sevdiği entry'ler

avrupa klima krizi

türkiye avrupaya tırlarla klima yardımı yaptı gibi haberler çıkar yandaş basında.

ismet gürbüz ile berlin gece hayatına akmak

sonu alman yetişkin filmine benzeyecekse kabus gibi bir gece olacaktır kesin.

dindar nesil projesi patladı

kindar ve dindar derken eldeki mevcudu da son 10 15 yıldır kaptıran ,daha doğrusu deizm'e kaptırtan anlayışın başarısıdır.

donsuz bedevi

edit ;teşekkür ederim sevgili yazardaşım.kinayeye mahal vermemek adına ekleme yapma ihtiyacı hissettim.

fakirin sevmesi hak mıdır

YARRAK haktır. Ne hakkı amına koyim? Fakire eşşek bile hak değildir. Fakir gelir senden bi dal sigara ister paketi alır kaçar gider. Arabanı ver der düğüne gidecem arabayı alır benzini bitirir yolun ortasında bırakır. Yanındaki arkadaşına salça olur para ister bi ton tatava. Bu dünyada neysen öteki dünyada da o olacaksın. Fakirsen öteki dünyada da zenginler ısınsın diye katı yakıt olarak kullanılacaksın. Sakıp Sabancı banyo yapacak 15 tane fakir atacaklar, yan orospu çocuğu adam ısınsın. Dünyada o kadar insana ekmek vermiş. Allah hepimizi fakirlerden muzaffer eylesin.

kadınlar neden aldatır

Para ve BMW için aldatır.

türk siyasetçiliği yapan araplar

Atatürk'ten sonra ne yazık ki ülkeyi türkler yönetmedi".türkiye Türklere bırakılmayacak kadar önemlidir" sözü gereğince ya kırmalar ya da aslı türk olmayanlar yönetimde oldu hep.son 50 ve hatta altmış yıldır millete rağmen yapılanları düşününce bu gerekliliğin onlarca yıldır işletildiğini görüyoruz.

milli takımımızın balonu patladı

2002 dünya kupası'nda şov yoktu. milliyetçi hezeyanlar yoktu. mehter marşlı gaz vermeler yoktu. rakip milli takımın marşını ıslıklama yoktu. yabancı kadınla evli olup bozkurt işareti yapan hilal bıyıklı sevimsiz tipler yoktu. evli olmadığı sevgilisiyle baş başa tatile gidip kameraları görünce dindar muhafazakar rolü çekenler yoktu. 2002'de saf duyguları olan kalbinin ekmeğini yedi.

herkes kalbinin ekmeğini yer. kürt kökenliyim dedi diye bir forveti milli takıma davet etmeyip almanya'ya kaptırırsan, terörist diye iftira atarsan, sen forvetsizlikten elenirken onun almanya'da attığı golleri uzaktan izlersin. milli takımın forveti olabilecek bir kişi vardı, o da milliyetçiler sayesinde başka milli takıma gitti. herkes kalbinin ekmeğini yer.

türk milli takımı demeyi yeniden öğrendiğimizde toparlamaya başlar. en son dünya üçüncüsüydük gerçek ismi kullanılıyorken.

yok milli takım yok bizim çocuklar. türk dememek için bin takla atanların döneminde elbette bu sonuçlar olur.

balonu şişirenler düşünsün.

iş verenlerin aç gözlü olması

Çoğu yandaş olur. izin istersiniz anasına sövmüşsünüz gibi tersler. Fazla mesaiye zorlayıp biz bir aileyiz deyip mesai ücretini vermez.

para parayı çeker. para geldikçe hırs artar. nefis azar. insan coşar.

adam bana işçi mi yok kafasında ama şunu anlamıyor yolda çevirdiği vasıfsız suri benim işimi yapamaz ciddi eğitim alması lazım ya da aylarca iş öğrenecek o zaman bile benim işimi öğrenemez o ayrı. yurt dışına gidip ne yapacaksınız diyorlar insan yerine koyulacağız kardeş zengin olmayacağız biliyoruz. leş tiptir.

Çoğu, senin kazancında gözü olmasa zengin olamayacağını düşünür; ama yanılmaktalar. Honda firması Türkiye'den çıkarken 5 yıllık çalışanına 24, 10 yıllık çalışanına 40 maaş verip çıktı. Normal şartlarda bu firma Türk firması olsa; bırak para vermeyi, maaşlarını bile ödemeden tüyerdi. Üstelik bu Japon firmasının verdiği paranın yanında tazminatları da ödeyip bir de hatıra olarak büyük altın hediye etmişlerdi. Hatıra olarak büyük altın... Yahudi diye küçümsediğimiz Unilever bile çalışan haklarında Türkiye'de en iyi şartları sunuyor. Şimdi bu dürzüler bu işten para kazanmıyor mu sanıyorsunuz? işini düzgün yapıp aç gözlülük etmedikleri için dünya çapında büyüyorlar. Bizimkiler nereden kırparız, nasıl hacılarızın derdindeler. Aç gözlülükleri yüzünden ülkemizi mahvediyorlar.

sistem patlamış

Mobil sitede aratınca başlıklar gözükmüyor kendi kendine bozuluyor heralde.

sistem patlamış

çaycının mottosudur bu.
dükkana girip çıkarken, bardak yıkarken, küllük dökerken, hesap alırken... bazen kendi kendine, bazen ulu orta. bazen kısık sesle, bazen bağıra bağıra.
bilmeyenler için ''parola mı acaba'' diye soranlar da yok değil.

gençler isyan ediyor

benim neden püskevitim yok diye, evet.

gençler isyan ediyor

gençler çok konuşmasın akşama mesai var daha.

otomobilin yaygın olması

Yine de zengin işidir. Yakıtı, bakımı, tamiri, sigortası vs durduğu yerde bile iki boğazlık masrafı vardır.
© copyright 2005 - 2026