bugün

entry'ler (20)

lays mevsim yeşillikleri

yanında cola ile film izleyebileceğiniz lezzetli bir cips.

ilk dinleyişte aşık olunan şarkılar

hypnogaja here comes the rain again, efsanedir.

utorrent

Var olan tüm download sitelerine karşı çıkan bir eylemdir, yüksek hızda download yapabilmenin aracıdır.

öldükten sonra yanmaktan korkan insan

inancı sadece korkuya dayanan insan modelidir.

aşırı parfüm sıkmak

Kimyasal bir silah etkisi yaratmaktır. Minibüs tıklım tıklımdır ve yanınıza bir kadın gelir. Hayat o an sizin için çekilmez bir hal alır. içine çektiğiniz parfüm kokusu hayatınızda çekebileceğiniz en büyük işkencelerden birisidir.

anneyi hoşnut eden evlat davranış ve jestleri

Odanı toplamak, temizlik yapmak bir anneye yapılabilecek en büyük jestlerden biridir. Ayrıca bunlar yapılması gereken davranışlardır.

atatürk’ü mü kurtarırsın hz muhammed’i mi

Atatürk diyince dinsiz, hazreti Muhammed deyince de hain sayılacağın kişilerin yaptığı saçma bir ankettir. Gereksiz bir soru cümlesidir.

yazın denize karşı oturup buz gibi bira içmek

O yaz sıcağınızda arkadaşlarınızla birlikte yapabileceğiniz en güzel eylemdir. Tek sorunu bir süre sonra kendinizi bir anda denizde bulabilirsiniz.

şarkılardan akılda kalan cümleler

Bad Boys şarkısından akıldan kalan cümle " bed boys bed boys vaçıkenedu vaçıkenede kamfovyuuuuu" şekinde devam eder. Ayrıca "Ben sizin babanımız ben ne dersem o olur" da bir fenomendir.

osmanlı da facebook olsa olabilecekler

Fatih Sultan Mehmet " Ya facebook beni alıcak, ya ben facebook'u" durumunu paylaştı.

become a legend

Takım arkadaşların her zaman salak olduğu bir pes modudur.

eternal sunshine of the spotless mind

Jim Carey'in sadece komedi filmi oyuncusu olmadığını gösteren filmdir. Sevgili ile izlenmesi tavsiye edilir.

inci sözlük

Yazarların çoğunun ergen olduğu, peçeteden kendi imkanlarıyla türeyen bir sözlüktür.

öğrenci evindeki çöp kovası

Çok işlevli amaçlı kullanılan bir nesnedir. Potadan, kale direğine kadar kullanabilirsiniz.

nokia 808 pureview

Nokia'nın telefon yapamayacağını anlayınca fotoğraf makinesi işine gidiğini gösteren acayip bir makine.

öğrenci evindeki banyo

Banyonun icat edildiğinden beri öğrenciden gördüğü işkencenin resmi kanıtıdır.

biscolata starz

Reklamlarını gördükçe hadi len öyle erkek mi olur dediğim bisküvi.

tarihteki ünlü matematikçiler

Ünlerini gelecekteki nesillerde, öğrencilere itinayla giren matematik sınavlarına borçludurlar.

hz adem dönse söyleyeceği ilk söz

Bana maymun diyen, o angut nerede lan. Elmayı sokucam ona.

sivas katliamı davasının zamanaşımına uğraması

insanlık suçunda zaman aşımı olmaz. Sivas karanlığını aydınlığa çevirmek için sokakta aydınlık ol!
© copyright 2005 - 2026