bugün
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı27
- gocu26
- gömü bulmak8
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı6
- gocu abiyi akşamki boks maçına hazırlamak5
- melih gökçek'e soruşturma açılması8
- claudian clouds9
- sesli kitap dinlemek4
- virginia'dan arizona'ya gitmek2
- ibrahim ethem hacıosmanoğlu3
- yaşlı insanlar neden huysuz olur6
- çi çi çi çiçeğum çiçeğum da çiçeğum3
- iş yerinde entry girmek2
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı7
- ermeniler2
- aç karnına kahve içmek8
- kendinden biz diye bahsetmek6
- paris saint germain2
- aslında 1999 yılında olmamız4
- şive şakası4
- yazarların sevdiği sözler2
- bu koyden olsam ne olacak20
- sarapci koala79
- anayasanın ilk 3 maddesi2
- dinlerin yalan olması17
- genç yaşta ölen ünlüler2
- hayatının yavaş yavaş düzene girmesi2
- sözlüğün güzel yer olması3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı9
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası10
- doğru insanı bulmak3
- melek mosso'dan canlı canlı vazgeç gönlüm dinlemek2
- sarı torba8
- dövüşlü film izleyip gaza gelmek4
- boğazı yüzerek geçmek3
- sözlükteki botlar4
- telefonun şarj bölgesi temassızlığı2
- ağlama melis2
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı19
- nepal'deki sel felaketi6
- dün gece sözlükte yaşanan terbiyesiz olay2
- hayda rinna rinna rinna rinanay3
- sımsıkı sıkı sıkı sıkı sıkı sar beni2
- cincinnati cini2
- ekşi sözlük4
- lise yılları kurtlar vadisine denk gelmek3
- güne sporla başlamak3
- uzaylıların sefaköyü istila etmesi3
- online listesi3
- otobüsten inerken şoföre teşekkür etmek2
"linçlemeye" geldim ama şu paragraftan sonra kıyamadım gene..
--spoiler--
Bu 4 günde erdoğan'ın neden kazandığını çok iyi anladım. Sürekli karşı cenahtan böyle hakaretler yerseniz, onları herkesin içinde küçümsenirseniz elinizde kalan tek güç iktidar oluyor.
--spoiler--
koala kardeşimi severim arada takılırım genellikle sanayi tostu üzerinden kendisi de bilir. ancak bu birkaç gündür olanlar normal değil.. bu mağduriyet akp li olunca otomatik olarak oluşuyor belli ki kardeşim eskiden ( birkaç gün önce yani ) bu kadar alıngan bu kadar kırılgan bu kadar mağdur olmazdı.. hayatım boyunca başıma binlerce olay geldi uğradığım haksızlıkları yazsam ansiklopedi olur amk. bu sözlük denen yerlerde siyaset üzerinden futbol üzerinden başka başka konular üzerinden yemediğim küfür hakaret kalmadı ama kendimi hiçbir zaman "mağdur" olarak sınıflandırmadım. ekşi sözlükte yıllar yıllar önce bu feto konusunda ihanet süreci konusunda bunlara karşı çıkıyorum diye bunlar yanlış diyorum diye "aylarca" nickim üzerinden karalama kampanyası düzenlendi "malum partililer" tarafından, malum takım taraftarı tarafından. sonunda benim savunduğum şeyler doğru çıktı bana sövenler rezil kepaze oldu ama bir kere bile mağdur edildim linçlendim demedim. siz daha linçlenmek ne onu görmemişsiniz..
yıllardır içerisinde olduğun grubu 2 gün içerisinde "karşı cenah" olarak adlandırabiliyorsan koala kardeşim biraz da kusura bakmamayı öğrenmen lazım. kimsenin kimseyi zorbalamaya hakkı yok kimsenin kimseye siyasi görüşü üzerinden tuttuğu takım üzerinden hayat görüşü üzerinden küfür etmeye hakkı yok bunu en çok savunanlardan birisi benim. ama kimse de "eleştirilemez" değil sen dün ak dediğine bugün kara, dün kara dediğine bugün ak diyorsan birileri gelir küfür etmedikçe hakaret etmedikçe seni dilediği gibi eleştirir. bunlara da açık olman lazım yoksa bu toplara hiç girme ne senin başın ağrısın ne de böyle ucuz kahramanlık yapanlara alan açılsın. burada kimlerin kimleri saplantılı gibi takip ettiğini her fırsatta laf soktuğunu özel mesajlarla suikast timi oluşturduğunu gördüm yıllarca. kimse kendisini olmadığı birisi gibi pazarlamasın birader neyseniz o olun..
--spoiler--
Bu 4 günde erdoğan'ın neden kazandığını çok iyi anladım. Sürekli karşı cenahtan böyle hakaretler yerseniz, onları herkesin içinde küçümsenirseniz elinizde kalan tek güç iktidar oluyor.
--spoiler--
koala kardeşimi severim arada takılırım genellikle sanayi tostu üzerinden kendisi de bilir. ancak bu birkaç gündür olanlar normal değil.. bu mağduriyet akp li olunca otomatik olarak oluşuyor belli ki kardeşim eskiden ( birkaç gün önce yani ) bu kadar alıngan bu kadar kırılgan bu kadar mağdur olmazdı.. hayatım boyunca başıma binlerce olay geldi uğradığım haksızlıkları yazsam ansiklopedi olur amk. bu sözlük denen yerlerde siyaset üzerinden futbol üzerinden başka başka konular üzerinden yemediğim küfür hakaret kalmadı ama kendimi hiçbir zaman "mağdur" olarak sınıflandırmadım. ekşi sözlükte yıllar yıllar önce bu feto konusunda ihanet süreci konusunda bunlara karşı çıkıyorum diye bunlar yanlış diyorum diye "aylarca" nickim üzerinden karalama kampanyası düzenlendi "malum partililer" tarafından, malum takım taraftarı tarafından. sonunda benim savunduğum şeyler doğru çıktı bana sövenler rezil kepaze oldu ama bir kere bile mağdur edildim linçlendim demedim. siz daha linçlenmek ne onu görmemişsiniz..
yıllardır içerisinde olduğun grubu 2 gün içerisinde "karşı cenah" olarak adlandırabiliyorsan koala kardeşim biraz da kusura bakmamayı öğrenmen lazım. kimsenin kimseyi zorbalamaya hakkı yok kimsenin kimseye siyasi görüşü üzerinden tuttuğu takım üzerinden hayat görüşü üzerinden küfür etmeye hakkı yok bunu en çok savunanlardan birisi benim. ama kimse de "eleştirilemez" değil sen dün ak dediğine bugün kara, dün kara dediğine bugün ak diyorsan birileri gelir küfür etmedikçe hakaret etmedikçe seni dilediği gibi eleştirir. bunlara da açık olman lazım yoksa bu toplara hiç girme ne senin başın ağrısın ne de böyle ucuz kahramanlık yapanlara alan açılsın. burada kimlerin kimleri saplantılı gibi takip ettiğini her fırsatta laf soktuğunu özel mesajlarla suikast timi oluşturduğunu gördüm yıllarca. kimse kendisini olmadığı birisi gibi pazarlamasın birader neyseniz o olun..
Oğlum ben Adana çocuğuyum ne kadar özele gidebilirsen o kadar giderim.
Bu lafların yanlış uzatma.
Bu lafların yanlış uzatma.
Ben orda cümle gelişi seni 3-5 kalitesiz dışında seven görmedim dedim.
Ki adam sözlüğün en sevilmeyeni seçilerek de kanıtladı.
O da dedi ki beni “ gocu ve velvet sever” sen onlara laf mı ediyorsun konuş diye tahrik etti.
Ben de sana özelden “ senle bir sorunum yok” yazdım delikanlı gibi.
Hangi kelimesi yanlış şimdi bunun ?
Nerde kıvırdım ?
Ki adam sözlüğün en sevilmeyeni seçilerek de kanıtladı.
O da dedi ki beni “ gocu ve velvet sever” sen onlara laf mı ediyorsun konuş diye tahrik etti.
Ben de sana özelden “ senle bir sorunum yok” yazdım delikanlı gibi.
Hangi kelimesi yanlış şimdi bunun ?
Nerde kıvırdım ?
Bak koçum elinden geleni ardına koyma.
Linçletmezsen de adam değilsin.
Sen kendini çok bi halt sanıyorsun ben uzatmak istemiyorum.
Altını çiziyorum;
Elinden geleni ardına koyma.
Ama sonunu. Ben belirlerim
Özür videosu çekersin .
Linçletmezsen de adam değilsin.
Sen kendini çok bi halt sanıyorsun ben uzatmak istemiyorum.
Altını çiziyorum;
Elinden geleni ardına koyma.
Ama sonunu. Ben belirlerim
Özür videosu çekersin .
Yağmura karşı, toprak kokusu eşliğinde içiliyor.
görsel
görsel
Hiç ağlama, seni kadın yazarla ilgili de bin kere uyardım, erkek olanıyla da. Sen ısrarla dalga geçmeye devam ettin. Bak bana psikopat, takıntılı vs herkes diyebilir, ama herkes de adalet terazimi bilir. Ben birine girişiyorsam artık had bildirme vakti gelmiştir de yapıyorumdur. Koala ile günlerdir uğraşıyorsunuz, ben senle iki uğraştım beynin yandı, çünkü sen sadece güçsüze saldırabilecek tipte birisin. Psikolojin güçlü birine yetmez. Şimdi olduğun şeyi kabul et, utancınla hayatına devam et.
Gocu bu mevzunun başlangıcı neresi?
Koala ile uğraşılması.
Biz yıllardır Koala ile birbirimizi artılarız , yaşıyorsun bu hayatı yazarız.belki 100 sefer yazmışımdır, kendi söylesin.
Ama tanıdığımızdan beri dönüyor diye bunun yanlış olduğunu daha sert bişekilde mesaj vermek istedik.
Yanlıştır doğrudur bu tartışılır elbette, dozu da kaçmış diyene kızmam.
Fakat olayı şahsileştimek ve biriktirdiklerini kusmak için sen bunu kullandın. Çok umrumda mı yok inceldiği yerden koptu iyi oldu.
Zaman gösterecek
Sen bu sözlük için nerdesin ben nerdeyim.
Beni bitirmiş misin göreceğiz.
Koala ile uğraşılması.
Biz yıllardır Koala ile birbirimizi artılarız , yaşıyorsun bu hayatı yazarız.belki 100 sefer yazmışımdır, kendi söylesin.
Ama tanıdığımızdan beri dönüyor diye bunun yanlış olduğunu daha sert bişekilde mesaj vermek istedik.
Yanlıştır doğrudur bu tartışılır elbette, dozu da kaçmış diyene kızmam.
Fakat olayı şahsileştimek ve biriktirdiklerini kusmak için sen bunu kullandın. Çok umrumda mı yok inceldiği yerden koptu iyi oldu.
Zaman gösterecek
Sen bu sözlük için nerdesin ben nerdeyim.
Beni bitirmiş misin göreceğiz.
Koala senle daha uğraşmayacam rahat ol.
Ama tekrar döndüğünde bu sözlükteki herkese iki çift lafım olacak
Ama tekrar döndüğünde bu sözlükteki herkese iki çift lafım olacak
Herkes kendini farklı bir yere koyacak zaten. Yoksa senin gibi linç sürülerine kapılan bir koyun oluruz. Evet ben kendimi diğer yazarlardan farklı bir yere koyuyorum. Koyun olmayan, farklı yerde duran yazarları da çok seviyorum.
Şu kartoncuyu yollayın yaw bikaç ay olsun bu sefer euehehe.
Bir an abberline sandım.
Delikli taş yerde kalmaz.
Arkadaşlar sakin, otizmli insanların otuzbirinden bile dalga geçme malzemesi çıkarmaya çalışan bir böceği ezmek insanlık görevidir. Bunda süper kahraman falan ilan edilecek bir şey yok. Ben gerekeni yaptım, o kadar.
Tam bir civil war. Herkes birbirine dalıyor.
Halbuki birlik olup hep beraber ktç'ye dalmamız lazım.
Halbuki birlik olup hep beraber ktç'ye dalmamız lazım.
Hakkımda çıkan bu spekülasyonları üzüntüyle takip ediyorum. Kendisinin ben olmadığımı kamuoyuna saygıyla duyururum. zira ben elitliğin yanından bile geçmem. Daha dün akşam şampuan bittiğinde içine su doldurup çalkalayarak kullandım,sabah kahvaltisinda da zeytin çekirdeklerini tabağın kenarına milimetrik dizecek kadar rafine bir zevke sahip olmadığım bir kez daha tescillendi. Listede yokum, dağılabilirsiniz yuzırlar.
Ne oldu sözlüğün sahibi gocu hayırdır karnından konuşma.
Ben kime bunla konuşma demişim.
Ben kime bunla konuşma demişim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar