bugün
T
the gent9 yıl önce
ulan ne hayvanlar var ya
Çeşit çeşit renk renk ne guzel hayvanlar var. Hepsini alıp besleyeceksin. (img:#1424313)
T
the gent9 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
T
the gent9 yıl önce
akyaka
`kars`'ın bir ilçesi.
T
the gent9 yıl önce
cennet papağanı
en az dört renkte tüyü olan, boyutları bir muhabbet kuşunu geçmeyen, konuşamayan papağannlardır. Sinirlendikleri zaman çevrelerine zarar vermek yerine kendi tüylerini koparıp kendi güzelliklerini bozarlar. Eğitilebilen bir kuş cinsidir. Gagası iki… devamını gör
T
the gent9 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
T
the gent9 yıl önce
sözlük yazarlarının evcil hayvanları
(bkz:insan)
T
the gent9 yıl önce
T
the gent9 yıl önce
T
the gent9 yıl önce
eşiyle duşa giren kadın
evlerinde duşakabin olan kadındır.
T
the gent10 yıl önce
yusuf islam
`cat stevens`in müslüman olduktan sonra aldığı isim. (bkz:cat stevens)
T
the gent10 yıl önce
balık besleyen yazarlar
kesinlikle sinir, stres v.b işlerden uzaklaşmak amacıyla hayvancağızları kullanmak isteyen yazar türü. (Kendim dahil) ama iyidir suyunu temizler, yemini verir para kazanmak, çalışmak, uyumak yerine farklılıklarla hayatına renk katmak isteyen yazardı… devamını gör
T
the gent10 yıl önce
balık besleyen yazarlar
kesinlikle sinir, stres v.b işlerden uzaklaşmak amacıyla hayvancağızları kullanmak isteyen yazar türü. (Kendim dahil) ama iyidir suyunu temizler, yemini verir para kazanmak, çalışmak, uyumak yerine farklılıklarla hayatına renk katmak isteyen yazardı… devamını gör
T
the gent10 yıl önce
balık besleyen yazarlar
© copyright 2005 - 2026