bugün

sevdiği entry'ler

uludağ sözlüğün reaktörü

kontrollü bir doza mı maruz kalır gibi çünkü o an online olanlara hasar dağılır gibi.

kanal ayarlama 1500 lira

Son 30 dakikadır kanal ayarlamakla uğraşıyordum bu siteye nasıl geldim ya. Bilenler yeşillendirsin lütfen.

Samsung 65S90F tv modeli.

kanal ayarlama 1500 lira

Bence o iş o kadara yapılıyorsa sizin orada helal et kapat konuyu. Kadında üzülür sonra. Takıntılı biriysen ve hak yenildiğini düşünüyorsan kime yaptırdiysa gidip konuş. Ben şahsen uzatmazdim.

kanal ayarlama 1500 lira

Yarın o 1500 lirayı çantasına koymak zorundayım. Eksiğini gidip ben tamamlıyorum. Kulağı duymuyor telefon etmiş çocuk gelip yapmış sonunda 1500 deyince utanıp vermek zorunda kalmış parayı.

Neden tsadik nedir öğrenmiyorlar da paraya tamah ediyorlar.

Ücrete değil durumdan istifade etmeye taktım ben.

cinler musallat istatistiği

cinler, akp'li çılgın dedelerin gösterdiği gibi, çirkin kara suratlı, siyah dumandan ibaret klişe ucubeler değil.

dumansız ateşten, güneşteki plazmadan yaratılmış varlıklar. zamanı gelecek ve geçmişin iç içe geçtiği döngüler olarak algılıyor, aynı anda birden fazla insanın zihnine nüfuz edebiliyorlar.

amerikan ordusu uzun yıllardan beri bu varlıklardan teknoloji devşiriyor. onları dünyayı ziyaret eden uzaylılar olarak tanıyoruz.

en tehlikelileri de iblisler. bu ifritlerin de prensleri mevcut:
https://en.wikipedia.org/wiki/Beelzebub

yalnız şöyle bir şeyde söz konusu, bi insan çok zengin olmadığı halde, saf kötü de olabilir. ve saf kötüyü temsil eden bi insana cinlerin musallat olması pekala mümkün.

Sadece Fakirlere musallat olmuyor, zengin kesimi enerji yüklemeye gidiyor bioenerji uzmanına, fakir cinciye gidiyor, hepsinde metafizik bir inanç var, cin musallatı bile sınıfsal bir noktada.

şükredilecek şeyler

çok fazla. allaha'a sonsuz şükürler olsun.

şükredilecek şeyler

ibrahim suresi 7. ayet
Eğer şükrederseniz size (nimetimi) daha çok vereceğim, nankörlük ederseniz hiç şüphesiz azabım pek şiddetlidir!

şükredilecek şeyler

sağlık.

şükredilecek şeyler

henüz kaybetmediklerimizin, çoktan kaybettiklerimizden fazla olmasıdır belki de.

tşkler yine de.

şükredilecek şeyler

Her hâle şükretmek gerek. Her zaman daha kötüsü vardır.

iha yaptı siha yaptı

akp den bu şekilde namussuzca hapse atılan kim var ki onun da haklarını savunalım ????? sen kafayı yemişsin olm yandaşlıktan kula kulluk etmekten beynin erimiş mantıklı düşünemiyorsun artık. önceden de düşünemiyordun ama artık hepten film koptu sende.

düşen insan ile dalga geçilmez hiç kimse öğretmedi mi sana bu yaşına kadar ? hem de ortada hiçbir şey yokken adamları cezaevinde tutuyorlar savunma hakkı vermiyorlar davaları sürekli ileri tarihe atıyorlar. nasıl hoşuna gidiyor dimi cehapeliler ya. sorsak süper müslümansınız allah kitap peygamber ağzınızdan düşmez.

iha yaptı siha yaptı

--spoiler--
haksızca hukuksuzca
--spoiler--

haksızca hukuksuzca (benim görüşümden olduğu için yoksa haklı hapis olurdu)

iha yaptı siha yaptı

--spoiler--

dalga geçmeye devam. böyle aşırı çağdaş oluyorsunuz.

--spoiler--

len biz en azından haksızca hukuksuzca adaletsizce hapse atılıp "kendini savunma hakkı" dahi verilmeyen insanlarla dalga geçmiyoruz. bunu yapan yavşaklar var düşün..

iha yaptı siha yaptı

Ama akp de çerçeve yasa...

iha yaptı siha yaptı

dalga geçmeye devam. böyle aşırı çağdaş oluyorsunuz.

bu halka sefalet müstehak.

iha yaptı siha yaptı

en önemlisi olan yol unutulmuştur.

(bkz: yol yabdı)

yeni parti premium üyelik

Bir alt pakette sadece Ankara oyun havaları ve elektronik bağlama var. Ona göre seçin.

gençler çalışmadan para kazanmak istiyor

sadece gençler değil, her yaştakiler istiyor.

hangi akrabadan miras kalabilir diye ayaklarda demir çarık, ellerde demir asa, yollara düşme zamanıdır.
© copyright 2005 - 2026