bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kel erkek3
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- uysaljakoben20
- minyon kadın siniri5
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- death2
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- başımın tatlı tatlı dönmesi2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- pazarda su satmak2
- gecenin şarkısı4
- ses yakışıklılığı2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- gazlamak2
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gençler iş beğenmiyor3
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- sevgiliyle kavga etmek2
- kemal kılıçdaroğlu35
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- semum3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- düşkün2
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- şato3
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- eski yazarların emekli yapılması5
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- müslümanlara kızıp islam dan soğumak4
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- nur suresi 35 ayet2
- sözlük yazarlarına tavsiye4
entry'ler (67)
abonelerine kimliği belirsiz kişilerce(!) bu mesajı gönderirsen eğer sana kontur yağacak eleş konuşucaksın gibi gönderilen mesajların aslı astarı olmadığı garip olaylara mağruz kalan gsm operatoru. Ayrıca 2007yılından itibaren yaptıgı uygulamalarla onceden ucretsiz olan servisleri ücretli yapılması vb. gibi çeşitli nedenler dolayı (servis meşgul, arama yapılamaması) gözümden düşmüş operator. geçmişin hatrına kullanıyoruz orası ayrı.
(bkz: bu gecenin hatrına)
(bkz: bu gecenin hatrına)
kalite, estetik(dizayn),özellik ve fiyat bakımından uzak ara en iyi telefondur.
3mp flashlı kamera, 60mb dahili + arttırabilir hafıza, samsung kalitesi dayanıklılığı, ucuz fiyatı, göz kamaştırıcı dizaynı kayan kapaklı dünyanın en ince telefonu.
3mp flashlı kamera, 60mb dahili + arttırabilir hafıza, samsung kalitesi dayanıklılığı, ucuz fiyatı, göz kamaştırıcı dizaynı kayan kapaklı dünyanın en ince telefonu.
evli olmayan çiflerin çocuk yapma nedenleriyle benzerlik gösterir... ne mi aksilik tabii ki. Zaten bu aksilik kelimesinin harf cinli bir kelime olduğunu anlamıştım. Demek bu yüzdenmiş.
hayat adamı... insan bu kadar hayat dolu olur... sesiyle, tarzıyla, on numara bir insan... hani tavla oynayıpta son 4 pulun kalır oyun sonunda ve zar elindedir. Atarsın çift gelmez alamazsın oyunu.. fakat metin abim hep o çifti atmış gibi sevinen insandır. karşındaki o çifti atsada onunla mutlu olandır. insan gibi insandır...
(bkz: tavla üzerinden hayata felsefik oantik bakış)
(bkz: tavla üzerinden hayata felsefik oantik bakış)
(bkz: cem yılmaz)
bir gösterisinde len ben burda kendi güldüğüm eğlendiğim şeyleri anlatıyorum kendimde gülüyorum üstüne para veriyorlar demiştir. toplumda insan kendi yaptığı espriye gülmez diye bir kanı oluşmuştur. lakin yanlıştır. gülünüz güldürnüz...
bir gösterisinde len ben burda kendi güldüğüm eğlendiğim şeyleri anlatıyorum kendimde gülüyorum üstüne para veriyorlar demiştir. toplumda insan kendi yaptığı espriye gülmez diye bir kanı oluşmuştur. lakin yanlıştır. gülünüz güldürnüz...
galatasarayda futbol yaşamını devam ettirmesine engel olmayacak hadisedir. hakan spor bakanıda olur ama futbol kariyeri devam eder.
kirlenmek güzeldir evet lakin nasıl kirlendiğinize bağlı...
(bkz: adını sen koy)
bir şarkının mısralarıdır. bu yangı nasıl söndürürsün, yandım ateşine düştüm el diline ölür müsün ölüdürür müsün diye devam eder... nalan söylüyordu sanırım.
aşık olunacak kadar düzgün erkek yoktur. Her şeyiyle on numara düzgün bir erkek olursa kızlar ay bu da çok düzgün çok sıkıcı derler. o yüzden aşık olunacak kadar yamuk erkek arayışı daha doğrudur.
çekmiş hali için: (bkz: g string)
aylar önce bu başlığı açtığımda böyle başlık açılmaz denilip silinen ama şimdi 9065 bunla 9066 entarinin girildiği yasak başlık. insanoğlu işte aylar önce yasak olur açılır 10,000(yazıyla onbin) entari olur. ama niye ben açtığımda silindiğini biliyorum çünkü; baba sen tipten kaybediosun
başka bir tipten kaybeden için: (bkz: brad pitt)
başka bir tipten kaybeden için: (bkz: brad pitt)