bugün
- şeriatçı olduğunu kimseye söyleyemeyenler8
- chp liler neden ingiliz düşmanı değil14
- osmanlı yı yeniden kuracağız18
- aşık olmanın avantajları8
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler18
- üstad kadir mısıroğlu9
- uyudun mu yazan kız15
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması22
- gecenin şarkısı8
- hıdırellez11
- iyi geceler17
- depresyondan kurtulamamak10
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı38
- silivri'deki yapraklar alkışlıyor mu15
- gerçeği aramak10
- şeytan13
- bir sonra ki halife kim olacak14
- anın görüntüsü13
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- sırrı süreyya önder50
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü14
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü12
- akrep burcuyum soruları alayım9
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16

entry'ler (769)
feministim demiş, lezbiyenim dememiş ki amına kodumun andavalı.
kavramları bilmeyen geri zekalıların doluştuğu başlık.
ayrıca bol kuvvet bacıma +1
kavramları bilmeyen geri zekalıların doluştuğu başlık.
ayrıca bol kuvvet bacıma +1
yazmayayım diyorum da duramıyorum.*
aşağıdaki linke tıkla, 5 dakikanı ayır ve oku. neden aynı olmadıklarını anlayacaksın.
tanım: ikisi de toplumu yansıtan karakterler. birisi senin gibi cahilliğiyle övünen dalyarak ki son zamanlarda çevrende bolca görebilirsin; diğeri cahilliğinden dolayı mağrur ki eskiden cahil cesareti dediğimiz yozlaşma evresine girilmemişti.
bu arada; şaban sensin, orta direk de sana girsin. *
http://www.diken.com.tr/s...sosyo-ekonomik-anatomisi/
aşağıdaki linke tıkla, 5 dakikanı ayır ve oku. neden aynı olmadıklarını anlayacaksın.
tanım: ikisi de toplumu yansıtan karakterler. birisi senin gibi cahilliğiyle övünen dalyarak ki son zamanlarda çevrende bolca görebilirsin; diğeri cahilliğinden dolayı mağrur ki eskiden cahil cesareti dediğimiz yozlaşma evresine girilmemişti.
bu arada; şaban sensin, orta direk de sana girsin. *
http://www.diken.com.tr/s...sosyo-ekonomik-anatomisi/
ahaahhahaahhahahahahah lan bu ne asjdlasdasd.
t: müthiş trol.
t: müthiş trol.
lezzetli bir hayvandır.
geçen ay paris'te, macar patronumun ısrarlarına dayanamayıp tadına baktım. öğle yemeğinden önce aperitif olarak, kırmızı şarapla birlikte çok güzel oluyor. yakın zamanda avrupa'ya gideceklere tavsiye edilir.
geçen ay paris'te, macar patronumun ısrarlarına dayanamayıp tadına baktım. öğle yemeğinden önce aperitif olarak, kırmızı şarapla birlikte çok güzel oluyor. yakın zamanda avrupa'ya gideceklere tavsiye edilir.
vallahi anlayamadığım, billahi çözemediğim borçtur.
dolar gibi; bir çıkıyor, bir iniyor.
1 yıl önce 3500 lira olan borcum, şu anda 257 lira. geçen yıl ödeseydim baya enayi oluyormuşum. ödeyenlere enayi demek istemem tabi ama bu baya sazan avi gibi bir şey yahu. ha yine ödemeyeceğim orası ayrı.
uygulanan politikalar yüzünden yıllardır söylediğim bir şey var; devlet baba bu ülkenin en büyük trolü.
dolar gibi; bir çıkıyor, bir iniyor.
1 yıl önce 3500 lira olan borcum, şu anda 257 lira. geçen yıl ödeseydim baya enayi oluyormuşum. ödeyenlere enayi demek istemem tabi ama bu baya sazan avi gibi bir şey yahu. ha yine ödemeyeceğim orası ayrı.
uygulanan politikalar yüzünden yıllardır söylediğim bir şey var; devlet baba bu ülkenin en büyük trolü.
içki: ✔
sigara: ✔
karı kız: ✔
ayak: ✔
bu seçenekler doğrultusunda kendimi evde kalmış birey olarak kabul ediyorum.
sigara: ✔
karı kız: ✔
ayak: ✔
bu seçenekler doğrultusunda kendimi evde kalmış birey olarak kabul ediyorum.
2008 yazında 2 hafta boyunca mevsimlik işçi olarak çalıştığım adadır.
mavi su diye bir otel vardı. bir arkadaşım aracılığıyla yaz tatilini değerlendirmek için oraya çalışmaya gittim. akşamları otel barında garsonluk yapacağım, gece de barda gitar çalacağım, plan bu.
evet, yaptığım bu planda herhangi bir aksaklık olmadı hatta ekleme oldu.
sabah 6'da kalkıp peynir-zeytin-ekmek üçlüsüyle kahvaltı yapıyorduk. sonra tadilatta olan binalara gidip inşaat işçiliği yapıyorduk. akşam olduğunda da yarım saat deniz molası, duş ve bar.
askerliği saymazsak hayatımın en kötü dönemiydi galiba. paraya olan ihtiyaç nedeniyle 2 hafta boyunca sabrettim. sonra sabaha karşı, henüz hava aydınlanmamışken kaçtım otelden ve adadan.
o yüzden bu adayı hiç sevmem ben. ha o ada da bana bayılmıyor, eminim.
mavi su diye bir otel vardı. bir arkadaşım aracılığıyla yaz tatilini değerlendirmek için oraya çalışmaya gittim. akşamları otel barında garsonluk yapacağım, gece de barda gitar çalacağım, plan bu.
evet, yaptığım bu planda herhangi bir aksaklık olmadı hatta ekleme oldu.
sabah 6'da kalkıp peynir-zeytin-ekmek üçlüsüyle kahvaltı yapıyorduk. sonra tadilatta olan binalara gidip inşaat işçiliği yapıyorduk. akşam olduğunda da yarım saat deniz molası, duş ve bar.
askerliği saymazsak hayatımın en kötü dönemiydi galiba. paraya olan ihtiyaç nedeniyle 2 hafta boyunca sabrettim. sonra sabaha karşı, henüz hava aydınlanmamışken kaçtım otelden ve adadan.
o yüzden bu adayı hiç sevmem ben. ha o ada da bana bayılmıyor, eminim.
şüphesiz ki en güzel saçlar onlardadır.
kıvırcık saçlı kızlar eklesin.
kıvırcık saçlı kızlar eklesin.
arkadaşlar öncelikle entry ve nick uyumu.
sonra tanım: peygambere hakareti serbest sanan dalyarakları gösteren başlık. televizyonda islamiyet hakkında en ufak kötü bir şey söylendiğinde televizyon kanalları basılıyor, gazeteciler vuruluyor.
ne sayıklıyorsunuz amına koyim?
sonra tanım: peygambere hakareti serbest sanan dalyarakları gösteren başlık. televizyonda islamiyet hakkında en ufak kötü bir şey söylendiğinde televizyon kanalları basılıyor, gazeteciler vuruluyor.
ne sayıklıyorsunuz amına koyim?
rock grubu deyince aklınıza cidden bunlar mı geliyor yahu?
bundan 7-8 yıl önce 15 yaşındaki ergene sorsan; nirvana'dan kurt cobain, pearl jam'den eddie vedder diye cevap verirdi.
ferman akgül'e falan düşmek, ne bileyim yahu, biraz tuhaf.
ilk aklıma gelen quenn-freddie mercury galiba. kaytan bıyıklı abim benim.
bundan 7-8 yıl önce 15 yaşındaki ergene sorsan; nirvana'dan kurt cobain, pearl jam'den eddie vedder diye cevap verirdi.
ferman akgül'e falan düşmek, ne bileyim yahu, biraz tuhaf.
ilk aklıma gelen quenn-freddie mercury galiba. kaytan bıyıklı abim benim.
hayvan silüetlerini görmek için 5 dakika boyunca ekrana baktım. düz adamlık böyle bir şey galiba.
bir sonraki regl dönemine kadar "ulan acaba işe yaradı mı" endişesi yaratır.
sevgiliyle maç yapmak diyor ve arttırıyorum.
aaaa benim lan bu.
hangi pozisyonda sikilsem hoşuma giderdi diye düşünerek pozisyon değiştirdiğim oluyor hatta.
hangi pozisyonda sikilsem hoşuma giderdi diye düşünerek pozisyon değiştirdiğim oluyor hatta.