bugün
- küresel11
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz12
- en son ne yediniz17
- ali koç tutuklansın11
- afganistan10
- erkek erkeğe aşk9
- beyaz eşya dükkanında çalışan kız14
- chp'lilerin gavs'dan tövbe alması10
- gavs'ın faziletleri19
- zıpla zıpla zıplamayan tayyip11
- anın görüntüsü11
- atatürk'ün papanın iznik ziyaretine izin vermemesi21
- diyanet'in kuran kursunda 17 çocuğa tecavüz33
- 1.50 boyundaki kızın 1.90 erkek istemesi24
- cin8
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri14
- ulunun en tatlı 5 kızı15
- insan olmaya ceyrek kala14
- tütsülenmiş yiyecekler8
- furkan bölükbaşı15
- v a m p i r o v10
- müzik öğretmeninin çocukları istismar etmesi21
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi13
- vatan haini nasıl olur16
- ak parti anketlerde önde14
- yarın denize girecek olmam8
- gençler namaz var mı9
- iş kadını ile sevgili olur musunuz18
- kameranın icadından sonra dini mucizelerin durması9
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl14
- yarın vurduracak olmam8
- çalınan kol saatinin chp binasında bulunması12
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz11
- limonlu makarna8
- dinsiz diye bir insanı sevmemek8
- boğaziçi üniversitesinde yaşasın şeriat sloganı10
- işsizler tüm gün ne yapıyor sorunsalı9
- 30 yaşına gelip hala düzen kuramamak8
- özledim mesajı19
- öğretmenlerin aldığı maaş helal mi sorunsalı12
- sen yokken tadı tuzu yok sözlüğün9
- köpekler toplandığında sokaklarda geyik göreceğiz8
- üniversiteyi bitirmek10
- sanatçılar terörsüz türkiye istemiyor mu11
- 15 mayıs 2025 özgür özel habertürk canlı yayını8
- profilinde aslan kaplan fotosu olan insan8
- sürekli filistinden bahsedilmesi8

entry'ler (47)
Oturmanın imkansız olduğu, zaman zaman değil oturmak, binebilmek için bile uğruna savaş verilen bir araç. Bazen boş olup sizi sevindirse de genelde yaşadığınız şey tutunmanıza gerek kalmadan sıkışmış bir şekilde ayakta durmak zorunda olduğunuzdur. Hele bir de ilk duraktan biniyorsanız hikaye farklılaşır, duygular girer işin içine. ilk durakta o insanlarla beş dakika içinde savaşacağınızı bilirsiniz ve metrobüsün gelmesiyle her şey başlar...
Doğa Can Coşar diye yazılır Can Kişot diye okunur. Yirmibirinci yüzyılda hayali peşinde koşan nadir insanlarındandır ve çevresindeki birçok insanı da bu hayale inandırıp peşinden sürükler. Onu anlatan en önemli kelime tatlı-serttir sanırım. Kendi ekibini ailesi gibi görür ve öyle de sever. Hatta birçoğumuz için kimsenin hatta ailelerimizin bile yapmayacağı şeyler yapmıştır. Ama kızınca cidden ruhunuzun çekildiğini hissedersiniz. Sadece bakışlarıyla karşısındaki insanı öldürebilme potansiyeline sahiptir. Onu tanıdığım ve aynı ailenin parçası olduğum için kendimi hep şanslı hissettim. Teşekkürler patron, iyi ki varsın muhteşem insan.
Ne kadar çirkin olursa olsun karşı cinsle tanıştığı andan itibaren jest ve mimikleri ile kur yapmalarıdır bence. Kaşar olup bu özelliğe sahip olmayan bir kız görmedim.
Arkanı döndükten 3 saniye sonra başkasına seni anlatacak insanlardır.
Nasıl görünüyorum sorusundan çok nasıl görüyorum sorusunu sormakla başlar ahlak.
Metrobüs ve diğer taşıtlar olarak ikiye ayrılır. Normal taşıtlarda rahat oturamama, birbirini itip kakma, kızlara sarkma gibi çirkin davranışların yaygın olması bir yana metrobüse bindiğiniz anda sağ çıkıp çıkamayacağınızdan şüphe duyarsınız...
Kaşarla çıkılmaz, bir güzel tost yapılır, yenir... Afiyet olsun.
sefaletin efendisi.
Asla geri gelmeyen, ayrılık acısını yediremeyenlerin sinirini çıkardığı eşyalardır. Kendim yaptığımdan demiyorum da bir arkadaşım yapmıştı...
Şaşırtmadı. Eğitiminin gerçekten iyi oluşu da bilinen gerçeklerdendir.
Başıma geldiğini öğrendiğimde üzen olay, demek sadece ben akıl etmemişim dedirtti. Karşılıklı tavla atar olduk sonra zaten kızla....
Bir videosunu izledikten sonra tüm işimi gücümü bırakıp izlediğim kanaldır. Ayrıca Cem Yılmaz ile çektikleri "Klişe Nedir?" videosu da başarılı bulduğum videoları arasındadır. Helal olsun.
Servetimize servet katalım mantığı ile yazılmış şarkıdır.
Çünkü istenmeyen bebekleri aldıramıyorlar da ondan. Ne biz rahatız bu konuda ne onlar...
Hala arada üstünde gördüğüm eşyalardır. Ayıptır kızım be fakir misin?
Okulun yeni açılmış olmasına rağmen yaza kadar gün saymamdır.
Kafam kadar olacağına tercih edeceğim kadın türüdür.
Kendinin de başka bir ere misafir gitmemesi gereken kişidir.
18 yaşımda yaptığım şeydir. Şimdiyse karı kızın değerini daha iyi anladığımdan yapmayacağım davranıştır.
Değil 4 40 yaş küçük olsa anca yeter bana herhade. Hala sabahlara kadar lol oynuyorum