bugün
- sözlük erkeklerinin karın kası fotoğrafları4
- nervio'nun erkek olması12
- özelden muzunu atan yazar10
- 6 ekim büyük ulu sözlük olayı8
- sevgilisine zaman ayırmayan kız9
- soğuk odalar2
- dede bu saate niye aktif ki8
- sevgilinin eski sevgililerini anlatması8
- tinder'ın eşleşme algoritması3
- iltica27
- nervionun sevgili yapması8
- bana onu sormayin15
- game of thrones taki kerhaneci15
- yazarların duşta geçirdikleri süre9
- ciddi ciddi yulaf yiyen insan10
- kılık kıyafetle uğraşan zihniyet17
- etli nohut vs kuru fasulye6
- 2 2 milyar tl5
- renkli gözlü insanlar7
- ibnelik yapmak4
- bana onu sormayin tatlışlığı11
- mandalinan olayım soy beni diyen kız5
- sözlükte kadın rolü yapmaktan alınan zevk6
- anın görüntüsü26
- 5 ekim 2026 italya türkiye maçı8
- gecenin şarkısı10
- izmir bombası7
- aile evinde yaşayıp 147 bin tl maaşa yetmiyo demek5
- oyun dünyasının unutulmayan kadınları10
- gece sokakta halı taşıyan iki adam görmek3
- türk dizileri dünyayı ele geçirdi9
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi24
- kadın cinayetleri4
- bana onu sormayin'a zeytin dalı uzatmak7
- fatma betül sayan kaya47
- ayağıma masaj yapacak bir sözlük erkeği bulamamak8
- kürt tarihi yoktur diyen kemalist6
- insan 3 gün yemek yemezse açlıktan ölür4
- bir daha sözlüğe gelinse alınacak nick4
- silvermist15
- exlerini stalklayan kadın4
- yaprak sarması vs lahana sarması4
- akp seçmeni18
- uğurcan çakır10
- exlerini anlatan fingirfoş4
- sarapci koala hatayi6
- turşu yapabilen bir kızı üzmek5
- şehrin eski haline duyulan özlem2
- sözlük kızlarının sözlüğü adam etmesi10
- erkan oğur dinleyerek huşu bulmak2
entry'ler (41)
Alaaddinin sihirli lambasi diyecegim yerde selahattinin sihirli lambasi demem.
Kizin hosuna gidecek olan eylemi yapan erkektir. kiz kendi bebeklerinin de ona benzeyecegini dusunur ve erkege daha fazla baglanir.
O buz gibi klozete senden once birisi oturmussa senin hissetmeyecegin sogukluktur.
Yavuz Bingol - Yar demedin
Gulay - Gitme
Ahmet Kaya - Safak turkusu.
Gulay - Gitme
Ahmet Kaya - Safak turkusu.
Nescafe yaparken su koyacagima cayin demini koymam ve arkadaslara bunu caktirmamak icin o cayli kahveyi icmem.
insanin canini acitan o kadar cok sey vardir ki. Ama bence en onemlisi "Gercek Dostum" dedigin insanin kazigidir. Cunku sevgilinden ayrilsan da, ailenle sorunlar olsa da, sinavlarin kotu gecse de, parmagin kapida ezilse de kendini ilk once dostunun yaninda bulursun. O seni teselli etmeye calisir, sana yardim etmeye calisir. Cunku o DOSTTUR. Her zaman yanindadir, herseyini bilir. Ama birgun o sana bir yanlis yaparsa sen ne edecegini sasirirsin, iyicene afallarsin. E dostun da sana yanlis yaptiysa artik derdini kime anlatasin. Yapayalniz kalmis olursun. Bu yuzden gercek bir dost cok onemlidir.
Yerinde bir davranıştır. Çünkü bazen gerçekten de çok kötü bir görüntü ortaya çıkabìliyor.
hozan beşir, rojda, eylem aktaş ve birçok kişinin söylediği harika bir türküdür. dinlendiği zaman bu kadar güzel bir türkü olur mu dedirtir insana. herkese dinlemesini tavsiye ederim.
bu sözü söyleyen kişi gerçek aşkı yaşamıştır ki aşkın ne demek olduğunu biliyordur. aşkı, bu sözü söylediği kişide bulamamıştır ki böyle davranmıştır. sadece hoşlanmıştır ondan. terk edilen kişi de fazla üzülmemelidir, kendine yeni aşklar aramalıdır. giden gider...
annem ile babam, abimi beni sevdiklerinden daha çok seviyorlar.
bazı insanların ben kıskanmam demesine rağmen herkeste az ya da çok olarak bulunan, bazı durumlarda insanı yeyip bitiren bir duygudur.
şeker portakalı-zeze.
o sessiz ortamda kitap okumak çok eğlencelidir. ama bu eğlence evdeki bireylerin tuvalete mi düştün, çık artık demesiyle son bulduğu zaman insanı çileden çıkaracak duruma getirir.
çok titizdirler. böyle kızlar evlerinde de aşırı derecede temizlik hastasıdırlar. böyle kızlardan uzak durmak lazım.
evinde rahat oturamamak. her rahat bir anında gözün perde de olur güneşliği çekmiş miyim, acaba dışardan içersi görülüyor mu diye.
gelecekle ilgili umutlarının, beklentilerinin tükenmesidir. bu durumlarda herşey anlamsız gelir. neden bu hayatta olduğunu bilemezsin.
hava sıcaksa soğuk suyla muhteşem bir duş almak.
bazı insanlara alışkanlık edip, günlerce ellerinden düşürmemelerine sebebiyet veren oyunlardır.
biraz daha uyusam geç kalır mıyım acaba.
acı çekmenin ne demek olduğunu tam olarak anladığı andır.