bugün
- zehra kınık'a 4 yıl 2 ay hapis cezası verilmesi23
- eşinin bikini giymesine izin veren insan8
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası11
- kürde kürt türk'e türkiye halkları demek24
- türkiye'de eksik olan şeyler20
- kemal kılıçdaroğlu'nu mumla arıyor olmamız19
- kadınınız mini etek giyebilir mi20
- düşün ki o bunu okuyor9
- gece vakti balkona çıkıp şehri dinlemek9
- siz siz olun aşık olmayın8
- ali koç9
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri19
- ateistler insan değildir15
- akp türkiyesi dünyanın en rezil ekonomisi seçildi20
- yazarların en dikkat çeken fiziksel özellikleri18
- yazın ferahlatan içecekler18
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri12
- uludağsözlük tatil arkadaşı ilanları17
- 26 mayıs 2025 fenerbahçe hatayspor maçı11
- türk soyu ve arap soyu birdir22
- 1 milyon 200 bin lira maaş alan rektör13
- uludağ sözlük dini hikayeler9
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi8
- bodrum'da 2025 yaz sezonu beach fiyatları20
- ilhan şeşen19
- chp ye kayyum atanması9
- tayyip erdoğan'ı bir kez daha başkan yapacağız25
- üniversiteli eskort kızlar8
- bizans kadınlarındaki türk yiğitlere verme isteği12
- iq seviyesi 130 ve üstü yazarlar tam liste8
- yazarların özlediği şeyler13
- toplum içinde maske takıp başka birini oynamak8
- moğollar kardeşimizdir10
- arapça dünyanın en zengin dilidir20
- 25 mayıs 2025 fenerbahçe beko monaco maçı20
- sözlük yazarlarının en sevdiği tatlı8
- ihtiyaç sahibi yazarlar9
- ulunun en hamarat 2 kadını12

entry'ler (608)
majör depresif olduğum için.sanki hayatı her zaman lsd atıp bad trip havalarına giriyormuşum gibi yaşıyorum.hiçbir şeyden keyif alamıyorum ki karşımdaki insan benden tat alsın.içsel mental sıkıntılarımı çözmeden sanırım bu iş olmayacak ama bunun için de gerçek sevgiyi hissetmem lazım.hiç sevilmedim, bi kısır döngü bu da ve sanırım hiç sevgilim olmayacak sözlük.çünkü insanlar sizi kusurlarınızdan sevmeye başlamıyorlar.
Kalemdir, sözlerdir,zekadır kesinlikle. Bu muhteşem üçlü ile kazanılmayacak savaş yoktur.
Mutluluk,huzur.
Vasıfsız ve cahil insan kitlesi.
Hiç yaşamamış olmayı dilerdim.
Spartacus’teki andy whitfield.gerçek hayatta kansere yenilmiştir. Baya ağlamıştım.
Şu hayattan yavaş yavaş koparken dinlediğim,her seferinde hayatımın bütün çizgilerinin önümden geçtiği alternative4 albümünden bir anathema dozajı.Pişmanlık nedir bilmeden yaşamayı öğrenemedim, acılarımı taşıyamaz hale geldim. Ve başa sarıp sen de benim gibi bu şarkıyı dinledin,kimbilir ölüm seni seçtiğinde de bu şarkı çalar belki kalbinin çığlıklarının ardında...
Kesinlikle yoktur. Varsa da geçicidir zaten.
Konserine gitmenin tarafımdan bir türlü kısmet olmadığı ve burada basit harflerin bir araya gelmesiyle oluşan cümle dizileriyle anlatamayacağım kadar beni benden alan mükemmel şarkılara imza atıp progresif metal yapan gruptur.
(bkz: lost control)
Aç bunu sessiz ve süreçli bir intihar türünde dinle ölürsün kendiliğinden zaten usul usul...bizi öldürdüler.
(bkz: lost control)
Aç bunu sessiz ve süreçli bir intihar türünde dinle ölürsün kendiliğinden zaten usul usul...bizi öldürdüler.
Vişne likörlü çikolata.
(bkz: lust for life)
Şu şarkı şuana kadar en beğendiğim çalışması oldu.muhteşem olmuş.the weeknd etkisinden de bu kadar beğenmiş olabilirim bilmiyorum. Çok temiz ve yumuşak bir sese sahip sanatçıdır.tertemiz söylüyor.ayrıca ikinci en sevdiğim parçası da (bkz: high by the beach).
Şu şarkı şuana kadar en beğendiğim çalışması oldu.muhteşem olmuş.the weeknd etkisinden de bu kadar beğenmiş olabilirim bilmiyorum. Çok temiz ve yumuşak bir sese sahip sanatçıdır.tertemiz söylüyor.ayrıca ikinci en sevdiğim parçası da (bkz: high by the beach).
1tanesi kimlikte geçmemekle beraber 4 isimle rekor kırdığımdır.
Künefe kaşardan yapılmıyor maalesef. Ağız diyoruz biz buralarda o peynirin adına. Hayvanın ilk sütünden yapılıyor.
Evet özgürlüğü kimse size vermez,kendiniz alırsınız felsefesi bu yıl içinde çok değer gördü. Haklı bulduğum referandumdur. Halklara özgürlük.insanlığa özgürlük.
Dövme ve göbek piercingi.
Hani böyle sonbaharda yere sararmış,kararmış bir yaprak düşer ya,su birikintilerinde,çamurlarda sürüklene ezile yok olur zamanla. işte tam da bu durumda hissediyorum.
Uzun zamandır hissetmediğim duygu. Yani çirkin değilim,yetenekliyim,eğlenceliyim ama sanırım dışarıdan çok egoist duruyorum ki insanlar korkuyor.fakat arkadaş olduğum insanlar da bilindik isteklerle geliyorlar başka bi amaçları yok.ne sevgi ne değer ne bi şey. Bu çok saçma ve üzücü. Nasıl engellerim ya da engellenir mi bilmiyorum.
Neden buradayım ?
Çok mutsuzum sözlük ve çok sıkılıyorum. Bazen müzik bile yetmiyor hatta daha kötü yapıyor.Çok eksiklik ve yanlışlık var hayatımda düzeltmeye eriniyorum,korkuyorum. Nereden başlar ki sahiden bir insan düzeltmeye hayatını ? Ya da belki de lanetli miyiz acaba hep böyle sürecek bence bizim gibilerin hayatı. Umut etmeye gerek yok. Sanırım.