bugün
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi31
- ispanya'nin terör bitirme formülü12
- birini unutmak4
- izmir'in akp'ye geçmesi7
- vişneli sarma3
- 4 litre piril'in kaç tl olması sorunsalı11
- sarma8
- ismet biraderin hala koşturmaya başlamaması5
- 30 yaşına gelip hala kendi evini alamamak7
- napolyon vs atatürk7
- sabahın köründe işe giden ezik7
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak17
- 1 90 esmer kaslı erkek2
- hoşlanılan sözlük kızının annene çıkması3
- cin tarafından özel numaradan aranmak4
- birbirine iyi gelmek5
- kahvenin keyif vermediği anlar2
- teknede yaşamak3
- trump'ın iran açıklaması10
- kuran da namazın olmaması2
- ortak yaşam sergisi insanlar ve insan dostları3
- 3 kere üst üste 31 çekmek16
- göz kanlanması11
- hayırlı cum a lar2
- suntat3
- true'nın iran açıklaması5
- sıvı sabunla ayakları yıkamak3
- baktat3
- flört uygulamalarında eşleşme algoritması3
- günaydın sözlük sakinleri4
- maun suresi4
- halkın teveccühü3
- bu sabah yağmur var istanbul da3
- uludede'nin cenaze eventi11
- utangaç apocu aktrollerin uğramadığı başlıklar4
- azrail'in hergün her insana 366 kere bakması11
- akşam akşam kahveye davet eden seksi komşu kızı10
- salat yağ2
- uyku bruksizmi2
- nazi2
- özel bir şey konuşuyoruz git diyen arkadaş7
- apo'ya selam göndermeye devlet aklı diyen troll2
- 1 ekim 2026 danimarka portekiz maçı2
- hayata aniden giren ve yaralara iyi gelen kadın4
- artık benzin alırken fiyat tabelalarına bakmamak3
- bacakları yukarı kaldırarak oturmak12
- yasin kol'un gözaltına alınması5
- fon mağduruyum da mağdurum diye zırlamak5
- gece kapıya dayanan 12 cin 8 ifrit 17 zombi8
- kömbe7
entry'ler (67)
abonelerine kimliği belirsiz kişilerce(!) bu mesajı gönderirsen eğer sana kontur yağacak eleş konuşucaksın gibi gönderilen mesajların aslı astarı olmadığı garip olaylara mağruz kalan gsm operatoru. Ayrıca 2007yılından itibaren yaptıgı uygulamalarla onceden ucretsiz olan servisleri ücretli yapılması vb. gibi çeşitli nedenler dolayı (servis meşgul, arama yapılamaması) gözümden düşmüş operator. geçmişin hatrına kullanıyoruz orası ayrı.
(bkz: bu gecenin hatrına)
(bkz: bu gecenin hatrına)
kalite, estetik(dizayn),özellik ve fiyat bakımından uzak ara en iyi telefondur.
3mp flashlı kamera, 60mb dahili + arttırabilir hafıza, samsung kalitesi dayanıklılığı, ucuz fiyatı, göz kamaştırıcı dizaynı kayan kapaklı dünyanın en ince telefonu.
3mp flashlı kamera, 60mb dahili + arttırabilir hafıza, samsung kalitesi dayanıklılığı, ucuz fiyatı, göz kamaştırıcı dizaynı kayan kapaklı dünyanın en ince telefonu.
evli olmayan çiflerin çocuk yapma nedenleriyle benzerlik gösterir... ne mi aksilik tabii ki. Zaten bu aksilik kelimesinin harf cinli bir kelime olduğunu anlamıştım. Demek bu yüzdenmiş.
hayat adamı... insan bu kadar hayat dolu olur... sesiyle, tarzıyla, on numara bir insan... hani tavla oynayıpta son 4 pulun kalır oyun sonunda ve zar elindedir. Atarsın çift gelmez alamazsın oyunu.. fakat metin abim hep o çifti atmış gibi sevinen insandır. karşındaki o çifti atsada onunla mutlu olandır. insan gibi insandır...
(bkz: tavla üzerinden hayata felsefik oantik bakış)
(bkz: tavla üzerinden hayata felsefik oantik bakış)
(bkz: cem yılmaz)
bir gösterisinde len ben burda kendi güldüğüm eğlendiğim şeyleri anlatıyorum kendimde gülüyorum üstüne para veriyorlar demiştir. toplumda insan kendi yaptığı espriye gülmez diye bir kanı oluşmuştur. lakin yanlıştır. gülünüz güldürnüz...
bir gösterisinde len ben burda kendi güldüğüm eğlendiğim şeyleri anlatıyorum kendimde gülüyorum üstüne para veriyorlar demiştir. toplumda insan kendi yaptığı espriye gülmez diye bir kanı oluşmuştur. lakin yanlıştır. gülünüz güldürnüz...
galatasarayda futbol yaşamını devam ettirmesine engel olmayacak hadisedir. hakan spor bakanıda olur ama futbol kariyeri devam eder.
kirlenmek güzeldir evet lakin nasıl kirlendiğinize bağlı...
(bkz: adını sen koy)
bir şarkının mısralarıdır. bu yangı nasıl söndürürsün, yandım ateşine düştüm el diline ölür müsün ölüdürür müsün diye devam eder... nalan söylüyordu sanırım.
aşık olunacak kadar düzgün erkek yoktur. Her şeyiyle on numara düzgün bir erkek olursa kızlar ay bu da çok düzgün çok sıkıcı derler. o yüzden aşık olunacak kadar yamuk erkek arayışı daha doğrudur.
çekmiş hali için: (bkz: g string)
aylar önce bu başlığı açtığımda böyle başlık açılmaz denilip silinen ama şimdi 9065 bunla 9066 entarinin girildiği yasak başlık. insanoğlu işte aylar önce yasak olur açılır 10,000(yazıyla onbin) entari olur. ama niye ben açtığımda silindiğini biliyorum çünkü; baba sen tipten kaybediosun
başka bir tipten kaybeden için: (bkz: brad pitt)
başka bir tipten kaybeden için: (bkz: brad pitt)