bugün
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması13
- sözlükteki fenerbahçeliler9
- günaydın2
- hangi manifest kızı ile sevişmek isterdin6
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı16
- kadın olmanın avantajları16
- sarhoşken yapılmış en aptalca şey13
- askerde 200 metre atışı yapmak15
- g i l d e d l i l y18
- nervio22
- hayatın kuralları9
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler15
- yaşamak istenilen şeyler10
- kadın sürücü görünce yapılması gerekenler11
- fotoğraflarda bir türlü gülemeyen insan6
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- yazarların sevmediği insan türleri2
- türkiye'ye geldim11
- geceye bir şarkı bırak10
- penisi seks objesi olarak görmek7
- kurtar bizi müsavat16
- bir bayan yazarın erkek yazarla kavga etmesi10
- dil dalak beyin böbrek yiyen kız3
- hiçbir hobisi olmayan düz insan5
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı25
- kankadan sevgili olur mu5
- fenerbahçe7
- her şeyi açıklayan en kısa cümle8
- fırçaya takılıp gelen tuvalet deliği kapağı4
- okan buruk13
- erkeğe ihtiyacım yok diyen kadın2
- friedrich hegel la bi cay icek7
- bir yazar entry ni beğenmedi4
- ismail kartal4
- kürtsüz türkiye4
- sözlükte kafa açıcı başlık olmaması9
- zengin olunca yapacaklarınız3
- alevi kızların alev alev yanması13
- engelli kızı kaçırıp 4 kişinin istismar etmesi10
- günün şiiri2
- gençlerbirliği4
- alkolsüz sosyalleşmede zorlanmak4
- anın görüntüsü30
- trans kadın çekiciliği5
- damarsız tüysüz manisa yaprağı25
- galatasaray'ın fenerbahçe'yi yine altına alması3
- sözlükteki fanatik fenerlilere giren kazık3
- devran dönecek8
- aldığınız en büyük risk3
- iremga31
entry'ler (183)
https://youtu.be/lWhqORImND0
Ciddi anlamda çok seviyorum, keyfimi bir şekilde yerine getiriyor bu şarkı. Siz de denemelisiniz bence. Eieio!
Ciddi anlamda çok seviyorum, keyfimi bir şekilde yerine getiriyor bu şarkı. Siz de denemelisiniz bence. Eieio!
Ya müthiş bir troll konusu. Bunu tek başına mı düşündün?
Sınıfta hapşırdığınızda kimse çok yaşa demediği zaman anlıyorsunuz bunu.
Çoğunuz gerçek hayatta gördüğü kimsenin dış görünüşüyle alay etmeyecek insanlarsınız biliyorum. Ama neden buraya atılan fotoğraflara iğrenç yorumlar yapıyorsunuz? Gülmek için mi, eğlence olsun diye mi? insanların ilgi isteme şeklini yermek istiyorsunuz biliyorum ama bunun yolu hahahaha çok çirkinsin eziq demek mi?
Kendinizle çelişiyor, iki yüzlü görünüyorsunuz.
Tanım şeysi, klasik, bir takım fotoğraflar.
Kendinizle çelişiyor, iki yüzlü görünüyorsunuz.
Tanım şeysi, klasik, bir takım fotoğraflar.
Hani bankta oturuyorsunuzdur, ya da yolda yürüyorsunuzdur, yanınızdan geçen tanımadığınız biri iyi dileklerde bulunur size, ama siz durumu anlayıp cevap verene kadar çoktan gitmiş olur, beni çok üzüyor bu durum. Siz de böyle misiniz?
Yazın çillerim çıkıyor. Çocukluğumun yüzde iki milyonu nasıl geçireceğimi araştırmakla geçti. Ama gçmyr.
Bunun için Çince bilmeleri gerek çünkü o zamanlarda Çince hem kültür hem dil olarak Japonya üzerinde etkiliydi, Japonca yazılanlar önemli bile değildi.
Bilmem kimin kiminin neyinin adı Dudu imiş. Sihirli güçlerimiz olma ihtimali var. Ailem gerçeği açıklarsa bir gün birkaçınızı kurbağaya çeviririm haberdar olursunuz.
Uzun zaman önce sözlükte görmüştüm bunu. Kendime hatırlatmam gerektiğini düşünüp günlüğüme not almıştım.
Evet parantez içindeki yazardan gördüm.
görsel
Evet parantez içindeki yazardan gördüm.
görsel
Anlam veremiyorum.
görsel
görsel
Çok amaçsız hissediyorum kendimi. Sanki ölsem, dünyada hiçbir şey değişmeyecek. Bir damla gözyaşı dökülmeyecek. Yapmam gereken onlarca iş var ama ben sigara içip müzik dinlemekten başka hiçbir şey yapmıyorum. Benimle konuşmak isteyen insanlar var ama kimsenin sesini dahi duymak istemiyorum. Bir kediyle günlerce bir odada kapalı kalsam sanki hayat daha güzel olacak. Dünyaya hiçbir katkım yok ama yükünü ben taşıyormuşum gibi. Biliyorum geçecek, biliyorum sizler de bir zamanlar böyle hissettiniz. Ve biliyorum bir yerlerde açlıktan ölen, anne baba yası tutan çocuklar varken bu yazdıklarım palavradan başka bir şey değil.
Neden unutasınız ki? Unutmak isteyeceğiniz biriyle güzel anılar edinmiş, onu sevmiş olmalısınız. Böyle güzel şeyler yaşadığı birini neden unutsun insan. Bir şarkı duyduğunda insanın aklına bir çift göz, hoş bir söz gelmesi kadar güzel şey var mı. Kimse unutulmak için tanınmaz. Unutmayın. Hatırlamak daha güzel. Üzse de, hatırlamak çok daha güzel.
Bir gün darda kalırım, yolda düşerim bir şey olur diye numaralarını kağıda not aldığım birkaç arkadaşım vardı. Çok değil üç ay önce yazmıştım. Çantamın bir köşesine tutturmuştum kağıdı da. Az önce buldum. Kağıtta yazan isimlerin neredeyse hiçbiriyle artık konuşmadığımı fark ettim. Kimilerinin numarasını bile silmişim. Bu kadar mıydı arkadaşlık. Ben bile mi bunun değeri nedir, kime denir bilemeyecek kadar aptal olmuşum. Kendimi böyle değilim sanırdım. O kadar üzücü ki.
Beş, yalnızca beş adım ötede çöp kutusu varken bu neden buraya atılır. Ben mi salağım da çöp kutusu bulana kadar elimde taşıyorum annamadım ki. Sinirlendim.
görsel
görsel
Sarhoşken avuçlayarak yediğimi hatırlıyorum. iğrenç.
Ordu'dan kayseri'ye seyahat ediyorum. Polis çevirdi. Araçtan kaçak sigara çıktı, yolcuya ait değil.
Üstelik de şu an polisle zıtlaşıyorlar. Böyle leş bir firma.
Neden kullanmamam gerektiğini bir kere daha anladım.
Üstelik de şu an polisle zıtlaşıyorlar. Böyle leş bir firma.
Neden kullanmamam gerektiğini bir kere daha anladım.
Burada güldüğüm, içime dokunan ya da bazı şeyleri fark etmemi-öğrenmemi sağlayan entryler okuyorum. Ya da nickini görüp yaratıcılığına saygı duyduğum insanlar görüyorum. Ve onları yazanlar bu insanlar. Bilgisiyle beni hayran bırakanlar bu insanlar. Mide bulandırcak alay etcek bir şey yok.
Duyarımı kastım gideyim artık.
ii gclr.
Duyarımı kastım gideyim artık.
ii gclr.
At filan diğilim memem de yok sa.
görsel
görsel