sevdiği entry'ler

mustafa kemal atatürk

babadır,atadır,sarı saçlım mavi gözlümdür bir erkeğin aşık olduğu tek erkektir...

yüce peygamberim rte ile gurur duyuyorum

(bkz: 100 metre şirk koşusu)

gazapizm

hayatın boyunca tek bir kişiyi dinleyeceksin deseler hiç düşünmeden gazapizm derim. o yapsın biz dinleriz. sokakları onun kadar iyi anlatanını göremezsiniz. hani sokaklarda az buçuk bir şeyler yaşadıysanız, anıl ı dinlerken ulan adam sanki olay sırasında yanımdaymış gibi yazmış dersiniz. ha benim sokakla işim olmaz derseniz, kuvvetle muhtemel bir bok anlamazsınız parçalarından. binlerce kişinin "ağabey" iyidir. bu kadar az entry girilmesi beni memnun ediyor. yerüstüne hiç çıkmasın, bize özel kalsın hep.

yeni yeni ortaya çıkan gazapizm sokaktır tayfasından değilim. yalı mc's family den beri takipteyim. ezbere bilmediğim parçalarının sayısı bir elin parmaklarını geçmez. ama özellikle son albümüyle resmen sınıf atladı. inanın yazının başından beri şuraya birkaç iyi şarkısını yazayım da bilmeyenler açıp dinlesinler diye düşünüyorum ama o kadar çok şarkısı geliyor ki aklıma vazgeçtim yazmaktan. en iyisi siz gazapizm yazın youtube a baştan aşağıya doğru rastgele dinleyin, ne dediğimi anlayacaksınız.

"eğlence alanlarında tinerciler bulunmaz." *

"bence abi olmak hiçbirine yakışmadı, fiyakalı bir gençlik için maneviyat teferruattır." *

"elbet ben de bahsedeceğim sana unutmak istediğim olaylardan, sonra kaçıp gitmek isteyeceksin." *

"dayan abim geçecek. zehirlendim, tutuklandım, bıçaklandım, ömür harcadım kim için bir düşün artık?" *

"güneydoğusuna savaş ekilen bir memleketin batısının göç alması çok mu abes hocam?" *

"bir gölgedir ki üstümüzde güneş dahi öç bilir." *

"en sonunda yapayalnız yürünecek bir yol kadarız." *

"sabır çek kardeşim, bir gün her şey düzelir ve özgür kalır tüm düşlerin, ilkbahar gelir." *

"bulutları çekin üstümden, üstünden çok zaman geçti küstükten beri ben, özgürken." *

"yani bunlar keyif veya seçim değil. peşindeyiz bir şeylerin ancak hiç iyi değil biçimleniş." *

"anlatırken seni birden bozulur diksiyonum. gittiğin o günden beri kabuslarım bitmiyordur." *

"Ölümden hüzün olmaz. bir yudumda sarhoş olmak kadar imkansızdır,şimdi tekrar aşık olmak." *

"Acına bağışıklık kazanmak, giderek azalmak, tükenmek, yok olmak, boğulmak ancak bir son olacak." *

"insanoğlu zamanla yıpranır, yıpratır, uyuşturmak ister beynini unutmak isterken." *

"Çıkmaz sokakta bir evde rutubet ve yalnızlıkla toplumdan uzak yaşardık, sordukların anlamsız." *

"hava bugün hayli serin, üşürsün sen nerede elin?" *

"parlak bir gelecek değil kaygımız. fazla aydınız en karanlık ortamlara, şiarım suça yatkınlık." *

"hayat kadınları aşkı da satın almışlar parayla." *

ve tabiki twitter dan yazdığı;

"Sen yağan yağmurun romantik oluşundan, ben sokaktaki çocuğun su alan ayakkabısından bahsederim.. ikimizde şair oluruz amk!"

not: bunlar tamamen bunu yazarken aklıma gelen güzel lyricleri. hepsi el emeği. *

sözlük yazarlarının kişisel özellikleri

2010 dogumlu koyu rte hayraniyim. Annem hepsini anlatti katil geziciler, büyük baskan recep tayyip obama.

depresyonda olan insana tavsiyeler

depresyonunun nedeni "karşı cins" ise kafana sık gitsin aldığın nefes ziyan. onun dışında tavsiyeye gerek yok herkesin acısı kendine. acısız olmuyor böyle böyle yoğuruluyor insan.

erkeklerin kızlara sormak istediği sorular

görsel

tek yol sokak tek yol devrim

- ne istiyoruz?

+ özgürlük!

- ne zaman?

+ hemen şimdi!

- vermeyecekler

+ alacağız!

- vermeyecekler?

+ alacağız!

- umut?

+ yürekte

- yürek?

+ isyanda!

- isyan?

+ her yerde!

- tek yol?

+ devrim!

en masum kız ismi

nedense aklıma özgecan geldi.

yaran twitter iletileri

"Eski sevgilinizi telefona "yalv" diye kayıt edin ki, aradığı zaman ekranda yalv-arıyor yazsın..."
© copyright 2005 - 2026