bugün

entry'ler (69)

zamazing org

insanın hayatını kolaylaştırabilen teknolojik zamazingoların tanıtıldığı site.
http://www.zamazing.org

kafayi lost dizisine takmis insan tipi

- abi hayırdır niye içiyosun
+ sorma kamil! derdim çok
- abi anlat açılırsın
+ şu adadakilere çok üzülüyorum
- aman abi üzüldüğün şeye bak kıbrıs yılların sorunu kimse çözememiş sen mi çare bulacan
+ ne kate i kıbrısa mı kaçırdılar! ahh ulan ahh
- abi ağlama ne olur bende kötü oldum şimdi bak...

mükemmel sesli şarkıcılar

(bkz: maynard keenan)
(bkz: norah jones)
(bkz: ben harper)

cehennemin dayanilmaz cazibesi

- bilader pardon ateşin var mı?
- sen yenisin galiba.

akustik rock cafe

konya'da eski leman kültürün yerinde hizmet veren rock cafe.

magius

çocukluğumun büyük kısmında yaz aylarımın vazgeçilmez elemanı... etkili eleman... böyle tıpçılar olduğu sürece benide türk hekimlerine emanet edin

mike portnoy

yeni set-up ı adına yakışır olmuştur
http://tama.com/mikeportnoy/mirage.asp

yaran kamyon yazıları

"ugly boy" konya ankara karayolunda bizzat şahit olduğum kamyon yazısı...

canlı canlı

soundtrack albümü çıksa metallica ya yüklü miktarda telif ödemesi gerekecek olan program.

rte nin gaf yapmamasi

1)panik yapmaya gerek yoktur. bu durum en fazla 24 saat sürecektir. devam etmesi halinde lütfen satış sorumlunuzla irtibata geçiniz. göz ile temasından kaçınınız.
2)önce cihazı açıp kapatınız
3)"ananıda al git" sinyalini aldıysanız makinanız hala çalışıyor demektir

askerden dönüp sevgiliyi evlenmiş görmek

hemen bir ilhan irem şarkısını getirir akla
(bkz: giderken bıraktığım asmalar üzüm olmuş)

ogretmenin okula cocugunu getirmesi

eğer çocuk sizin yaşınızdaysa dokunulmazlığı olan milletvekili statüsündedir. ha dışarda tek yakalarsın o zaman surata bir kar maskesi takıp girişesin. ha şöyle bi durumda yok değil benim anneminde öğretmen olduğunu gözönünde bulundurursak; aslında zevkliydi lan...

kamyon yazıları

inanması çok güç olsa bile konya-istanbul yolunda gördüğüm kamyon tamponu yazısı;

(bkz: ugly boy)

meali;çirkin çocuk

linkin park

an itibari ile live earth tokto konserinde, in the end i seslendiren grup

live earth

bilimadamlarının açıklaması atmosferin ölçülen ilk değerlerine dönmesi onbinlerce sene alacak. yani bizim bu konuda yapacağımız en mantıklı şey; önce kendimiz bilinçlenip bizden sonraki nesillere kendilerini ne kadar büyük bir tehlikenin beklediğini anlatabilecek kadar yeterli donanıma sahip olmaktır. belki başkan buşt için değişen bişey olmayacak, ama "(abi,abla,anne,baba herneyse işte) neden bu kadar adam toplanıp dünyanın hertarafında konser veriyorlar?ne yani bunların derdi?" şeklinde soru sorabilecek bi çocuğa durumu anlatmak açısından güzel bir köprüdür "live earth". ha "oleey buzlar erirse bizim memleketede deniz gelecek" diye düşünen aptal zihniyet için hiç bişey ifade etmeyecek konserdir.

(bkz: sivrisinek)
(bkz: saz)
(bkz: davul)
(bkz: zurna)

küresel ısınma

şu anda live earth konserler zinciri aracılığı ile durumun ne kadar ciddi olduğu anlatılmaya çalışılan, gezegenimizin sorunsalı.

barış akarsu

(bkz: baris akarsu vefatini rant yapanlari sikayet etmek)

baris akarsu vefatini rant yapanlari sikayet etmek

sağlığında barış akarsu dinler miydim? hayır. dizisini izler miydim? hayır.
ama ne olursa olsun gencecik, pırıl pırıl, önünde daha çok çok güzel günleri, hayranlarına verecek birsürü coşkulu konseri varken, kahpe kaderin onu dünyadan, ailesinden sevenlerinden alan bir kaza ile aramızdan alması o kadar üzücü ve kahredilesi bir durumki...gelgelelim bu dünyadaki tek ideali biraz daha fazla reyting, biraz daha fazla manken haberi, biraz daha fazla iğrençlik olan magazin medyası bu üzücü olayı "az sonra" konusu yapıyor ve ben bunu kaldıramıyorum. belki rtük' ün böyle bir şikayete verecek tepkisi yoktur ama birlikten kuvvet doğar felsefesiyle yaklaşırsak ve herkes bi kere rtük ü bu iğrençliğin durdurulması için rahatsız ederse tamamen bitmesede bu iğrençliğin azalacağı için umutluyum. haydi bizde sarılalım telefonlara, bizde bir genç ölümü üzerinden rant yakalamaya çalışan bu medyayı gömelim. çünkü o toprağı barış değil o iğrenç magazin hakediyor. ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum

gençkan

(bkz: i can t control myself)

goldin ays

eskiden penguen' de şimdilerde fermuar' da yayımlanan "vatandaşa sorduk" adlı köşedeki yorumculara verilen en güzel isimlerden birisi.
© copyright 2005 - 2026