bugün
- gocu28
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek5
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı10
- evlenmeyi başaramamış kadın12
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- karşı cinste hayran olunan özellik9
- hilal yelekçi3
- zion suzuki2
- sevgilisine ayı diyen kız6
- evlenmemeyi başarı olarak görmek3
- iremga ve mokv'yi özlemek4
- arda güler8
- elmas bey birader bay bey biraderdir4
- ayak fetişistiyim ve bununla gurur duyuyorum5
- milli maçı izlemeyen erkek22
- naylon çorap fetişi2
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz6
- trt 13
- ertan özyiğiti uzaylılar kaçırsaydı3
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı8
- sueda uluca2
- özgür özel2
- carlsberg elephant2
- bardağı taşıran son damla7
- deyyus u ekber2
- sadakat2
- karısını döven erkekler2
- japonya2
- ayak yalamamış erkek kalmaması5
- leyla cengiz beauty'nin 4000 tl kaporaya çökmesi2
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi9
- tarihte yaşamış birini ölesiye savunmak5
- 14 haziran 2026 maden işçilerine silahlı saldırı4
- mantı abartılmış balon bir yemektir7
- özgür irade yanılsaması ve eğitim sistemi2
- enayimiknatisii10
- fransa2
- ilk ev hapsi bilekliğim4
- vincenzo montella9
- almanya 7 curaçao 12
- kadınlar neyden hoşlanır10
- başıboş köpek sorunu4
- belçika2
- biraderane2
- birader2
- hollanda2
- avustralya9
- kötü insanların ortak özellikleri4
- bir mekanın kazıkçı olduğunu gösteren detaylar4
- zamanda yolculuk4
entry'ler (10)
senaryosunu direk türkiye'den araklayan dizi. yoksa elin amerikalısı ne bilsin başkan dinci diye laik ordunun darbe yapmasını...
cep telefonu üretimini bırakmakla hayatının hatasını yapan güzide ar-ge kuruluşumuz.
ben seni de mustafa yı da osman ı da arkadaş olarak görüyom!... noluyo lan?
ayrımcılığa maruz kalan kentaurların öyküsüdür.
chewbacca yı baştan aşağı tıraş ederek cücük gibi bırakmıştır.
tom'un yaşadığı dönüşüm aslında pek çok şeyi özetliyor. o da artik bir piçtir ve artık üzülen değil üzen taraftadır.
anneyle babayla konuşmak, televizyon izlemek, kitap okumak gibi zararlı şeyler.
bu reklamı izleyince farkettik ki hepimiz onu karşımızda görmek için yanıp tutuşuyoruz.
umursamaz ol kardeşim umursamaz
umursamaz derken kıza selam verme, konuşma, uzak dur demiyorum ey liseli. mesela bi topluluktasın, hoşlandığında kız da var sakın sadece kıza odaklanma kızın arkadaşlarıyla konuş kendi arkadaşlarınla konuş sakın ama sakın kıza odaklanma, sallamaz seni.
kızla uğraş, gıcık et
tabi gidip de kıza şişko dersen o iş olmaz. kıza ufaklık de, bıcırık de dalga geç biraz, tatlı tatlı uğraş işte. hem kız bu senin eğlenceli olduğunu düşünür, hem de sen sıkılmazsın güzel muhabbet döner. ama yeri geldi mi de ciddi ol.
sulu olma, cıvık olma
bunun açıklamaya ihtiyacı yok ne açıklaması lan.
korkma lan, ara kızı, yaz mesaj, face chat'ten konuş.
eğer kızla konuşmazsan hemen giderek içinde büyüyecek sonra hiç konuşamayacaksın, kız sende takıntı olacak. direk yaz bişeyler, dalga geç, git yat çocukların uyku vakti de, ders çalış de konuya gir işte bir yerlerden. romantik konuşma beklersen çok beklersin.
asla tek kıza odaklanma
git önüne gelen kıza yaz ama diğer kızların haberi olmasın. artık hangisi olursa. belki hepsi olur genç.
gizemli ol biraz, her boku anlatma
şimdi bazı arkadaşlar gizemli olacağım diye hiç konuşmuyor hayır liseli amacımız bu değil. sen hiç bişey anlatmazsan gizemli değim mal olursun. kızla konuşurken arasıra "bunu kimseye anlatmadım, kimse bilmiyor, özel nedenlerim var vs.." demen yeterli. al sana gizem.
sahiplen len kızı
dur ayı ergen gidip yapışma kıza bırak kolunu. demek istediğim bir yere mi girdin kapıyı sen aç, sandalyeyi çek de otursun kız eğer ben malım panik yaparım diyorsan o zaman kıza bugün centilmenlik yapacağım de durdur kızı çek sandalyeyi aç kapıyı. böyle daha etkili %100 çalışıyor.
patron sensin
evet şampiyon patronun sen olduğunu göster biraz. masadan kalkma zamanına sen karar ver, siparişi sen ver, kızı takip etme arkasından bir yere giderken önden yürü. anla lan işte aktif ol biraz karar veren ve uygulayan sen ol, kıza birşey bırakma. tabi öküzlük yapma kıza da fikrini sor.
umursamaz derken kıza selam verme, konuşma, uzak dur demiyorum ey liseli. mesela bi topluluktasın, hoşlandığında kız da var sakın sadece kıza odaklanma kızın arkadaşlarıyla konuş kendi arkadaşlarınla konuş sakın ama sakın kıza odaklanma, sallamaz seni.
kızla uğraş, gıcık et
tabi gidip de kıza şişko dersen o iş olmaz. kıza ufaklık de, bıcırık de dalga geç biraz, tatlı tatlı uğraş işte. hem kız bu senin eğlenceli olduğunu düşünür, hem de sen sıkılmazsın güzel muhabbet döner. ama yeri geldi mi de ciddi ol.
sulu olma, cıvık olma
bunun açıklamaya ihtiyacı yok ne açıklaması lan.
korkma lan, ara kızı, yaz mesaj, face chat'ten konuş.
eğer kızla konuşmazsan hemen giderek içinde büyüyecek sonra hiç konuşamayacaksın, kız sende takıntı olacak. direk yaz bişeyler, dalga geç, git yat çocukların uyku vakti de, ders çalış de konuya gir işte bir yerlerden. romantik konuşma beklersen çok beklersin.
asla tek kıza odaklanma
git önüne gelen kıza yaz ama diğer kızların haberi olmasın. artık hangisi olursa. belki hepsi olur genç.
gizemli ol biraz, her boku anlatma
şimdi bazı arkadaşlar gizemli olacağım diye hiç konuşmuyor hayır liseli amacımız bu değil. sen hiç bişey anlatmazsan gizemli değim mal olursun. kızla konuşurken arasıra "bunu kimseye anlatmadım, kimse bilmiyor, özel nedenlerim var vs.." demen yeterli. al sana gizem.
sahiplen len kızı
dur ayı ergen gidip yapışma kıza bırak kolunu. demek istediğim bir yere mi girdin kapıyı sen aç, sandalyeyi çek de otursun kız eğer ben malım panik yaparım diyorsan o zaman kıza bugün centilmenlik yapacağım de durdur kızı çek sandalyeyi aç kapıyı. böyle daha etkili %100 çalışıyor.
patron sensin
evet şampiyon patronun sen olduğunu göster biraz. masadan kalkma zamanına sen karar ver, siparişi sen ver, kızı takip etme arkasından bir yere giderken önden yürü. anla lan işte aktif ol biraz karar veren ve uygulayan sen ol, kıza birşey bırakma. tabi öküzlük yapma kıza da fikrini sor.