bugün
dünün iyileri

true nickli yazar

Biz hep çaylak yiyoruz bu hiç yemiyor demiş. Ee bilader çeşit çeşit fantezileri ballandıra ballandıra anlatırsan, bütün yazarları birbirine katıp karıştırıp fitne çıkarırsan, üstüne üstlük memlekette ne kadar sapık supuk ünlümsülerin fotolarını atarsan kusura bakma öperler Hacı. Bir yazar.*

true denilen yazar

görsel

true denen arkadaş

Arkadaşlara bak biri doqukan diğeri g o k u.

başlık düzeltmesi yapamama sorunu

Sözlükte başlık açarken bazı kelimeleri yanlış yazıp entry girince açtığımız başlığı tekrar düzeltemiyoruz. Forbidden uyarısı veriyor. Yetkililer ve zall bu sorunu çözerse seviniriz.

true denilen yazar

görsel

Öbür sözlükte feyk hesabıyla millete bunları yazıyormuş...

Sonra silik yedi gitti.

30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması

Çoook eskiden Bir defa aşık oldum o da gitti başkasıyla evlendi. Aşk defterini kapattım ve izole oldum. Her arabayla geçişimde çocuğuyla top oynuyor. O, eşi ve çocuğu.

barış yarkadaş

Adam (yani lafın gelişi bu adam ) eserlerini butlancılara kullandırmayan sanatçılara ;

Sen kimin şarkısını kime kullandırtmıyorsun?

Hangi hakla kullandırtmıyorsun?"

Demiş.

Lütfen ailesi bir hastaneye götürsün artık *

sözlükte yazmanın faydaları

kanser olmamak.
hücrelerin yaşlanmaz. içe atmamış olduğun için.

elimde goruntuleriniz var

(bkz: g o k u) olur kendisi.

görsel

uludağ sözlük

Ben geldim ya napıyonuz özlediniz mi beni şekerlerim!

Zallimin sözlüğüdür.

babanın ölmesi

çok büyük bir parçamın kopması, sırtımı güvenle yasladığım koca ağacın devrilmesi gibi. inşallah hakkını helal etmiştir. benim ne hakkım varsa helal olsun ailemizin direği.

en iyi antidepresan

al abdestini kuran oku. arapça bilmiyorsan Türkçe oku. yalnız başına evde yada çık dışarı açık havada bir yerde otur zikret, la ilahe illah tesbihini çek. Allah de. subhanallah de. elhamdülillah de. estağfurullah al azıym de. okuyabildiğin kadar onu. sonra iki rekat namaz kıl dua et. en iyi ilaç budur. bunu hergün yap. bu çok iyi gelir. bunu yaptıkça daha da iyileşirsin. evet..

yahudi madalyası almış gürcü

Türk kelimesinden rahatsız olan bir Gürcüdür.

gazze de can kaybı 72 bin 993 e yükseldi

intikamlarını almayı nasip etsin allah...
insanlık tarihi bu utanç verici sessizliği yazacak ve bu soykırımın hesabını hiç kimse veremeyecek.
sadece gazze de şehid olanlar kaybetmedi sınavı!

en iyi antidepresan

Kedi ya. Ne zaman mutsuz olsam bir kedi gelir yanıma. Severim, iyileşirim. Kedidir o, kedi.

en iyi antidepresan

Kahve
Yürüyüş
Yemek
Uyku.

babanın ölmesi

Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır diliyorum.

uzun boylu beyaz gömlekli kot şortlu beyaz dişli

apla onlardan kalmadı. kel, göbekli, muhtar pantolonlu modeller var elimizde indirimde.

true denilen yazar

burada sapıklığıyla, yengesine hallendiğini dile getirme edepsizliğiyle ve siyonist yalakalığıyla bilinir.
abd nin kendi evini işgal etmesinden memnun kalacağını açıkça dile getirdiği de unutulmadı!

uludağ sözlüğün en yakışıklı ve en zeki yazarı

Ben oyumu burada gördüğüm tek erkekten yana kullanıyorum, gocudur bizim için. Aksini söyleyen atsın başlıga boydanını da görelim. ihihhii.

kale3112 nickli sözlük yazarı

Milli duygulara, dine, vatana kim ihanet ediyorsa kim aşağılıyorsa onun düşmanıyım. Değil prim vermek karşısında ilk ben dururum. O hangi olay hatırlamıyorum ama öyle bir şey olmuşsa ya dalgınlığıma gelmiştir ya da yanlış bir durum vardır.

Uludağ Sözlük'te yazmanın faydalarıdır.

Ciddi bir ilişkiye başladım, tüm gün hindi gibi düşünüyordum. iki boş başlık açtım. Kafam rahatladı. Bütün çöpümü buraya dökmem terapi gibi geldi. Sözlüğü özlemişim.

true denen arkadaş

görsel
Arkadaş mı..

madenci eylemini haber yapan gazeteciye soruşturma

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde maaşlarını alamadıkları için haftalardır eylem yapan ve bugün yeraltına inerek açlık grevine başlayan özşen madencilik işçilerinin direnişini haberleştiren halk TV muhabiri umut taştan hakkında soruşturma başlatıldı.

Öte yandan, özşen madencilik'in sahibi Bekir kiremitçi, iktidara yakınlığıyla bilinen bir iş insanı. Bekir kiremitçi, AKP Tekirdağ il yönetiminde yer almıştı.

https://www.evrensel.net/...astan-hakkinda-sorusturma

erkeksii bayan buse

Ooo hoşgeldin.

Yaşanan Son olaylardan sonra normal sözlük tayfa yine uluda toplanıyor herhalde

Deşarj oluyor insan, twitterda birçok gereksiz insan moral bozucu yorum yapıyor, face desen konu komşu, akraba arkadaş dolu, şöyle rahat rahat içini dökemezsin. Burası medeniyetten uzak mağara gibi, istediğimi yazıp rahatlıyorum. Yazılan veya bana yapılan yorumların çok azını okuyorum. Ulu'yu seviyorum. Ekşi tam kadın tavlama yerine dönmüş mk. Bir şey yazsan yüz mesaj, tiksindim yeminle, burada yazdıklarım kimseyi ilgilendirmediği için az beğeni ve mesaj alıyorum. Mağaramda mutluyum. Platon un tersine gölgelerle mutluyum, güneşi aramıyorum.

opel diplomat

görsel
görsel

Opel tarihinde üretilmiş en ağır araçlardan bir tanesidir. Kapitan - Admiral ve Diplomat üçlüsü zaten Opel'i prestij sahibi yapmış modellerdir.

Biraz daha Alman kalitesinin ve disiplininin üst seviyede olduğu araçlardı.

Sonradan gelen Omega ve Senator bunların yanında hiçbir şeydi.

sözlük yazarlarının ruh hali

desteksiz iki bebek büyütüyorum.
cinneti içime içime yaşıyorum onlara bir şey dememek için. çişimi bile tutuyorum yemeğimi ayakta hızlıca yiyorum. az önce mesela sessiz çığlık attım yeteeer diye sabah 8de mesaim başladı hala devam ediyor diye. yakında kanser olur giderim bu dünyadan. çok yaşamam.

annem abim bebekken verem olmuş stresten. bende 2 erkek.
biri 2 yaş sendromu diğeri yeni doğan.
ama gelmiyor yardıma. 5 dk mesafede oturuyor. kızım sen bir saat de olsa dinlen demiyor…
bir de görünce çok zayıflamışsın demez mi.

psikologa para vermemek için en iyi aktivite

görsel

anın görüntüsü

görsel
© copyright 2005 - 2026