bugün
- 29 eylül 2026 mhk başkanı'nın gözaltına alınması7
- kendisiyle övünen insanlar12
- ne kadar yaşlısın16
- queen ravenna adlı yazar6
- nokia 3310 denince akla gelenler11
- trt tarafsız olmalı13
- fon olaylarında adı geçen şahıslar4
- fatma betül sayan kaya50
- muhallebici açıyoruz isim önerileri4
- istanbul şu an hafif yağmurlu 18 derece4
- rastgele yazarlara mesaj atıp küfretmek4
- yeni parti tüzüğü yerine 20 milyar doları konuşmak9
- özelden küfür eden sözlük kızı3
- asrın soygunu21
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı36
- sonbahardaki yaprak dökülmesi3
- nokia 6600 denince akla gelenler5
- sevgili6
- insanlardan tiksinmek3
- bu nasıl hava lan7
- sen milyar sen milyon3
- manyak bey birader döner mi sorusu2
- frankyfourfingers4
- parayı alıp istifa etmek2
- malum kesimin her şeyi yemesi4
- vergi vermenin ahlaki tartışması3
- asuman krause vs acun ilıcalı2
- teoman çamaşır4
- sigara böreği5
- uludağ itiraf4
- 0 0 7 bey birader2
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı19
- koyu saç açık ten4
- from gold from dust6
- eti üç harfli portakal jöleli bisküvi3
- kavga havasında olmak3
- sürekli mağdur edebiyatı yapan insanlar2
- fetöcüler bir konuda haklılardı2
- zulzula cin kabilesi5
- istanbul un havasının deli bir kadın gibi olması4
- herkesle arası iyi olan tip2
- asuman krause3
- yağmurlu gece7
- ortada bir yolsuzluk olmaması28
- paranın devrinin bitmesi10
- arkadaşlar biraz dertleşelim mi21
- sarma saran kaslı sözlük erkekleri13
- morkstar7
- placebo3
- romanya53
entry'ler (110)
(bkz: the haunting in conneticut) filminde olduğu gibi.
hastaneye yatan kişinin 0 rh - kana sahip olması, o kanın düşmanda bulunması ve akabinde gelişen olaylar..
ağzı burnu kırılasıdır.
hoşgelen sevgili nesildaş. iyidir, hoştur, yavrumdur.
var olan en kötü hastalıktır *.. hasta olan ne hissediyor bilmiyorum ama, hasta yakınları için oldukça ıstıraplıdır. kim olduğunuzu saatte bir hatırlatırsınız *, o kapının tuvaletin değil dış kapının olduğunu 15 dakikada bir, yaşadığımız yerin ankara olduğunu ve ankaranın başkent olduğunu 5 dakikada bir. ayrıca kişi sonraki aşamada nefes almayı falan unutacağı için saniye rahat uyumazsınız. gerçekten de hastalık değil, illettir.
her hafta bir arka sıraya geçme sistemi. hayır bi kız vardı, sürekli altına yapardı, sistem sağolsun her sıraya sıçmış oldu.
100. entrymi armağan ettiğim yazardır. öpüyorum.
(bkz: tel toka)
ankarayı anlayan yazar.
ille de klasik şeyler olmamalıdır. mesela yeşil renk olabilir, bazı sayılar olabilir, en yakın arkadaş olabilir, basketbol, futbol, voleybol olabilir. okul tuvaleti olabilir. evin karşısındaki asker abi bile olabilir.
esrarengiz bir şekilde ortaya da çıkabilirler. bugün 5 (beş) tanesini pantolonumun içinde buldum.. kafatasımdan girip götümden çıktığından şüpheleniyorum.
bu otobüste giderken, eğer bir sony ericsson w580 e sahipseniz ve müzik dinleme gafletinde bulunduysanız üç saniyede bir şarkı değişir. *
hiç dokunmadan buraya aktarıyorum. en nadide örneği olacağından eminim.
Ankarali Delikanli 16 Kasım, 12:08 Şikayet Et
merhaba nasılsınız ben ankaradan serhat 21 yasında esmer delıkanlısıyım romantık dusuncelı anlayıslı sabırlı kıskanc duygusal siir sever bır kısılıkte olduguma ınanıyorum kendıme ayıt 20 siirım var yanlızlıgımın sahıdı olan siir severmısınız bılmıyorum ama ızın verırsenız 1 sıırımı paylasmak ısterım======Bir sevgı ıstıyorum hep benımle kalan hıc bırakılamayan bir gun gıder dıye korkulmayan bir sevgı istıyorum beklentısı olmayan hic sonu gelmeyen basıda bılınmeyen bir sevgi ıstıyorum yanlızlıktan kurtaran gecelerıme ortak olan yuregımı ısıtan bir sevgı ıstıyorum adı konulmayan hıc bır yerde duyulmayan ama benım sadece benım olan bir sevgı ıstıyorum kırlenmemıs kırletılmemıs boyle 1 sevgı varmı onuda bılmıyorum varlıgım rahatsız edıyorsa ozur dılerım bana deger verıp tanısmak ıstersenız bana [email protected] adresınden ulasabılırsınız sevgilerimle gorusmek dıleyıgle:)
Ankarali Delikanli 16 Kasım, 12:08 Şikayet Et
merhaba nasılsınız ben ankaradan serhat 21 yasında esmer delıkanlısıyım romantık dusuncelı anlayıslı sabırlı kıskanc duygusal siir sever bır kısılıkte olduguma ınanıyorum kendıme ayıt 20 siirım var yanlızlıgımın sahıdı olan siir severmısınız bılmıyorum ama ızın verırsenız 1 sıırımı paylasmak ısterım======Bir sevgı ıstıyorum hep benımle kalan hıc bırakılamayan bir gun gıder dıye korkulmayan bir sevgı istıyorum beklentısı olmayan hic sonu gelmeyen basıda bılınmeyen bir sevgi ıstıyorum yanlızlıktan kurtaran gecelerıme ortak olan yuregımı ısıtan bir sevgı ıstıyorum adı konulmayan hıc bır yerde duyulmayan ama benım sadece benım olan bir sevgı ıstıyorum kırlenmemıs kırletılmemıs boyle 1 sevgı varmı onuda bılmıyorum varlıgım rahatsız edıyorsa ozur dılerım bana deger verıp tanısmak ıstersenız bana [email protected] adresınden ulasabılırsınız sevgilerimle gorusmek dıleyıgle:)
çat çut çıkardığınız sesler ve kalemi delicesine sallamanız nedeniyle çevrenizdekilerin de sınav konsantrasyonuna sıçarsınız. *