bugün

entry'ler (467)

deneme çözerken gelen simit satma isteği

Paragaf çözerken Limonta satma isteği gelmişti lanet olsun içimdeki "Great American" sevgilisine.

maaşın tamamını ev sahibine hibe etmek

Milletin iş yerinde yatmasını savunuyorum.

melih abuaf

Yahudi olduğu ortaya çıkan kişi. Yıllarca onu izledim artık bende mossadım.

ünlülerin tek tornadan çıkmışçasına aynı olması

Çünkü öyle hepsini aynı kişi yapıyor bir tane bakaldan diploma almış cerrah var...

üniversiteyi kazanan bir şekilde biter

9'daki sınava yetişmek ve çalışmak için okulda kaldık. Bu üniversiteyi okumak, kazanmaktan zormuş kazan bir şeklide okursun diyen kimse onun ben....

iran iç savaşı

Onlarda gelmesin amk şiacı istemiyorum ülkemde sadece Ayetullah gelsin...

iran da son 14 günde mitinglerde 600 ölü

bizdeki geziyi geçti herifler gezide 10 kişimi ne öldü ki gezi 3 ay sürdü bizdeki geziye karşı geliyor o eylemlerde bizde bu kadar kanlı olmadı.

hindi ördek domuz yenmeyince et pahalı oluyor

Hindi ve ördekte bir sorun yok isteyen yesin kardeşim yiyeni si... sonuçta ama domuz yiyeni bilemem.

teoman müziği bıraktı

6 aya geri döner dert etmeyin.

30 yaşında erkek 24 yaşında kız ilişkisi

Tanışmaları 6 sene önceye kadar ise kabul edilebilir 7 sene ise riskli.

yağmurlu havayı seven insan

Sıcak evde otururken yağmurlu havayı izlemeyi bende seviyorum asıl mevzu yağmurun altında sevmekte.

1727 kitap and kafe

Deliniz yine online 1727 kitap and kafe'nin Mocha'sına dair yazacağız bu sefer. Klasik yumuşatılmış bir acılık mevcut şekerli tad sonlara doğru geliyor yani 195'tl'ye klasik bir mocha tadımı yapıyorsun kupa ile servis edildiği için tercih edilebilir belki.

ihyatekneci

Başkan kocam videoları ile instada ünlenmiş kişi. En son icraatı Stanley Termos'una da Başkan Kocam yazdırmazsıdır.

trump ı gidip beyaz saray dan almak

Pizzacı olup yapalım.

sevgilinin üzerinize doğrama tahtası fırlatması

Sen şükret bıçak atmamış.

eşinden boşandıktan sonra pişman olan kadın

ilk gördüğümde güldüm tekrar gördüm ve güldüm mükemmel bir şey ya böyle kadınlara müstehak bunlar.

evlilik aşkı öldürü mü sorunsalı

Öldürür aşk dediğimiz şey kavuşana kadar var. Sonra aşk biter karşıya tahmül başlar...Next Station...

güllaç

Ramazan'ın vazgeçilmez eseri güllaç bizim supangle sizin olsun.

günaydın sözlük

Kardeşim günaydın günaydın da. Güneşin bundan haberi var mı kendisi namevcutta.

türk dizileri 1 saat olsun kampanyası

Destekliyorum bizim 1 türk dizisi bölümü yabancı dizinin 1 sezonu oluyor şuan. Süre düşerse bu abeslik azalacaktır.
© copyright 2005 - 2026