bugün
- evli bir adama aşık oldum sözlük19
- yakışıklı olmayan ve kassız erkekler niye var4
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı16
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- sözlüğün manyak dolu olması5
- from gold from dust28
- recep tayyip erdoğan30
- fiziği güzel sözlük kızları56
- birine aşık olup kafayı yemek9
- izmir'in akp'ye geçmesi20
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı9
- damarsız tüysüz manisa yaprağı11
- senin aklini alirimin mürdüm rengi kazağı8
- ara sıra kadın gibi hissetmek15
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita17
- senin aklini alirim9
- fatma betül sayan kaya69
- asrın soygunu10
- kadının en öpülesi yeri11
- çok fena hardcore seks döndüğü düşünülen yerler8
- iki çıplak erkeğin arkadaşça aynı yatakta uyuması10
- ilk buluşmaya kocam yazan pastayla gitmek11
- kuran da namazın olmaması12
- şampuan yerine saç kremi almak6
- sözlük yazarları mutlu olmak için neler yapıyor9
- ismet'in gereksizliğe adanmış hayatı8
- sözlük yazarları köfte ekmeği nasıl tercih ediyor12
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak12
- sabahın köründe işe giden ezik13
- sydney sweeney'in memeleri6
- akp'nin kürdistan'a hazırlanıyor olma ihtimali13
- memeleri kafam kadar kız24
- ups boobs ve diğer sözlük kızları5
- gs'nin 8 şampiyonluğu iptal edilecek5
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak17
- geceleri şam tatlısı diye ağlayan pezevenk4
- durduk yere bir kıza bütün servetini vermek5
- uğurcan çakır8
- özel uçak alacaklara tavsiyeler8
- ilk adımı kızdan bekleyen erkek12
- 3 kere üst üste 31 çekmek16
- belçika attı5
- gece döner bıçaklı şirinler tarafından kovalanmak5
- yağmurcunun homofobikliği şüpheli mi7
- görsel yükleme problemi5
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye43
- gecenin şarkısı5
- 4 litre piril'in kaç tl olması sorunsalı11
- koç burcu insanları7
sevdiği entry'ler
Evde patates kızartabilirsiniz.
yemek kadar keyifli değildir. Hele hazır alınan patateslerin kızartması bir kadın olsa onu dansa kaldırmak isterdim.
Öyledir. Ben acayip bi sigara tiryakisiydim bırakana kadar. Burası Almanya, burada bi paket sigara 10 euro, genellikle günde iki paket sigara içerdim. Ayda 600 euro eder. Almanya'da 600 euro kira veren 4-5 kişilik aileler var...gözüm o 600 euroya hiç acımadı, yıllarca !!
Sigarayı bıraktım bi baktım cebimde harçlık kalıyo...lan ben cüzdandaki 10 euro' yu sigara paketi olarak görürdüm ;;))
Cebinde 50 euro 'yla birahaneye girersin, 7 bira içersin tanesi 3 eurodan...21 euro. 23 24 euro bırakırsın. O birahaneden ev taksiyle 17 euro ' dur, o 17 euro gözüne hazine gibi görünür, durağa gider 25 dk otobüs beklersin !!
7 bira içeceene 2 bira iç eve taksiyle dön...yooookkk 2 bira kesmez beni, dersin ;;))
Bu işler hep öyledir. Gözün içkiye sigaraya verilen paraya acımaz...serdar ortaç ne diyo, kumar için apartman sattım, diyo...sen gidip abi bana 20 euro versene, desen vermez...ama kumara apartman parası yatırır...
Bu işler öyledir.
Sigarayı bıraktım bi baktım cebimde harçlık kalıyo...lan ben cüzdandaki 10 euro' yu sigara paketi olarak görürdüm ;;))
Cebinde 50 euro 'yla birahaneye girersin, 7 bira içersin tanesi 3 eurodan...21 euro. 23 24 euro bırakırsın. O birahaneden ev taksiyle 17 euro ' dur, o 17 euro gözüne hazine gibi görünür, durağa gider 25 dk otobüs beklersin !!
7 bira içeceene 2 bira iç eve taksiyle dön...yooookkk 2 bira kesmez beni, dersin ;;))
Bu işler hep öyledir. Gözün içkiye sigaraya verilen paraya acımaz...serdar ortaç ne diyo, kumar için apartman sattım, diyo...sen gidip abi bana 20 euro versene, desen vermez...ama kumara apartman parası yatırır...
Bu işler öyledir.
Veya çatalı tabağına batıran çocuğun “anne, babam da zeytinyağlı taze fasulyeyi çok severdi” demesi.. veya bayramda mezarlık ziyareti yerine mutfakta bir fatiha okumaları..
yok ya, pişman oldum yazdığıma..
yok ya, pişman oldum yazdığıma..
iş aramak gerçekten fiziksel ve psikolojik olarak çok yoran bir süreç. Başta ayna2maske kardeşim olmak üzere iş arayan herkesin gönlüne göre bir iş bulmasını dilerim.
ekonomik özgürlüğün önemi burada çıkıyor.
ctrlx'in dediği gibi. ayrı eve çıkman lazım.
ctrlx'in dediği gibi. ayrı eve çıkman lazım.
Tüm benzin istasyonları ayni mali satar.
2-3 tane rafineri var aq.
Kendi rengini koyar... Power, ultra vs derken icine ekleyeceğini ekler.
Hepsi bu.
2-3 tane rafineri var aq.
Kendi rengini koyar... Power, ultra vs derken icine ekleyeceğini ekler.
Hepsi bu.
Ayrı eve çıkmadığınız sürece böyle şeylere maruz kalmak kaçınılmaz.
Reisi düşün.
Arap israil kim.
Arap ismail‘i mi kastediyonuz? Yok , o şu an febemde antrenör.
Arap ismail‘i mi kastediyonuz? Yok , o şu an febemde antrenör.
Tam olarak benim evimin önünde oldu bunlar.
tost camiasının profiterölüdür. doğru yazdım dimi lan ?
nasıl ki profiterölü ağzına yüzüne bulaştırmadan yemen imkansız ise bu ayvalık tostu da aynı. ekmeği yumuşak bir ısırık alıyorsun içindeki malzeme heyelan olmuş gibi akıp gidiyor kenarlardan.
nasıl ki profiterölü ağzına yüzüne bulaştırmadan yemen imkansız ise bu ayvalık tostu da aynı. ekmeği yumuşak bir ısırık alıyorsun içindeki malzeme heyelan olmuş gibi akıp gidiyor kenarlardan.
kontrollü bir doza mı maruz kalır gibi çünkü o an online olanlara hasar dağılır gibi.
Son 30 dakikadır kanal ayarlamakla uğraşıyordum bu siteye nasıl geldim ya. Bilenler yeşillendirsin lütfen.
Samsung 65S90F tv modeli.
Samsung 65S90F tv modeli.
Bence o iş o kadara yapılıyorsa sizin orada helal et kapat konuyu. Kadında üzülür sonra. Takıntılı biriysen ve hak yenildiğini düşünüyorsan kime yaptırdiysa gidip konuş. Ben şahsen uzatmazdim.
cinler, akp'li çılgın dedelerin gösterdiği gibi, çirkin kara suratlı, siyah dumandan ibaret klişe ucubeler değil.
dumansız ateşten, güneşteki plazmadan yaratılmış varlıklar. zamanı gelecek ve geçmişin iç içe geçtiği döngüler olarak algılıyor, aynı anda birden fazla insanın zihnine nüfuz edebiliyorlar.
amerikan ordusu uzun yıllardan beri bu varlıklardan teknoloji devşiriyor. onları dünyayı ziyaret eden uzaylılar olarak tanıyoruz.
en tehlikelileri de iblisler. bu ifritlerin de prensleri mevcut:
https://en.wikipedia.org/wiki/Beelzebub
dumansız ateşten, güneşteki plazmadan yaratılmış varlıklar. zamanı gelecek ve geçmişin iç içe geçtiği döngüler olarak algılıyor, aynı anda birden fazla insanın zihnine nüfuz edebiliyorlar.
amerikan ordusu uzun yıllardan beri bu varlıklardan teknoloji devşiriyor. onları dünyayı ziyaret eden uzaylılar olarak tanıyoruz.
en tehlikelileri de iblisler. bu ifritlerin de prensleri mevcut:
https://en.wikipedia.org/wiki/Beelzebub
yalnız şöyle bir şeyde söz konusu, bi insan çok zengin olmadığı halde, saf kötü de olabilir. ve saf kötüyü temsil eden bi insana cinlerin musallat olması pekala mümkün.
Sadece Fakirlere musallat olmuyor, zengin kesimi enerji yüklemeye gidiyor bioenerji uzmanına, fakir cinciye gidiyor, hepsinde metafizik bir inanç var, cin musallatı bile sınıfsal bir noktada.
çok fazla. allaha'a sonsuz şükürler olsun.