bugünün iyileri

sözlük erkeklerinin elleri

görsel
damarlı ve nah çeken ellerdir.

kız troller

yok ki, kız taklidi yapan troller var.

kedi kamyoncu zaten, bilmeyen yok.
nervio aslında travlerın fake hesabı
Ravenna 20 yaşında ünili yurtta 4 kişi yönetiyor hesabı ondan dengesiz
bik bir zaten zallın yan hesabı.

sözlük yazarlarının itirafları

Reel hayatımda arkadaşlık kurmam çok zordur. insanlara güvenemem... insanlar konusunda sezgilerim aşırı güçlüdür, kolay kolay yanaşmam, içime sinmeyen insanlarla sohbeti geçtim, selamlaşmam dahi...

Bunun nedeni benim rol yapmayı bilmiyor oluşum. Yakın olduğum insanlara aşırı içten ve doğalım. Haliyle herkesle yakın olmamam gerekiyor... bu davranışımdan ötürü tuhaftır o selamlamayı tercih etmediğim insanların bile övgüleri kulağıma çalınır. Eh ne diyeyim, fazla mesafe beraberinde saygıyı da getirir...

meksika açmazı macerası

Bölüm 15:
Enayimiknatisii gina'nın aramasını hızlıca yanıtladı ve heyecanla hızlı hızlı gelişmeleri aktarmaya başladı.
Usual ve silver otelde tanıştıkları Meksikalı kardeşlerle double date hazırlığındaydılar. Özellikle Osmanlı dönemine ait sikkeler konusunda usual çok faydalı olacak bilgiler vermişti.
Kartoncu ise otelin barında Meksikalı yönetmen alejandro gonzalez Inarritu ile tanışıp arkadaş olmuştu. The revenant'ın bulldog ile çekilecek olan versiyonunda kartoncu oynayacaktı. Filmin yeni versiyonunda ayı yerine bulldog ile dövüşüp hayatta kalma mücadelesinde di caprio yerine kartoncu rol alacaktı. Bu gerçekten kutlanması gereken büyük bir olaydı. Ama önce Osmanlı sikkelerinin bulunmaları gerekiyordu. Cartel enayimiknatisii ve gina'nın peşindeydi ve hiç şakaları yoktu.
Enayimiknatisii ve gina bir saat içinde Zócalo meydanında buluşmaya karar verdiler. Enayimiknatisii biraz daha erken meydana vardı ve gina'yı beklemeye başladı. Bir yandan sokak satıcısından aldığı tacoyu yerken diğer yandan da şifrelerle dolu kağıtları sıraya koymaya çalışıyordu. Yanına yaklaşmakta olan kartel üyelerini fark ettiğinde ise çok geçti. Kollarından çekiştirilerek yola park edilmiş olan minibüse bindirilirken gina'yı fark etti. Ginamuuuu diye seslendi ve gina da onu görüp koşmaya başladı. Ancak çok geç kalmıştı. Enayimiknatisii, Cartel üyesinin suratına attığı yumrukla gözlerini çoktan kapatmıştı.

To be continued.

nickini bir görselle anlat

görsel

s i l v e r m i s t in mutfağına konuk olmak

görsel

sözlükdaşlarım beni seviyor musunuz

görsel

Bir soru.

Bence nefret ediyorsunuz.

Swh...

sonbaharda yapılacaklar

görsel
Şöyle alacaksın bisikletini yaprakların döküntüleri arasında yavaş yavaş sanki film şeridi misali süreceksin usulca. Hafif üşümenin verdiği o hissiyatın içinde kaybolacaksın. Sessiz ve tek başına.

the merich

"laf sokmak için makale mi yazılır, ılıklık be ya" diyen bir diğer dört dudaklı.

klasik vaka. ille bir şey zırvalaması gerek.

ki haddine olmayan bir meseleden eksik kalırsa, o dört dudağın ikisi de yetim kalıyor ne de olsa.

tşkrler.

dünyanın en ucuz benzini türkiye de

Üff listeye bak.
Bence Danimarka Hollanda Almanya gibi ülkelerde yaşayan Türkler hemen dönsünler.
Niye kendilerini siktiriyorlar oralarda, çok anlamsız. Hoşlarına mı gidiyor nedir.

kaslı ve yakışıklı mahalle bakkalı

Oğlum sen şey misin gey mi bi açıkla çok merak ediyorum.

akciğer kanseri

Annemin 2018’de yendiği hastalık. Türü küçük hücreliydi, tekrar etmedi. Çaresizce güzel bir şey okumak isteyenlere ümit olsun.

hayatını renklendirmek isteyenlere tavsiyeler

iş, güç, para, enerji hesabı yapmadan gidip görmek istediğin ilk yere git.

acil işim çıktı bahanesiyle otostop çekerek sümele manastırını görmeye gitmek gibi mesela, sonra teşekkür edersin.

kız troller

ben ups boobsum zaten.

kız troller

görsel
© copyright 2005 - 2026