajları8
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler18
- üstad kadir mısıroğlu9
- uyudun mu yazan kız15
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması22
- gecenin şarkısı8
- hıdırellez11
- iyi geceler17
- depresyondan kurtulamamak10
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı38
- silivri'deki yapraklar alkışlıyor mu15
- gerçeği aramak10
- şeytan13
- bir sonra ki halife kim olacak14
- anın görüntüsü13
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- sırrı süreyya önder50
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü14
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü12
- akrep burcuyum soruları alayım9
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16

entry'ler (11)
eutopyadaki doktor : selenadaki hitopya hanında calısabilecek doktor.
gecen sene gittigimiz yer ufak dalgalar vardı dunya kupası grup macını kacırmak istemedigim icin cok durmadık sahil dedigin gibi kumu cok guzel ayrıcada şener şenin bir filminde çöl diye oynanılan sahne ve orda muzik allahım kor et beni diye kumu çol kumuna benziyor.
Agacım bunlar bos laf her Türk asker doğar gelecekleri varsa gorecekleride var biz bir avuc insanla ülkemizi savunmuş kisilerin cocuklarıyız dunyayı ele geciren osmanlının torunlarıyız tarihimiz bize elbet guc verecektir.
telefon teknik servisinde calısırken adamın bana şunu bi acarmısın yenim demesi ve sinirlenisim o illeti acmak cok zordur onu acmak yerine dukkanı on kere paspaslamaya razı olurdum ama actım iste kac saat surdu hatırlamıorum bile.
akvaryumdaki balıgı cıkarıp ucsun diye fırlatmam.
memleketim bulgaristan/razgrada giderdim zaten orda bissuru Türk var yabancılık hissetmem hissedemem.
23 saat 59.dakkaya kadar uyurdum sonra "ya baba birden öl hissetmezsin" diye kendimi avuturdum sonrası Allah Kerim
hayat bilgisi eskide kaldı ama hayla arada sırada acıp izlerim mennana bayılırım doner sermayeyi hayatından cok dusunen amil i cok severim hele ki varmısın arif yokmu idda midda bırakmazdı ortada.
barcelonaya 4 yagdıran takım ama yazıktır ki bir sene sonra real madrid 4 yagdırır ve şl den men eder her sene üç kupayıda alacaklarını dusunur taraftarları bende oyle dusunurum vidalı alıp şvaynştaygeri almayacaktı ama cok yanlış.
biz bulgaristan gocmenlerinin anavatana geldigimizde para pul ev arsa olmadıgı icin mecburiyetten ezilmemiz yani amele olmanın bir sartıda 89 gocmeni yada 78 gocmeni olmanız lazım.
Sigarayı yasaklayan 4. Kel Mahmut. ayrıca kızdırmayın kelimi ha lafını herkes bilir ben cok severim şahsen