bugün

sevdiği entry'ler

patates kızartmak

Evde patates kızartabilirsiniz.

patates kızartmak

yemek kadar keyifli değildir. Hele hazır alınan patateslerin kızartması bir kadın olsa onu dansa kaldırmak isterdim.

rakıya verilen paranın göze batmaması

Öyledir. Ben acayip bi sigara tiryakisiydim bırakana kadar. Burası Almanya, burada bi paket sigara 10 euro, genellikle günde iki paket sigara içerdim. Ayda 600 euro eder. Almanya'da 600 euro kira veren 4-5 kişilik aileler var...gözüm o 600 euroya hiç acımadı, yıllarca !!

Sigarayı bıraktım bi baktım cebimde harçlık kalıyo...lan ben cüzdandaki 10 euro' yu sigara paketi olarak görürdüm ;;))

Cebinde 50 euro 'yla birahaneye girersin, 7 bira içersin tanesi 3 eurodan...21 euro. 23 24 euro bırakırsın. O birahaneden ev taksiyle 17 euro ' dur, o 17 euro gözüne hazine gibi görünür, durağa gider 25 dk otobüs beklersin !!

7 bira içeceene 2 bira iç eve taksiyle dön...yooookkk 2 bira kesmez beni, dersin ;;))

Bu işler hep öyledir. Gözün içkiye sigaraya verilen paraya acımaz...serdar ortaç ne diyo, kumar için apartman sattım, diyo...sen gidip abi bana 20 euro versene, desen vermez...ama kumara apartman parası yatırır...

Bu işler öyledir.

demir çelik

Veya çatalı tabağına batıran çocuğun “anne, babam da zeytinyağlı taze fasulyeyi çok severdi” demesi.. veya bayramda mezarlık ziyareti yerine mutfakta bir fatiha okumaları..

yok ya, pişman oldum yazdığıma..

içim sıkıldı

iş aramak gerçekten fiziksel ve psikolojik olarak çok yoran bir süreç. Başta ayna2maske kardeşim olmak üzere iş arayan herkesin gönlüne göre bir iş bulmasını dilerim.

hayatı dar eden aile

ekonomik özgürlüğün önemi burada çıkıyor.

ctrlx'in dediği gibi. ayrı eve çıkman lazım.

geceye bir bilgi bırak

Tüm benzin istasyonları ayni mali satar.
2-3 tane rafineri var aq.
Kendi rengini koyar... Power, ultra vs derken icine ekleyeceğini ekler.
Hepsi bu.

hayatı dar eden aile

Ayrı eve çıkmadığınız sürece böyle şeylere maruz kalmak kaçınılmaz.

arkadaşlar sıkıldım

Reisi düşün.

1948 arap israil savaşı

Arap israil kim.
Arap ismail‘i mi kastediyonuz? Yok , o şu an febemde antrenör.

darıca da bulunan 3 cesedin kimlikleri

Tam olarak benim evimin önünde oldu bunlar.

ayvalık tostu

tost camiasının profiterölüdür. doğru yazdım dimi lan ?

nasıl ki profiterölü ağzına yüzüne bulaştırmadan yemen imkansız ise bu ayvalık tostu da aynı. ekmeği yumuşak bir ısırık alıyorsun içindeki malzeme heyelan olmuş gibi akıp gidiyor kenarlardan.

uludağ sözlüğün reaktörü

kontrollü bir doza mı maruz kalır gibi çünkü o an online olanlara hasar dağılır gibi.

kanal ayarlama 1500 lira

Son 30 dakikadır kanal ayarlamakla uğraşıyordum bu siteye nasıl geldim ya. Bilenler yeşillendirsin lütfen.

Samsung 65S90F tv modeli.

kanal ayarlama 1500 lira

Bence o iş o kadara yapılıyorsa sizin orada helal et kapat konuyu. Kadında üzülür sonra. Takıntılı biriysen ve hak yenildiğini düşünüyorsan kime yaptırdiysa gidip konuş. Ben şahsen uzatmazdim.

cinler musallat istatistiği

cinler, akp'li çılgın dedelerin gösterdiği gibi, çirkin kara suratlı, siyah dumandan ibaret klişe ucubeler değil.

dumansız ateşten, güneşteki plazmadan yaratılmış varlıklar. zamanı gelecek ve geçmişin iç içe geçtiği döngüler olarak algılıyor, aynı anda birden fazla insanın zihnine nüfuz edebiliyorlar.

amerikan ordusu uzun yıllardan beri bu varlıklardan teknoloji devşiriyor. onları dünyayı ziyaret eden uzaylılar olarak tanıyoruz.

en tehlikelileri de iblisler. bu ifritlerin de prensleri mevcut:
https://en.wikipedia.org/wiki/Beelzebub

yalnız şöyle bir şeyde söz konusu, bi insan çok zengin olmadığı halde, saf kötü de olabilir. ve saf kötüyü temsil eden bi insana cinlerin musallat olması pekala mümkün.

Sadece Fakirlere musallat olmuyor, zengin kesimi enerji yüklemeye gidiyor bioenerji uzmanına, fakir cinciye gidiyor, hepsinde metafizik bir inanç var, cin musallatı bile sınıfsal bir noktada.

şükredilecek şeyler

çok fazla. allaha'a sonsuz şükürler olsun.
© copyright 2005 - 2026