bugün
- sözlük yaşlıların fotoğrafları6
- babam hiç dövmezdi insanı11
- mustafa destici3
- gocu'nun kendini alen delon sanması8
- akrabalarımı yükseltmek inancım gereğidir17
- deniz göktaş'ın dinle dalga geçmesi13
- domuz gibi olan yazarlar3
- şeriatçıların ateist apo yu sevmesi3
- evagreenin sürekli haklı olması3
- spor yapmayan erkek9
- olası israil türkiye savaşı4
- ösym'nin yks de soru iptal etmesi2
- türklerin soykırımdaki ustalığı19
- şırnak üniversitesi rektörü abdürrahim alkış5
- gerizekalı yazarlar zirvesi13
- fake kadın hesabı açıp abaza dayı yolmak2
- evlen baskısı2
- kolu alçılı kezonun kçını yıkar mısın4
- fakirler neden isyan edip silahlanmıyor4
- azgın bir boğa gibi çiftleşmek istiyorum2
- zaman baba4
- true namussuzdur5
- true neden sevilmiyor5
- yengeç burcu erkekleri ölsün kampanyası14
- pandela25
- bugün ingiltere kongo maçı saat 19 da trt 1 de2
- atatürk düşmanlarını kim yetiştirdi2
- tamar tanrıyar7
- sizi enflasyona ezdirmedik2
- queen feristah6
- mel mel bakan gibson gocu sari renkli seker4
- denize girmek5
- laf sokarken imla hatası yapmak6
- 2026 dünya kupası37
- 2026 yks de soru iptali2
- ağzı kokan emekli2
- tanga giyen erkek6
- sözlükte başın belaya girmesi3
- türklerin iq ortalaması4
- true online olunca olunca gelen mutluluk hissi3
- sözlük yazarlarının kombinleri13
- erdoğanın eski gücünü kaybetmesi6
- true'nun yine online olması5
- habersiz gelen misafir3
- meksika9
- filistin in ermeni soykırımını tanıması39
- eski sevgilinin kabotaj bayramını kutlamak8
- semicenk4
- iyi futbol oynar mısınız9
- fransa milli futbol takımı2
entry'ler (51)
(bkz: vurmayın öldü)
insanın kendini bilmesi ne güzel. safım, saftiriğim demişsin. evet gerçekten de öyleymiş. böylesine önemli bir projede nasıl gidipte senin gibi şaşkolozu buldum kendime hayret ediyorum.
gittin süper bir işin altına attın değil mi? vay be niro ne dik duruşlu adammış dediler mi sanıyorsun? onca yazdın çizdin hiç mi acımadın olum emeğine? sanal dünya olum işte ne bekliyordun ki? seninki bile bile lades demekten başka bir şey değil. kızdıkların sanki çok mu utanacaklar. her yıl bu günü üzüntü ile mi anacaklar? yarın sözlükte at koşturacaklar sende mağrur bir şekilde evde oturursun artık. niro şekil itibariyle tamamda sen gerçekten kocakafalıymışsın ne diyeyim. bu kadar saf olup bunca başarıyı nasıl kazandın anlamıyorum?
şuraya aklımdan geçenleri bir yazsam sözlüğü kapatırlar ya neyse. bu akşam rahat uyursun artık. evede zafer kazanmış komutan edası ile git olur mu? ne de olsa sözlükten ayrıldın.
nirolis: kocakafalar ve saftiriklerin onursal başkanı.
gittin süper bir işin altına attın değil mi? vay be niro ne dik duruşlu adammış dediler mi sanıyorsun? onca yazdın çizdin hiç mi acımadın olum emeğine? sanal dünya olum işte ne bekliyordun ki? seninki bile bile lades demekten başka bir şey değil. kızdıkların sanki çok mu utanacaklar. her yıl bu günü üzüntü ile mi anacaklar? yarın sözlükte at koşturacaklar sende mağrur bir şekilde evde oturursun artık. niro şekil itibariyle tamamda sen gerçekten kocakafalıymışsın ne diyeyim. bu kadar saf olup bunca başarıyı nasıl kazandın anlamıyorum?
şuraya aklımdan geçenleri bir yazsam sözlüğü kapatırlar ya neyse. bu akşam rahat uyursun artık. evede zafer kazanmış komutan edası ile git olur mu? ne de olsa sözlükten ayrıldın.
nirolis: kocakafalar ve saftiriklerin onursal başkanı.
bazı yazarların doğum günüdür.
azteklerin inancına göre kıyametin kopmasına az kaldığının işaretidir. asıl büyük işaret sabri sarıoğlu ile alakalı başlık açılmadığı güne denk gelir.
sabri'nin futbol yeteneği ile aynı kalitedirler.
imla kuralları kitabı olur bak. başlık açan yazarlar faydalanabilir.
Uludağ ilandaki ilanı...
--spoiler--
imdb'nin kıskandığı film arşivi
öğrenciler
''bu akşam manita gelecek acep nasıl bir filmle kalbine girsem?'' veya ''lan madem okula doğru dürüst gitmiyorum her gün 2 film çakarım hem zaman geçer hem de muhabbet açılınca benimde söylecek sözüm olur. millet kubrickti tarkovskydi dibine dibine vuruyor'' mu diyorsunuz?
çalışanlar
''işte anam ağlıyor zaten. ibne patron haftasonlarıda mesai yazıyor bu aralar. lan sosyalleşmeye dakika vaktim kalmadı bu ne anasını satayım. hayır feysbuk ve yonjadan da istediğim verimi alamadım. tek eğlencem filmler oldu. ama daha çok konusuzlar var bende. keşke festival filmleri olsa kenan doğulu gibi katılsam onlara'' mı diyorsunuz?
ev hanımları
''acaba bu akşam ne pişirsem'' mi diyorsunuz? ev hanımları eğer böyle diyorsanız elimde süper tarifler var. hepsini derya baykaldan apardım. sizlerle paylaşabilirim hatta işi ilerletip gün sistemine bile geçebiliriz. yalnız ilk hafta bende onu baştan diyim.
ev hanımları kusur bakmayın ama çalışanlar ve öğrenciler bu teklifim size. yılların korsanı olarak el emeği, gözü nuru ve eline sağlık +rep'i hazırladığım film arşivimi satışa çıkardım. resmen sattım lan yılların arşivini neyse.
560 filmden oluşan ve ortalama imdb puanı 7.39 olan arşivimi halka açmaktayım. yaklaşık baya bi dvd var. ''totoşa bak arşivim arşivim diye dolanıp duruyor. kaç dvd olduğunu bilmiyor.'' demeyin hemen dostlarım. baya çok işte saymak çok vakit alır deyi üşendim. hee ama hacı benim param hazır hemen paket yap diyen olursa sinsi gibi geceden başlarım saymaya hiç üşenmeden. zaten bu satırlarıda sırtlan esnaf gülüşü ile yazıyorum.
ilgilenenler olursa kurban pazarlığı gibi bir pazarlığa girişiriz. sakın ''7 kişi birleşip bu ilana girsek olur mu?'' şakası ile gelmeyin bana.
--spoiler--
bildiğin manyak la bu. filmi olsa şu olurdu herhalde.
(bkz: the man from earth)
--spoiler--
imdb'nin kıskandığı film arşivi
öğrenciler
''bu akşam manita gelecek acep nasıl bir filmle kalbine girsem?'' veya ''lan madem okula doğru dürüst gitmiyorum her gün 2 film çakarım hem zaman geçer hem de muhabbet açılınca benimde söylecek sözüm olur. millet kubrickti tarkovskydi dibine dibine vuruyor'' mu diyorsunuz?
çalışanlar
''işte anam ağlıyor zaten. ibne patron haftasonlarıda mesai yazıyor bu aralar. lan sosyalleşmeye dakika vaktim kalmadı bu ne anasını satayım. hayır feysbuk ve yonjadan da istediğim verimi alamadım. tek eğlencem filmler oldu. ama daha çok konusuzlar var bende. keşke festival filmleri olsa kenan doğulu gibi katılsam onlara'' mı diyorsunuz?
ev hanımları
''acaba bu akşam ne pişirsem'' mi diyorsunuz? ev hanımları eğer böyle diyorsanız elimde süper tarifler var. hepsini derya baykaldan apardım. sizlerle paylaşabilirim hatta işi ilerletip gün sistemine bile geçebiliriz. yalnız ilk hafta bende onu baştan diyim.
ev hanımları kusur bakmayın ama çalışanlar ve öğrenciler bu teklifim size. yılların korsanı olarak el emeği, gözü nuru ve eline sağlık +rep'i hazırladığım film arşivimi satışa çıkardım. resmen sattım lan yılların arşivini neyse.
560 filmden oluşan ve ortalama imdb puanı 7.39 olan arşivimi halka açmaktayım. yaklaşık baya bi dvd var. ''totoşa bak arşivim arşivim diye dolanıp duruyor. kaç dvd olduğunu bilmiyor.'' demeyin hemen dostlarım. baya çok işte saymak çok vakit alır deyi üşendim. hee ama hacı benim param hazır hemen paket yap diyen olursa sinsi gibi geceden başlarım saymaya hiç üşenmeden. zaten bu satırlarıda sırtlan esnaf gülüşü ile yazıyorum.
ilgilenenler olursa kurban pazarlığı gibi bir pazarlığa girişiriz. sakın ''7 kişi birleşip bu ilana girsek olur mu?'' şakası ile gelmeyin bana.
--spoiler--
bildiğin manyak la bu. filmi olsa şu olurdu herhalde.
(bkz: the man from earth)
Allah rahmet eylesin, toprağı bol olsun. mekanı cennet olsun.
ofis programlarını kullanabilen:
özellikle belirtiyorum bak. msn kullanan her adam ileri derece bilgisayar biliyorum diyor.
özellikle belirtiyorum bak. msn kullanan her adam ileri derece bilgisayar biliyorum diyor.
doktora aynı cümle içinde yirmi yaş dişim çıkıyor, ağrı yapıyor dediğinizde sizi muhakkak koltuğa çekim için oturtur.
'sınav geçti ama üzerimden'
ötv ikinci el piyasasını vurdu diyorlar.
okurum iyi yazardır.
arkadaş bu nasıl bir gözlem yeteneğidir diye sormak istediğim yazar. ki sormuş bulundum da.
(#5070037)
(#5070037)
çok zor günler geçiyorum sözlük. ama login olduktan sonra hiçbir şey düşünmüyorum. bir eski sevgili ile alakalı başlıklar olmasa..
(#4995823)
harika ve ötesinde insandır. yiğit özgür karikatürlerindeki komiklik yapan deli var ya işte bu adamdır o. bildiğin 46 lan. doğum gününde yeni hunin benden.
harika ve ötesinde insandır. yiğit özgür karikatürlerindeki komiklik yapan deli var ya işte bu adamdır o. bildiğin 46 lan. doğum gününde yeni hunin benden.