bugün
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet20
- bir kadını keko gösteren detaylar16
- ucan tekme atan hipopotam28
- bacılar çabuk bakın15
- çığlık filmindeki çığlık ın kovaladığı kızın adı2
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası28
- babuş diyen kız10
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi33
- ulıdağ sözlük'ün geleceği20
- arkadaşlar sizce bu mont nasıl13
- bu sözlük çok kötüymüş ben de pembe götlüyüm9
- netanyahu7
- nervio'nun erkek olması31
- iltica41
- beraber kavgaya gidilecek yazarlar7
- izmir büyükşehir belediye başkanı akp'ye geçiyor9
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen14
- arkadaşlar güldük eğlendik7
- kızlar bi bakın bişe göstercem9
- queen feristah10
- sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri15
- sözlükte kim kimle aşk yaşıyor veritabanı4
- her gün blazer ceket giyen kadın7
- from gold from dust29
- bacılar koşun yanıyorum6
- kızınız sözlükte yazabilir mi10
- sözlük kızlarının kekleri5
- dişil enerji yağı4
- kızlar bakın başlıkları birleştirilsin6
- arkadaşlar sözlükten ayrılıyorum6
- yaprak döken adam2
- yahudi kızları3
- çok uykum geldi4
- kavaklıdere5
- aslında en iyi joker heath ledger değildir5
- dişil enerji3
- izmir'in akp'ye geçmesi23
- leopar desen giyinen kadının amacı10
- beyler acilen koşun3
- nervionun hala sözlüğe gelmemiş olması7
- sözlük kızlarının seksi çorapları9
- adnan oktar'ın kedicikleri4
- maroon 5'ın bir dönem gerçekten müzik grubu olması6
- rüyamda örümcek maymun gördüm6
- fatma betül sayan kaya36
- havuçlu tarçınlı kek4
- sabah akşam nervio yu konuşan sözlük6
- neden yahudi intihar bombacısı yok5
- artık hayatta olmayan birine özlem duymak5
- yazarların severek okuduğu yazarlar9
sevdiği entry'ler
Aylar boyunca verdiğiniz ayarlar sonucu bi boka benzemiş, insan kalıbına girmiş sevgilinin nedensiz yere araya ayrılık girince götü başı dağıtma halidir insanı kanser eder.
Bazen biri çıkar karşınıza ne boyu boy, ne huyu huy, ne de Ali Ağaoğlu'nun torunu. Düpedüz bi baltaya sap olamamış andavalın teki. Ama sonra ona yaklaştıkça yüksek gerilim hattına yaklaşmak gibi bi şeyler oluşuyo hislerinizde. Ne biliyim sanki o hayatının sonuna kadar seninle olursa her şey anlamlı kılınacakmış gibi. Bi sofrada ekmek ikiye bölünecekse yarısını o yemeden karnınız doymayacakmış gibi. Böyle yağmurlu günleri melankoliden alıp eğlenceli hale getirecekmiş gibi olasılıksız anlamları ona yükleyiveriyosunuz. Hayattaki yarım kalmışlıklarını tamamlamak için onun eli ayağı, bazen otobüs kartı bazen hasta bakıcısı bazen annesi bazen fotoğrafçısı oluyosunuz, sırtına hem kanat hem yün hırka oluyorsunuz. Her Şeyden koruyup kolluyorsunuz sonra bi bakıyorsunuz ki o uçup gidivermiş. Hem de aradan "zaman" denecek kadar süre geçmeden o ilk bulduğunuz pislik haline dönüvermiş.
Sıla'nın şarkısında "niye gidemiyorum anlıyor Musun çünkü emek verdiysen zor" diyo ya. Hah aynen öyle arafta kalıveriyorsunuz.
Cümleten geçmiş olsun. Ben baya yazdım ama atalarımız olayı özetlemiş
(bkz: orospunun tövbesi yarrak görene kadar)
Bazen biri çıkar karşınıza ne boyu boy, ne huyu huy, ne de Ali Ağaoğlu'nun torunu. Düpedüz bi baltaya sap olamamış andavalın teki. Ama sonra ona yaklaştıkça yüksek gerilim hattına yaklaşmak gibi bi şeyler oluşuyo hislerinizde. Ne biliyim sanki o hayatının sonuna kadar seninle olursa her şey anlamlı kılınacakmış gibi. Bi sofrada ekmek ikiye bölünecekse yarısını o yemeden karnınız doymayacakmış gibi. Böyle yağmurlu günleri melankoliden alıp eğlenceli hale getirecekmiş gibi olasılıksız anlamları ona yükleyiveriyosunuz. Hayattaki yarım kalmışlıklarını tamamlamak için onun eli ayağı, bazen otobüs kartı bazen hasta bakıcısı bazen annesi bazen fotoğrafçısı oluyosunuz, sırtına hem kanat hem yün hırka oluyorsunuz. Her Şeyden koruyup kolluyorsunuz sonra bi bakıyorsunuz ki o uçup gidivermiş. Hem de aradan "zaman" denecek kadar süre geçmeden o ilk bulduğunuz pislik haline dönüvermiş.
Sıla'nın şarkısında "niye gidemiyorum anlıyor Musun çünkü emek verdiysen zor" diyo ya. Hah aynen öyle arafta kalıveriyorsunuz.
Cümleten geçmiş olsun. Ben baya yazdım ama atalarımız olayı özetlemiş
(bkz: orospunun tövbesi yarrak görene kadar)
beni tanıdı. siz kaçın !..
sanırım eski bir yazar. genelde geceleri rastlıyorum ve okumayı seviyorum. mutlu ve yakın olsun.
new orleans' da yaşıyor. barlar arasında mekik dokuyan, herkes tarafından sevilen, sempatik biridir.
geçmiş olsun, allah beterinden korusun...
motorsiklet kazaları haklı veya haksız da olsanız hayat hikayenizin bir anda değişmesine veya bitmesine neden olabilir.
beterin beteri var diye bakmak gerek, ve şükretmek!
evrak eksikliğiniz varsa işler daha da çetrefilli bir hal alacaktır, (dipnot)
iç kanama riskini göz önünde tutun!!!
sıcak yara çok fazla sancı vermese de ilerleyen saatlerde kendini net belli edecektir.
yazılan ilaçları eksiksiz almalı ve kullanma talimatlarına tam uymazsanız iyileşme süreci uzayacaktır bunu unutmayın.
kaskın sağlam olması ekipman hususunda ne derece mühimsenmesi gerektiğinin kanıtı gibi olmuştur.
şükredin ve kendinizi şansı sayın...
bu meseleye istinaden de bir miktar sadaka vermeniz de sizin için hayr olur, vesselam.
motorsiklet kazaları haklı veya haksız da olsanız hayat hikayenizin bir anda değişmesine veya bitmesine neden olabilir.
beterin beteri var diye bakmak gerek, ve şükretmek!
evrak eksikliğiniz varsa işler daha da çetrefilli bir hal alacaktır, (dipnot)
iç kanama riskini göz önünde tutun!!!
sıcak yara çok fazla sancı vermese de ilerleyen saatlerde kendini net belli edecektir.
yazılan ilaçları eksiksiz almalı ve kullanma talimatlarına tam uymazsanız iyileşme süreci uzayacaktır bunu unutmayın.
kaskın sağlam olması ekipman hususunda ne derece mühimsenmesi gerektiğinin kanıtı gibi olmuştur.
şükredin ve kendinizi şansı sayın...
bu meseleye istinaden de bir miktar sadaka vermeniz de sizin için hayr olur, vesselam.
geçmiş olsun, acil şifalar.
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
Çok geçmiş olsun. Maddiyat bir yana, Kaza yapmanın psikolojisi çok kötü. 6 ayda zor toparlandım. Allah yardımcın olsun..
Son zamanlarda beni darlayan versus. Aday olması muhtemel kişi evlilik düşünmediği için baş ağrısından kurtulmuş oldum. Zor ve ağır bir yol ayrımı diyebilirim bu versus için konuşması kolay uygulaması zor. Ama siz siz olun böyle bir versusta mantığı tercih edin.
Sprite'ın acımasız gerçekler reklamı çok iyiydi..