entry'ler (63)

sarılacak birini aramak

Sarilinca huzur bulduklariniza, mutlu olduklariniza daha siki sarilin, antidepresan etkisi yaratir adeta. Aramayin sonra.

pazar seksi

Elmalar, armutlar, patatesler, soganlar arasinda yapilan...

Saka saka. Guzeldir heralde seksi. Yapanlara mutluluklar.

hiç tanımadığın bir insanın ölüm haberine üzülmek

Vicdan sahibi oldugunuzun gostergesidir.

erkekleri çekici yapan detaylar

Bugday/beyaz ten, yesil/acik ela goz.

Genis omuzlar, siki bir popo.

Kultur, zeka, espri anlayisi.

Parfum kokusu, bakislari ve ses tonu.

sabahın sözü

Ne ictik be.

regl sancısı çekenlere öneriler

Karin ve ayak sicak tutulursa sayet daha az sancili bir regl donemi gecirirsiniz. Bir de agriyi ne kadar zor olsa da dusunmemeye calisin. Kafaniz hep baska seylerle mesgul olsun o an. Bir de bakmissiniz a ah agri yok.

kıza hesap ödettiren sevgili

Olagan bir durumdur, siradisilik yoktur.

Yeri gelir o seni ceker, yeri gelir sen onu cekersin. Cogu zaman da ortaklasa pay edersiniz hesabi/alinanlari. Surekli olarak sadece erkege ya da sadece kiza yuklenmek tabii ki yanlistir, o iliskiden hayir gelmez de. Ama evet o aralar erkek sikisiktir, kiz oder. Zaten erkek demeden birak ben odeyeyim deyip odemesi gerekir. Durumdan haberi varsa sayet en guzeli en yerinde olan davranis da bu olur. Iyi gunde oldugu kadar kotu gunde de yaninda olmak lazimdir.

Hep destek, tam destek.

hanım koş fularımı getir

Fulari kadindan ister cunku adamin elinde viski vardir. Dokulmesindir.

hoşlanılan kızı serdar ortaç dinlerken yakalamak

Posete yazik demeden cope atmak lazimdir.

iki bira içtim yalanı

Erkek sevgilinin, sevgilisi sordugunda soyledigi beyaz yalandir.

Anlar ama susar. Uzatmanin manasiz oldugunu bilir.

makyaj

Ozel bir yer/gun olmadigi surece sade, soft bir makyaj her zaman daha iyidir. Fondoten, pudra mumkunse zaten kullanmiyin. Dogallik en guzeli. Birakin oyle sevsinler sizi.

yüzücü vücudu

Tatil koylerinde az da olsa gorebildigimiz, gozumuzu gonlumuzu acan, bakislarimizi kitleyen insanin vucududur.

Hele ki yuzerken ya da su topu gibi o sirt kivrimlarini gosteren bir oyun oynarken gorebiliyorsak tadindan yenmez.

Salon vucudu asla degildir. Abartisiz bir mukemmellik vardir. Tabii profesyonel bir yuzucuyseniz. Sirti, omuzlari, kalcalari, her yeriyle... allahim yazamayacagim sanirim. Ben biraz daha bakip ilham alayim.

Edit: eksileyenler... kiskanmayin beyler. Gercekler. Yuzun sizin de olsun.

bir kadını mutlu etmek

Bu hatun kucuk seylerle bile mutlu olabiliyorsa cok cok kolay olandir.

Misal; sevdigi bir cikolata, cips, icecek. Markete/bakkala mi gittiniz? Alin 1-2 liraya. Emin olun mutluluktan ici pirpir edecektir.

Arada boyle jestler kucuk gibi gorunse bile karsi taraf icin cok onemlidir. Unutmazlar. Daha kiymetlidir. Yapin efendim. Sevin, sevindirin.

sözlük yazarlarının etnik kökenleri

Tatardir.

sevgiliye jartiyer alıp sevişmek

Tek jartiyer degil de jartiyer corabi da olursa daha hos olur tabii.

36 numara kadın ayağı

Yarim numara ile kacirdigim kadin ayaklaridir. *

Edit: yildiza bak. 35,5 degil, 36nin bucugu olan :)

kadınları seksi gösteren detaylar

Topuklu ayakkabi, kirmizi ruj, halhal, corap, bazi etekler.

eski sevgilinin sudan bahaneyle araması

Dun gece sabaha karsi basima gelen olay.

Ikidir acmadim telefonu tanimadigim numara diye. Whatsapp'tan yazinca caktim olayi tabii. Icmis yine. Konustuk havadan sudan uzun uzun. Motorla 2 ay once kaza yaptigini ogrendim. Icim ciz etti.

Gel dedi. Sen gelmezsen ben gelirim bak dedi. Tebessum edebildim sadece.

karataş

Izmir/konak'a bagli bir semt.

Ikinci evim dedigim, sabahlari balkondan denize baktigim, aksam da gunesin batisini izledigim, iceri girdigim anda huzurla doldugum o evin oldugu yerdir karatas.

Shire da deniliyor o guzel yere aramizda. Ama 4-5-6-1-2-3 de yapilir araliklarla. Isin kilici da vardir, elfler de.

Daha cok yazilirdi fakat simdilik bu kadari kafi.

vodafone

Internetimin bittigini bana bes saat sonra soyleyen rezil gsm sirketi.

Iki seferdir 10 lira yuruttuler. Bitince kendi kendine kapatan su zimbirtisindan yaptirmak farz oldu artik.

Edit: neden eksiliyorsun arkadasim? Yanlis bir sey mi dedik? Alla alla ya.
© copyright 2005 - 2026