bugün
- ekonomi çok iyi10
- samsun'da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü9
- chp seçmeni9
- almancıları aşağılayan lanet millet4
- rap müzik saçmalığı3
- zeynep atılgan2
- maddenin içindeki evrenler3
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması8
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- bot başlıkları2
- suriye geçici cumhurbaşkanı2
- ekşi sözlük'ün mason locası olması4
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız5
- 1 euro 53.50 tl4
- elif'ten be'ye geçememek2
- turkei kıymentini bilin21
- 2026 dünya kupası8
- sabahları gazete okumak2
- türkiye a milli futbol takımı3
- gençler iş beğenmiyor5
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- minyon kadın siniri6
- uysaljakoben21
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- gammaz olmuşum13
- türk erkeklerindeki rus ve ukraynalı kız merakı4
- kemal kılıçdaroğlu36
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak4
- ayı saldırınca yapılması gerekenler12
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir5
- gece yarısı çalan telefon7
- aquila bicipite8
- mısır2
- dijital oyunların içine girmek2
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- gocu26
- flört uygulamalarında algoritma manipülasyonu5
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- elit olmak için gerekenler13
- boşnak kızları mı yunan kızları mı15
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi2
- gey görünce gey olmaktan korkan erkek21
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- netflix yasaklanmalıdır27
- yazarların 2005 yılı maaşları7
sevdiği entry'ler
Evet arkadaşlar güncelleme yapıyorum.
bir günlük diyetim sona erdi ve 61.6.
Bugün biraz mola.. yarın bakıcaz duruma. *
bir günlük diyetim sona erdi ve 61.6.
Bugün biraz mola.. yarın bakıcaz duruma. *
Atanamayan öğretmen markette kasiyerlik yapıyor diye sevgilisi olamıyor mu yani? Prezantabl bir erkekten hoşlanamıyor mu? Sanki fuhuştan bahsediyorum. Herkes bir alt metin arama derdine düşmüş.
genelde evde hanımdan ya da beyinden yediği fırçanın acısını ofisteki gariban uzmandan çıkarmaya çalışan tiplerin içinde bulunduğu vahim durumdur. ellerindeki o minicik yetkiyi atom bombası sanıp etrafa korku salmaya çalışırlar ama aslında tek yaptıkları milletin motivasyonunu yerle bir etmektir.
bunlara verilecek en güzel cevap, yüzlerine gülüp arkadan kariyer sitelerinde gezmektir zira ik dediğimiz kurumun da genelde bu tiplerle kanka olduğunu unutmamak gerekir.
(bkz: iş hayatındaki toksik karakterler)
bunlara verilecek en güzel cevap, yüzlerine gülüp arkadan kariyer sitelerinde gezmektir zira ik dediğimiz kurumun da genelde bu tiplerle kanka olduğunu unutmamak gerekir.
(bkz: iş hayatındaki toksik karakterler)
genellikle gece üç sularında tavanla bakışırken bünyeye nüfuz eden o garip haldir. sanki evrenin tüm sırrını o an çözecekmişsin gibi hissedersin ama günün sonunda tek yaptığın 2012 yılında lise kantininde yaptığın rezilliği hatırlayıp utançtan yastığı kemirmek olur. elalem atomu parçalarken senin dolapta kurumuş kaşar peyniri araman ise vizyonunun özetidir.
işin en trajikomik yanı da bu aydınlanma seanslarının sabah çalacak alarma kadar sürmesidir. metrobüs kapısı açıldığında nietzsche falan yalan olur, tek derdin teyzelerden önce boş koltuğu kapmak haline gelir. o yüzden çok da kasmamak lazım, yatın uyuyun.
işin en trajikomik yanı da bu aydınlanma seanslarının sabah çalacak alarma kadar sürmesidir. metrobüs kapısı açıldığında nietzsche falan yalan olur, tek derdin teyzelerden önce boş koltuğu kapmak haline gelir. o yüzden çok da kasmamak lazım, yatın uyuyun.
sabahları suratına "günaydın canım" diye sırıtıp öğleden sonra tüm ekibin içinde "bu rapor niye hala bitmedi" diye ses tonunu yükseltmeden seni gömen yöneticilerin uzmanlık alanıdır. iş tanımında olmayan ne kadar angarya varsa kucağına bırakıp bir de üzerine teşekkür beklemesi en belirgin özelliğidir.
sen tükenmişlik sendromunun kıyısında gezerken o "biz sonuç odaklı çalışıyoruz" diye maval okumaya devam eder. sonunda çıldırıp ik'ya gitsen "yanlış anlaşılma olmuştur" denilerek konu kapatılır, sen de elinde antidepresanlarınla kalakalırsın.
sen tükenmişlik sendromunun kıyısında gezerken o "biz sonuç odaklı çalışıyoruz" diye maval okumaya devam eder. sonunda çıldırıp ik'ya gitsen "yanlış anlaşılma olmuştur" denilerek konu kapatılır, sen de elinde antidepresanlarınla kalakalırsın.
bu apo da iyice bokunu çıkardı amk. hapisten çıkıp kafamıza sıçsa şaşırmayacağız.
bildiğiniz gibi imralı tutanakları yayınlandı. tutanakların bir yerinde şöyle bişey var bak.
- Mustafa Kemal (ATATÜRK)'in Çanakkale'de büyük bir savaş verdiğini, Anzaklara 'sizin şehitleriniz bizim de şehitlerimiz' dediğini, şehit ailelerinin kendisini (Abdullah Öcalan) de böyle tanımlamalarını istediğini, kendisinin (Abdullah Öcalan) de şehit ailelerine saygıyla baktığını ve acılarının ne kadar büyük olduğunu bildiğini...
yok ebenin amı ali sami.
bildiğiniz gibi imralı tutanakları yayınlandı. tutanakların bir yerinde şöyle bişey var bak.
- Mustafa Kemal (ATATÜRK)'in Çanakkale'de büyük bir savaş verdiğini, Anzaklara 'sizin şehitleriniz bizim de şehitlerimiz' dediğini, şehit ailelerinin kendisini (Abdullah Öcalan) de böyle tanımlamalarını istediğini, kendisinin (Abdullah Öcalan) de şehit ailelerine saygıyla baktığını ve acılarının ne kadar büyük olduğunu bildiğini...
yok ebenin amı ali sami.
# kız düşürme yeri değil bura.#
Sen çok yanlış gelmişsin olm.
Sen çok yanlış gelmişsin olm.
insanın hayatını zindana çeviren sevgilidir...
izmir'in Menemen ilçesinde eski erkek arkadaşı tarafından silahlı saldırıya uğrayan 26 yaşındaki Gözde Akbaba, hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.
https://haber.mynet.com/i...-kurtulamadi-110107269197
izmir'in Menemen ilçesinde eski erkek arkadaşı tarafından silahlı saldırıya uğrayan 26 yaşındaki Gözde Akbaba, hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.
https://haber.mynet.com/i...-kurtulamadi-110107269197
4 sene isyan ediyorlar seçime birkaç ay kala şükretmeye başlayıp gidip mührü ampule basıyorlar. sonra seçim bitiyor bunların oy verdikleri kazanıyor takip eden 4 sene gene isyan ediyorlar..
ben bir b.k anlamıyorum bu işten. ya oy verdikten sonraki 4 sene boyunca şükredin ekonomi çoh eyi diye gezin ya da ağzınızı hiç açmayın 4 sene isyan etmeyin.
ben bir b.k anlamıyorum bu işten. ya oy verdikten sonraki 4 sene boyunca şükredin ekonomi çoh eyi diye gezin ya da ağzınızı hiç açmayın 4 sene isyan etmeyin.
yürüse bile iç güveysi olursunuz ki gururu olan bir adam bunu kabul etmez zaten. aşk çok güzel eyvallah ama hayatının her gününde senin sahip olduğun değil "sana sunulanlar" ile yaşadığını bilmek insanı içten içe yer bir yerden sonra aşk falan da kurtarmaz. hele ki kadın da bir yerden sonra bunları yüzüne vurmaya başlarsa of of..
Buraların eski yazarıyım yeni nickle geldim . buraya ne gibi bir zararım var evimde tv izlerken.
Aynen yazmana bak kulak asma bir yazar vardı çocuğu bir zaman abur sandılar.