bugün
T
turquoiseblue1 yıl önce
kar yağışı
Yalnızlığın sesinden bir resim yaptım Karanlık kalabalıklardan süzdüm ışığını. Akşamüstleriyle boyadım vazgeçen ağzını Parmaklarını uzattım gece suları gibi ıssız Salkımsöğütlerden bir beden çizdim usul Hiçbir rüzgârın duruşunu bozamadığı Bütün… devamını gör
T
turquoiseblue1 yıl önce
16 kasım 2024 jake paul vs mike tyson boks maçı
Tr saatiyle 04:00’da netflixte yayınlanacaktır. Bir tarafta 3 dünya şampiyonu 58 yaşında mike Tyson diğer tarafta 27 yaşında youtuber bir zibidi. Aradaki yaş farkı düşündürmüyor değil ama gönül mike tyson’dan yana.
T
turquoiseblue1 yıl önce
anıtkabir
ankaranın heryerinden görülebilecek bir tepeye, büyük bir yeşillik alan ortasında inşa edilmiş ata'nın mezarı. Etrafında 24 adet aslan ile bezenmiş aslanlı yol ile bir kenarının ortasından girilen dikdortgen bir avlu, bu avluyu çevreleyen iki tane u … devamını gör
T
turquoiseblue1 yıl önce
anıtkabir
ankaranın heryerinden görülebilecek bir tepeye, büyük bir yeşillik alan ortasında inşa edilmiş ata'nın mezarı. Etrafında 24 adet aslan ile bezenmiş aslanlı yol ile bir kenarının ortasından girilen dikdortgen bir avlu, bu avluyu çevreleyen iki tane u … devamını gör
T
turquoiseblue1 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
T
turquoiseblue1 yıl önce
çiçekli elbise giysem bana yakışır mı
iyice kaybettik koalami. Rabbım taksiratını affetsin. Evet
T
turquoiseblue1 yıl önce
anın görüntüsü
T
turquoiseblue1 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
T
turquoiseblue1 yıl önce
pizza
en güzel fast food türü yiyecek. ince zeytinyağlı bir hamur üstünde domates sosu bazdır. üzerine mozarella konur sonra artık sucuk mantar jambon mısır her ne seviyorsanız.ton balıklı da olur, ananas da ançüez de. yanında bira ve kafa dengi arkadaşlar… devamını gör
T
turquoiseblue1 yıl önce
medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar
istiklal marşımızın 4.kıtasının 4.dizesi...gunumuzde bu sozun ne kadar dogru oldugu tartısılmaz sanırım..çagdaşlasalım kalkınalım derken ınsanlık degerlerimizin cogu yıtıp gidiyor..
T
turquoiseblue1 yıl önce
anın görüntüsü
T
turquoiseblue1 yıl önce
büyük ev ablukada
bir `turgut uyar` şiiridir: büyük ev ablukada (ekmek vardi tereyagi vardi utanilacak bir sey yoktu bir sey daha yoktu ama kavriyamiyordum) iste böyle olmak en iyisidir olmaklarin bir kücük cocugu tuttum otobüsten indirdim (indirmist… devamını gör
T
turquoiseblue1 yıl önce
anın görüntüsü
T
turquoiseblue1 yıl önce
bodrum kalesi
Avrupanın en büyük su altı arkeoloji müzesi olarak bilinir bodrum kalesinin Ödenek yetersizliği, arkeolog eksikliği yüzünden bir çok alanının açık olmadığı bilinir. oldukça turist çeken bodrum kalesi adını genelde siyasi çatışmalarda duyurabilmektedi… devamını gör
T
turquoiseblue1 yıl önce
bodrum kalesi
Avrupanın en büyük su altı arkeoloji müzesi olarak bilinir bodrum kalesinin Ödenek yetersizliği, arkeolog eksikliği yüzünden bir çok alanının açık olmadığı bilinir. oldukça turist çeken bodrum kalesi adını genelde siyasi çatışmalarda duyurabilmektedi… devamını gör
T
turquoiseblue1 yıl önce
anın görüntüsü
T
turquoiseblue1 yıl önce
anın görüntüsü
T
turquoiseblue2 yıl önce
anın görüntüsü
T
turquoiseblue2 yıl önce
peygamber ile bizzat görüşen nakşibendi şeyhi
ben şahsen inandım. örümcek ağını görmüş ama yine de girmiş içeri görüşmüş... Nakşibendi şeyhi olduğu belirtilen sarıklı ve peçeli şahsın, Peygamber ile bizzat görüştüğü yalanını atıp video çektiler! https://twitter.com/aykiricomtr/status/179048150… devamını gör
T
turquoiseblue2 yıl önce
android
ilk başta robot olduğu anlaşılmayan, insan görünümlü, ama zamanla kalbinin ve duygularının olmadığı anlaşılan mekanik insanımsı.
T
turquoiseblue2 yıl önce
anın görüntüsü
T
turquoiseblue2 yıl önce
içmedeyiz uludağ sözlük
şüphesiz ki `yemekteyiz uludağ sözlük`'ün içme versiyonu.
T
turquoiseblue2 yıl önce
threads
"better if i could find the words to say whenever i take a choice it turns away i'm worn, tired of my mind i'm worn out, thinking of why i'm always so unsure i battle my thoughts i find i can't explain i've travelled so far but somehow feel the… devamını gör
T
turquoiseblue2 yıl önce
sözlük yazarlarının hayali
Kesinlikle kızımı salıncakta sallamaktır. Daha huzur veren birşey var mıdır sizce?
© copyright 2005 - 2026