bugün
- tembel ve çalışmayan insan15
- 1 saatte 10 bira içmek16
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sözlük kızlarının kombinleri20
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti4
- velvet vs nervio19
- manyak olmaya karar verdim9
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- mezarlıkları sevmek3
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip3
- almanya da hangi partiyi seçerdiniz5
- arkadaşlar neden bu kadar salaksınız5
- lahmacun2
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri5
- türkiyeden siktirolup gitmek5
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- velvet12
- şaka maka 2026 dünya kupasının bitmesi3
- hırt5
- aylık 550 milyar tl iyi para mıdır sorunsalı2
- otokar3
- nervio11
- otomobile ek vergi5
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
- slavko vincic15
- haber turk2
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor5
- yüksek seviye otomobile binmeye utanmak2
- kıbrıs barış harekatı3
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması2
- cunda adası3
- sevilince şımaran kızlar4
- teröriste o da insan demek4
- ispanya19
- blok33
- kadınların efendi erkek yerine katil tercihi4
- akşamları yürüyüşe çıkmak2
- yazık oldu yarınlara4
- özgünlüğün faydasız olması5
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- vurgun yemek4
- üniversite tercih edeceklere tavsiyeler3
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- pahalılığın çaresi3
- tememda kenka nalaka10
- otel odasında ölmekten korkmak2
- liberal eğitimin imkansızlığı2
- true hanın gazabı8
entry'ler (65)
(bkz: try not do or do not)
-oglum gelirken sigara alır mısın?
-anne ben zaten evdeyim
-o zaman gidip alır mısın
(bkz: triblex ev)*
-anne ben zaten evdeyim
-o zaman gidip alır mısın
(bkz: triblex ev)*
iş başvurusu mülakatında;
-sinirli misinizdir?
+hayır şeker gibi adamımdır...
-!%#?
-sinirli misinizdir?
+hayır şeker gibi adamımdır...
-!%#?
mascio: cisco takımından 100k lık bir bedelle alınabilen 17 yaşındaki italyan mc.
michael morton: orlando pirates takımından yine 120k ya alınan güney afrikalı d wb r ve dm mc.
bartosz salamon: brescia'dan 2-5m bedelle alabilirsiniz 17 yaşındaki polonyalı amcyi. çok iyi olacak gibi gözüküyor.
taner taktak: fortuna sittard diye bir takımda başlıyor 18 yaşında amc. fotoğrafı var garip geldi bana. totti'ye benziyor tipi.
willians santana: vitoria'nın topçusu. 12.75m minimum fee clause ile alıınabilen am rlc fc. geleceğin ronaldinho'su yazılı personel'ında.
rodney sneijder: ajax'ın 17 yaşındaki m rlc oyuncusu. 2.2m bonservisi var kaça gelir bilmem.
daan arst: nec'in 17 yaşındaki forveti. o yaşta 1.92 boy. bedelsiz alınabilir oyun başında.
matias lequi: genç değil ama oyun başında bedelsiz alınabilen celta vigolu d lc. arjantin/italyan
luigi vitale: napoli d wb m l 21 yaşında ama kaça transfer olur bilmiyorum. rairingleri ortalama ama performansı gayet iyi.
michael morton: orlando pirates takımından yine 120k ya alınan güney afrikalı d wb r ve dm mc.
bartosz salamon: brescia'dan 2-5m bedelle alabilirsiniz 17 yaşındaki polonyalı amcyi. çok iyi olacak gibi gözüküyor.
taner taktak: fortuna sittard diye bir takımda başlıyor 18 yaşında amc. fotoğrafı var garip geldi bana. totti'ye benziyor tipi.
willians santana: vitoria'nın topçusu. 12.75m minimum fee clause ile alıınabilen am rlc fc. geleceğin ronaldinho'su yazılı personel'ında.
rodney sneijder: ajax'ın 17 yaşındaki m rlc oyuncusu. 2.2m bonservisi var kaça gelir bilmem.
daan arst: nec'in 17 yaşındaki forveti. o yaşta 1.92 boy. bedelsiz alınabilir oyun başında.
matias lequi: genç değil ama oyun başında bedelsiz alınabilen celta vigolu d lc. arjantin/italyan
luigi vitale: napoli d wb m l 21 yaşında ama kaça transfer olur bilmiyorum. rairingleri ortalama ama performansı gayet iyi.
sınav sonunda kagıdı teslim etmeyerek, alıp sınıftan çıkmaya kalkışmak.
-ben gelecekten gönderilen bir robotum. buraya elebaşınızı yok etmeye programlanmış başka bir üniteyi yakalayıp geri götürmek için geldim.
+devam et delikanlı bekleme yapma!
-abi izlemediniz mi o filmi ya!?
-yaşar abi, yemediler abi bekle geliyorum.
+devam et delikanlı bekleme yapma!
-abi izlemediniz mi o filmi ya!?
-yaşar abi, yemediler abi bekle geliyorum.
(bkz: electricity drive)
(bkz: spin doctors)
kurtlar vadisine dönmüş dizidir. insan yakmalar, adam kaçırmalar, mekan patlatmalar...
kandaki alkol seviyesinin trombosit sayısına yaklaştığı gecelerin ertesi gününde bünyedeki boktanlığı temizlemek adına içilen alkole verilen sıfattır. zamanla isimleşmiş sıfat gibi bir şey olmuştur ama. hatta fiil bile olabiliyomuş şöyle bir düşündüm de...