bugün
bugünün iyileri

true ya arkadan sahip olmak

Bı takım akepeli pisliyin ele geçirmek istediyi durumdur nonoşum. Tıpkı hava korsanlarının bir uçağı ele geçirmek istediyi gibi. Amaç neyse artık???!!!111

diamond bosphoruss denen yazar

vasat troll ve sapık örgütünü delirtiyor. kral adam.

bir erkekte kabul edilemez 250 özellik

ulan erkek bu kadar kompleks bir yaratık değil ki. kaynak kodu 250 satır değildir amk.

uludağ sözlük moderasyonu

Yapay zeka moderatörü ilk başta beğenmemiştim ama sonradan işe yaramaya başladı. Trolleri anında gönderiyor.

Artık "gammazlar çete olmuş bizi çaylak yapıyolar ühühühü" diye ağlayanda olamaz. Yapay zeka siliyor ya da çaylak ediyor tamamen.

true ya arkadan sahip olmak

Her eşcinsel erkeğin hayalidir. sırf sığınacak güvenli bir liman aradığı için seni seçmesiyle "arkadan sahip olmak" durumudur. o şeye sahipsindir, seninledir ama hiçbir zaman ilk heyecanını yakalayamamışsındır. Aşkımız kalmasın yarım...

aktroller

Yüzüne tükürsen yine yağmur yağıyor barajlar dolacak diyecek cinsten güruhlardır.

--spoiler--

Kih Kih Kih diyerek nick başlığı açmış bana.
Ciddi psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum.
Allah yardımcısı olsun arkadaşımızın.

--spoiler--

naber sedoş/nihoş.

uludağ sözlük moderasyonu

Sabah temizliğine çıkmışlar.

norveç denince akla gelenler

Norveç, israil'i 5-0 yendi ve paçavraya çevirdi!
Ve bu zaferi öyle bir coşkuyla kutladı ki, bütün dünya bunu iliklerine kadar hissetti.

Daha da güzeli, Norveç, israil'e tarihî bir darbe vurdu ve maçın bütün gelirlerini Filistin'e bağışladı.

Demek ki neymiş?
Futbol asla sadece futboldan ibaret değildir!

2026 Dünya Kupası'nın ortasında net ve cesur bir siyasî bildiri, manifesto bu. Norveç tarihin doğru tarafında yer aldığı için her tür takdiri hak ediyor.

Bir halkın işgal ve katliam acısını yaşadığı yerde, spor zaferini somut yardıma dönüştüren bir takım Norveç takımı.

Bu jest, her şeye rağmen israil'i koruyan FIFA'nın ve pek çok Batı hükümetinin ikiyüzlülüğüyle keskin bir tezat oluşturuyor.

Teşekkürler, Norveç.
https://x.com/yenisafakwr...tatus/2065932323888275639

karton toplayan cocuk evlenirse karısına bakar mı

Olgayellanın maddi durumu iyi kartonsuyu çalıştırmaz zaten diye biliyorum ama aile içi kendi tercihleri.

ece irtem

35 yaşında ölmüş. Geçen sene kızılcık şerbetinde Deccal rolündeydi.

deyyus u ekber

Kızını zenciye beleşten veren ümmetçilerdir. Türke gelince 300 gr altın ev araba mehir istetirler.

kimsesizlerin kimsesi zall a açık mektuptur

Zallama amk, ewed.

Ne oldu? Mağdurlar yine başlığa mı toplandı?
© copyright 2005 - 2026