bugün

sevdiği entry'ler

ikizler burcu kadını olmak

Tahmin edilemez olmaktır.

Üzgün olduğumu söylediğimde yeterince üzgün değilimdir, aşırı mutlu olduğum günlerin sonundan korkun.

kürdü sevmek ruha iyi gelir

Bişey Dicem her iki partili de aralarına bunları alıp puşiyle zılgıta gayet okey siz niye birbirinizi yiyonuz. Sözlükteki ortalığı karıştıranlar gibi düşünün onlar üstte kanki kanki otururken altta ezilen birbirine giren halk oluyor halk! (Gaza geldim çekilin önümden) Uyan ey toplum bu siyasi düzeni kabul etme! Şuan türkiyede siyaset tartışılacak bir konu bile değil o kadar ayaklar altında her parti her görüş için.

Çocuk yapmayı düşünen Türkler üresin
Milliyetçi çocuklar yetiştirin
Torpil, rüşvet siz bu işlere girmediğiniz gibi bunları gördüğünüzde her kim yaparsa ses çıkarın
Yazın çizin..
Şehitlerinizi gazilerinizi unutmayın. Ailelerini unutmayın.

Bölücü vatan haini Kürtçe diye bir dil var diye çığrınmayan amedli olmayan Kürtler de vardır ve onlarla birlik içinde hep yaşadık yaşayacağız da. Mesele ırk meselesi değil vatan meselesi.

arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz

Şimdi saç saça baş başa bir çingen kavgası izlemek güzel olurdu. Sen benim gocamın mokarını avuşşşla.

anın görüntüsü

görsel

nervio hamferdi

Nervio Hamza ferdioğulları.

Terörist bölücü vatan haini demli amedli sarı torbalardan nefret eden, yere çöp atan,tarihi yapılara saygısızlık yapanlara,toplumsal kurallara uymayanlara ani öfke gösteren, ahlaksızlık ve sapıkları zorbalamaktan keyif alan nervio Hamza ferdioğulları!

sözlük yazarlarının tatlıları

Fotoğrafa bakarken şekerim yükseldi.

tepkiselbiri

Abi biz sözlük olarak çok geliştik ya. Bakın mesela bu kadın yazar, ve başlığında ondan az entry var. Eskiden olsa bu başlığı gündemden on gün düşmezdik.

Bu arada koştursun, ben düşünme şeklini beğendim.

seni sevdik gönül verdik şanlı galatasaray

seni sevdik gönül verdik şanlı cimbomum.

https://youtu.be/t6On66FbJmY

yazarların özledikleri şeyler

Neşemi ya. Bütün gün sözlükte şakalaşıyorum diye neşem var sanıyorlar. Asidim kaçtı, şerbet gibi bir şey oldum.

küsünce sevgiliye komik video atmak

ustalık ister. bir kere o video ilişkiler hakkın olmamalı, ve çok komik olmalı. alttaki gizli mesaj tamam küsüz ama, bu kadar komik bir şeyi senle paylaşmadan edemedim olacak. bir de bunlar kişiye özeldir. misal düşene gülen biriyse o tip video atmak lazım. şimdi sen kedi sevmeyen birine komik diye kedili video atarsan biraz enayisin.

içmedeyiz uludağ sözlük

Birazdan bu bebeği içeceğim. ingiltere’den ülkemize kadar benim için yolculuk etti. Umarım iyi anlaşırız.

görsel

anin fotografi

Biz ne zaman kız eli görüp tepki vermeyecek kadar olgunlaştık ya? Gurur duydum çocuklar hepimizle, gurur duydum.

kore filmi izleyememek

Dublajsız izlemem. Sakız gibi Uzata uzata konuşmalarına katlanamıyorum.

kore filmi izleyememek

karakterleri karıştırmakla bağlantılı olabilen durum.

ta ki seni görene kadar

bi de bu akım oldu instada amk duyduğum yerde telefonu parçalayasım geliyor.
© copyright 2005 - 2026