bugün
- kadınların bir erkekte aradığı kriterler14
- mezun olunan okula yıllar sonra tekrar gitmek10
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız20
- messi vs maradona5
- sözlükte sizi kim tanıyor16
- yazarların hayatlarının 1 yılını satacakları fiyat11
- sözlükçülerin en iyi 5 roman listesi15
- 2026 dünya kupası30
- gs renklerini birleştirince altın mı çıkar5
- kant'ın ahlak yasası ve günlük hayat6
- kiraz cicegi kolonyasi44
- sersem herif14
- upuzun saçlarını kısacık kestiren kız5
- izlenilen ilk yabancı dizi12
- inanmıyorsanız bari saygı duyun6
- sevgiliyle film izlemek için sinema kapatan erkek4
- çekici kadının tüm çekiciliğini götüren şeyler7
- göksel ve teoman evlenseydi ne olurdu3
- allah olsanız yazacağınız kitabın ismi ne olurdu10
- ateist3
- yaprak yiyen kadın4
- misojini2
- avrupa birliği4
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı24
- aynı anda üç kızla gezmek5
- çirkin kadını güzel gösteren şeyler4
- meyveli soda içen erkek2
- mehmet okuyan12
- kim kimin fakesi10
- gavurun kızı6
- örümcek adamın siyah simbiyot kostümünü giymek2
- magnum4
- alttaki yazarın gerçek adını tahmin etme4
- sözlük erkeklerinin kurabiyeleri9
- zall'a yazdığım mesaj7
- fas13
- askeri ücretle erdoğanı savunan tip11
- fransa10
- deniz göktaş'ın proje olması2
- lise arkadaşları4
- aşkom diyen erkek4
- 10 temmuz 2026 ispanya belçika maçı10
- yapay zeka ile sohbet ederken duyulan garip his4
- berat albayrak döneminde atılan enerji tohumları2
- en son ne zaman çaylak oldunuz3
- bir messi değil2
- abd iran ateşkesinin kalıcı olamaması10
- en saçma deyim ve atasözleri2
- sözlükte ciddi konuların konuşulmaması6
- kadınların koşamaması6
sevdiği entry'ler
erkeklerine laf yok erkekler yakışıklı ama kızlar konusunda bir şey diyemeyeceğim.
tabiki efendiyim, kendimin efendisiyim.
Gakkoslar var desem anlarsınız herhalde.
salt türk düşmanlığından kaynaklanıyor. bu proje kadının insanların beynine viral olarak empoze ettiği şey elitizm = türk düşmanlığı. yani elit olmak istiyorsanız kafadan türklere ve kültürlerine kafadan düşman olun. elitizmi komple batıcılık olarak gösteriyor.
oysa türkiye'de en elit kesim türkçüler. bu kadına da bunu kırıp dengede tutma görevi verilmiş, karşılığında da zenginlik ve şöhreti cebine koymuşlar.
oysa türkiye'de en elit kesim türkçüler. bu kadına da bunu kırıp dengede tutma görevi verilmiş, karşılığında da zenginlik ve şöhreti cebine koymuşlar.
valla benim çoğu arkadaşım biliyor çok sorun olmuyor, abim öğrenmesin yeter.
beyin atıp kaçmak istediğim yazar.
sabah sabah ne içtiniz bayım?
sabah sabah ne içtiniz bayım?
neden bilinmez ama birbirine çok yakın gelen iki kelime.
keşke bu saygı ve sevgiyi en başından gösterselerdi.
malesef oy almak için annelerini dahi satacak hale gelmişler. bu yüzden insanın popülizm diyesi geliyor.
keşke bu saygı ve sevgiyi en başından gösterselerdi.
malesef oy almak için annelerini dahi satacak hale gelmişler. bu yüzden insanın popülizm diyesi geliyor.
tebrikler artık bir milyonersiniz.
bazen entrylerine denk geliyorum tam artılamadan geçeceğim nickini görüyorum ve artılamaya karar veriyorum.
galiba kahveyi fazla seviyorum.
edit: arkadaşlar yürümedim elde etmek gibi bir amacım yoktu hem prensip olarak erkeklerden hoşlanıyorum.
galiba kahveyi fazla seviyorum.
edit: arkadaşlar yürümedim elde etmek gibi bir amacım yoktu hem prensip olarak erkeklerden hoşlanıyorum.
vasıfsızdır. bilmem kaç yıllık eğitim hayatım boyunca yaşadığım en büyük talihsizliklerden biridir. kimi derse gelir askerlik anılarını anlatır, kimi karısıyla kavgasını, kimi uyuşturucu kullanınca yaşadığı mutluluğu, kimi maç takım muhabbeti yapar. hatta kayınvalidesi yüzünden boşandığını aylarca tüm ayrıntısı ile anlatan öğretmenim vardı. boşanmadan sonra öğrencisi ile sevgili olup, kızla sınıfta öpüştüğü, pastalı mumlu kutlama yaptığı bile oldu. daha bu uzar gider. ve üstelik iyi kurumlarda iyi öğretmen sıfatı ile çalışan kişiler bunlar. hep bana mı denk gelir diye üzülür, tepki verirdim fakat nedense hiçbir düzelme olmazdı. birde şikayet ediyorum, yeter ya ders anlat diye atar yapıp sınıfı terk ediyorum diye soğuk kız ilan edilirdim. boş öğrencilerse bundan memnun olurdu. yaee bırak ne güzel hayat deneyimi diyen aptallar bile gördü bu gözler. lakin durum üzücü. gerçekler şaşırtıcı.
burda bahsedilen güzellik daha çok mental olarak nitelendirilen ve okumanın kişide yarattığı farkındalığın yansıttığı güzelliktir. Bazıları dış güzellik anlamış belli ki. okuyarak dış güzellik kazanılmaz bunu hepimiz biliyoruz.
evet okuyan, düşünen, sorgulayan ve anlamaya çalışan herkes cinsiyet fark etmeksizin güzeldir. ben de sever, sayarım bu kişileri.
evet okuyan, düşünen, sorgulayan ve anlamaya çalışan herkes cinsiyet fark etmeksizin güzeldir. ben de sever, sayarım bu kişileri.