bugün
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek11
- mmm pandela poposu kocaman6
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler10
- pandela tarzı entry gir5
- tai lung ile revani yemek4
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması16
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek8
- sözlükte flörtleşmek18
- renkli gözün türkiyede çok yaygınlaşması4
- ben geldim naneler10
- annenin ölmesi5
- wednesdayin annesi9
- alain delon vs cüneyt arkın5
- khk ile devletten şutlanan cemaatciler3
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları7
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak2
- izlenmiş en kusursuz film8
- pandela'nın allah'tan tövbe alması2
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- tayyib i allah bile indiremez2
- pandela43
- 19 cm damarlı penis2
- yerim seni2
- gece sıcağı2
- alev isimli kızların genel özellikleri3
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl8
- erkekler olarak sokakta donla dolaşmak istiyoruz3
- erkekleri taciz eden kadın3
- azgın türbanlı10
- fuckbuddy2
- kızların çabuk büyümesi2
- özlü sözler4
- ismet bin şerh'i çağmini vel astronomi el öklidevi2
- türk müsün6
- ellerim bos gonlum hos3
- mavi gözlü erkek5
- üç beş kitap okumakla münşi olunmaz2
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz4
- sözlüğün kahve olması13
- uludağ sözlükte herkes birader yazardır4
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- arkadaşlar hoşçakalın galiba silik yiyeceğim3
- bir sözlük kızına soylu duygular beslemek2
- gerizekalı ai moderatör3
- evlenmekten korkmak10
- kürtçülerin beyinsiz olması4
- alttaki yazara aşık ol11
- kendini alain delon zanneden göbekli türk erkeği2
- uludağ sözlükte kadın yazar var sanmak3
- dikkat dikkat tai lung kız11
entry'ler (14)
barzodur benim gözümde. nihat doğan v2.
başlıkları o kadar sıkışık bir şekilde listeliyor ki bu halıyı dokuyan kadın kör oldu muhabbetindeki gibi hissediyorum. olm ne var azıcık araları boşuk olsa sınırlar arasına çizgi çekilse.
(bkz: yav he he)
323. kısa dönem olarak ağustos celbinde gittiğim yanık amele olarak ordan da usta birliği olarak izmir eski foça amfibiye gönderildiğim yer.
kısa not belki okuyan olur; yanınıza ufak bir sırt cantası ile gidin. terlik, ufak havlu, dus jeli, jilet+köpük, askı, askı poşeti. bu kadar. diğerleri zaten orda verildiğinden yük edersiniz oralarda...
ha bir de o kamaraya sike sike götürüyorlar. sikseler de gitmem derseniz ben torpilliyim diye bu sefer hem sikiyorlar hem götürüyorlar.
kısa not belki okuyan olur; yanınıza ufak bir sırt cantası ile gidin. terlik, ufak havlu, dus jeli, jilet+köpük, askı, askı poşeti. bu kadar. diğerleri zaten orda verildiğinden yük edersiniz oralarda...
ha bir de o kamaraya sike sike götürüyorlar. sikseler de gitmem derseniz ben torpilliyim diye bu sefer hem sikiyorlar hem götürüyorlar.
barzo'nun önde gideni.
cok ters bir zamanda yapılan işbirliği. 2014 sezonunda mercedes motorları renault ve ferrarinin eline vermişken mercedesten hondaya gecmek tam bir kumar. ha gecmişten gelen ortaklıkları var ama ne olacını izleyip göreceğiz.
haccın demosudur. bir arkadaşa bakıp cıkacam gibi.
(bkz: nihat özdemir)
(bkz: ihale)
ya arkadaş nihat özdemir gibi birisi kulüpte senelerdir yönetici. nerden cıktı işçi partisi ile bağlantısı.
(bkz: ihale)
ya arkadaş nihat özdemir gibi birisi kulüpte senelerdir yönetici. nerden cıktı işçi partisi ile bağlantısı.
ingilizce konusulanları anlayabilenler ama cevap veremeyenler de vardır aralarında. her ortamda illa bu cümleyle bir giriş yapılır.
- abi dediklerini anlayabiliyorum ama kelimeye döküp cevap veremiyorum.
- abi dediklerini anlayabiliyorum ama kelimeye döküp cevap veremiyorum.
bünyesindeki meslek yüksekokullarının bir kısmını kapatmakta geri kalanları ise belli bölgelerde toplamaktadır.
girin üye olun diyenlere kanmayın bence. kimse gel takılalım ayağına paralı üye oluyorsanız bir iş vardır hacı diyprum. ha beyin bedava diyorsanız devam edin.
"şüphesiz ki antalya dünyanın en güzel şehridir" yazısı ile kepezder karşılar sizi antalya. güzeldir memleketimdir ama yazları alışık değilseniz bıkkınlık getirir o nem ve sıcaklık. ha bilenler serin bölgelere ya da yaylaya kaçarlar. ben öyle cok biliyorum günlük antalya-korkuteli yapanları.
bu sene yokları oynayan takım. bir ara cok sevdirdi kendisini. milleti farketmeksizin herkes bu takımı tutmaya basladı. ama ne zaman ki o pasları abarttılar işin suyu cıkmaya basladı. bir de bayernden üst üste şamarı yiyince ligde de realden darbe üstüne darbe alınca şaftı kaydı galactikosun.
bir süre ben de toplu taşımada buna karanlık metro ortamı da dahil takmışımdır. herkesin kendince sebebi vardır benimkisi ise gözlerimden yeni ameliyat olmam ve ışığın belli bir süre içinde gözleri sulandırmasıdır. yani demem o ki artis, snobb demeden önce bir derdi vardır diyerekten empati de yapılabilir. ya da yapmayın sallayın nasılsa herşeyin en iyisini bilirsiniz.