bugün
- israil'i türklere dost sanmak13
- iran kağıttan kaplandır23
- 13 haziran 2025 iran'ın israil'e saldırması15
- anın görüntüsü15
- tebriz'i vurmak bizi vurmaktır21
- baklava abartılmış balon bir tatlıdır9
- osimhen liverpool pendik gs11
- neydi o şarkının adı yaa21
- hangi sözlük kızı daha güzel22
- en son ne yediniz11
- düşün ki o bunu okuyor15
- 13 haziran 2025 israil'in iran'a saldırması44
- iranın ırzına geçilmiş8
- akp döneminde israil'in coşması13
- allah8
- allah neden israili durdurmuyor8
- true yu neden evlendiremiyoruz15
- kendisini taciz eden adama gününü gösteren kadın9
- işe evden yemek götürmek20
- ay tırnağım kırıldı diyen erkek13
- en son neye şaşırdınız10
- pizzanın 500 tl olması saçmalığı12
- taylanda giden erkek9
- sakız adasında sakızlı muhallebi yemek20
- kürdün en büyük dostu türk tür23
- bahçeli demek binlerce yıllık devlet aklı demektir25
- yemek yerken izlemelik şeyler9
- 11 haziran 2025 ortadoğu daki hareketlilik19
- leroy sane28
- galatasaray8
- baba olmak12
- sözlükte emek vermek10
- suya fahiş zam9
- daha güzeliyle tanışınca önceki kadını unutmak13
- erkek erkeğe 69 yapmak8
- şeriat9
- bütün vajinaların aynı olması10
- sudekiray8
- bu gömlek ne renk10
- ellerim yorulsun stemiyorum19
- çocuğunun ciğerinden et yesin de iyileşemesin11
- gençler evlenmek değil dünya'yı gezmek istiyor11
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri10
- türkiye'de akıl verme kültürü14
- seks sırasında arabanın kaportasının göçmesi9
- sol frame in iğrençliği8
- gaziosmanpaşa belediyesi'nin akp'ye geçmesi13
- yeni akit'in ferdi zeyrek karikatürü9
- 2 yıllık bölümü 4 yılda bitirmek8
- prenses erkek13

sevdiği entry'ler
ahlak, kul hakkı, adalet, hakikat. hepsi kayıptır!
görsel
Yıl 2015 ve 2016... Ve iki yıl kullandığım instagram ve Twitter'ın Soner isminin yerine, kişiliğime hatta imzasını kullandığım "kitap adamı" çevreme tanıtmayı başardığımı görmek harika
Ve bugün ben bir çok arkadaşımın telefonunda kitap adam olarak kayıtlıyım
Ve bir çoğu değil bütün çevrem kitap adam şubesini bekliyor
Buraya da kayıt olduğumdan beri yazıyorum açılacak inşallah kitap evim yakında yakın zamanlarda.
Şükür ediyorum ve kitaplarımla gurur duyuyorum ki ben insanların hayatlarına ufakta olsa etki edebilmişim.
Yaklaşık 5 yıl aradan sonra bugün bu Twit'in sahibi beni buldu.
Kitap hayattır.
Yıl 2015 ve 2016... Ve iki yıl kullandığım instagram ve Twitter'ın Soner isminin yerine, kişiliğime hatta imzasını kullandığım "kitap adamı" çevreme tanıtmayı başardığımı görmek harika
Ve bugün ben bir çok arkadaşımın telefonunda kitap adam olarak kayıtlıyım
Ve bir çoğu değil bütün çevrem kitap adam şubesini bekliyor
Buraya da kayıt olduğumdan beri yazıyorum açılacak inşallah kitap evim yakında yakın zamanlarda.
Şükür ediyorum ve kitaplarımla gurur duyuyorum ki ben insanların hayatlarına ufakta olsa etki edebilmişim.
Yaklaşık 5 yıl aradan sonra bugün bu Twit'in sahibi beni buldu.
Kitap hayattır.
Bazen sadece...
yorgun oluyor insan.
Ne küs,
Ne yalnız,
Ne de aşık...
yorgun oluyor insan.
Ne küs,
Ne yalnız,
Ne de aşık...
varlığının bilincinde olan, yaşa ve duruma bakmaksızın her canlının yaşayabileceği bir sancıyı çeken dededir.
yaşlı yada yatalak olması bilinçli bir canlının varlığını sorgulamasına size göre engel mi?
daha doğrusu, komik mi bu şimdi ergen dalyaraklar?
yaşlı yada yatalak olması bilinçli bir canlının varlığını sorgulamasına size göre engel mi?
daha doğrusu, komik mi bu şimdi ergen dalyaraklar?
Birine içten sevgi ve saygı duyarsın. Ötekine aman içeri atarlar diye korku.
Evet birinci belli, ikinci kim?
Eee tacım nerde?
Edit: usulsüzlük yapmayın be! Dün listenin birincisi bendim, bi gecede gerilemişim. Sandıklarınızı terk etmeyin hanımlar. Oyların tekrar sayılmasını talep ediyorum.
Eee tacım nerde?
Edit: usulsüzlük yapmayın be! Dün listenin birincisi bendim, bi gecede gerilemişim. Sandıklarınızı terk etmeyin hanımlar. Oyların tekrar sayılmasını talep ediyorum.
yemin ederim rezil bir halde olan sözlük. zaten bazı entryleri botlar oyluyor bak çok ciddiyim. aktif yazar sayısı çok çok az, başlıklar zaten yüzüne bakılacak gibi değil. şurayı düzeltin dedik düzeltmediniz, düzgün yazarların çoğu gitti, benim gibiler de birkaç yazarın hatrına ya da ekşi hesabının onaylanmasını beklemek için duruyor burda. bir sözlüğü katlettiniz amk gurur duyun. 2016'da yazmaya başlamıştım ilk, o zamanlar da rezil bir haldeydi ama bu artık başka bir boyutu işin. sözlük bildiğiniz ölü. Kokuşmuş bir ölü.
sözlük kızlarının bilmem neyi, sözlük erkeklerin bilmem ne olması. bi yürüyün gidin ya.
sözlük kızlarının bilmem neyi, sözlük erkeklerin bilmem ne olması. bi yürüyün gidin ya.
Biraz da fav atın yav ehehe.
“insan optik bir illüzyon aslında. Zira senden uzaklaştıkça gözünde büyürken, sana yaklaştıkça gözünde küçülür. işte tam da bu illüzyon nedeniyle, sahip olduğunuz bir şeyin kıymetini kaybetmeden fark edebiliyorsanız eğer, siz müthiş bir insansınız. Ne mutlu size...”
(bkz: Serkan karaismailoğlu)
(bkz: Serkan karaismailoğlu)
Bu aralar anlamsız gelsede bu boşlukta boğuluyorum bu hisse kapılan yanlızca ben degilim eminim aşık olmak istiyorum bazen sonra yok ya diyorum bazen çıkıp sokaklarda dolaniyim diyorum ondanda vazgeçiyorum öylesine yaşıyorum bitmiyecek bir paradoks icerisindeyim . ( bu entry kenarda dursun iki üç sene sonra bakarım ) .
Tam saat on ikide guguk guguk diye ötüp huzur verirler. Bir tane alacaktım ama bulamadım. Şöyle salonun ortasına bir tane bundan koysam ne kadar güzel olurdu. Birde gramafon tabi.
görsel
görsel
Sözlükteki sinsi yılanlar için edilen isyan şeysi.
536 takipçim vardı, bugün bi girdim 535 diyo. Haber de vermemiş. Şimdi ben onu takip ediyorum, o beni etmiyo. Bu resmen bizans kahpeliği.
Yıllarca uğraşmam gerekse bile hepinizi yakalıcam, hepinizi, sefil yaratıklar.
536 takipçim vardı, bugün bi girdim 535 diyo. Haber de vermemiş. Şimdi ben onu takip ediyorum, o beni etmiyo. Bu resmen bizans kahpeliği.
Yıllarca uğraşmam gerekse bile hepinizi yakalıcam, hepinizi, sefil yaratıklar.