bugün
bugünün iyileri

true nickli namussuz yazar

Bunun silik olması lazım.

görsel

haftanın gammazları

bakın bi gün çok büyük gammaz olacağım ya, içimden bir ses öyle diyor. ilk sıralara taht kuracağım... ama sakın yanlış anlamayın ha; ben o kelime kelime didik didik eden, entry’leri tek tek paralayıp insanın ruhunu silkeleyen vicdansız gammazlardan değilim lan. ayıp ulan ayıp, o kadar da düşmedik henüz.

çoğu gammaz zaten düzgün türkçe cümle kuramıyor amk. burası zaten muhabbet platformuna evrildi çıktı. başlıkların yarısı lan naber napıyon tarzı entry’lerle dolu, e bunu gammaz arkadaşlar da yapıyor. başkasını sırf bu yüzden gammazlarsam gece vicdan azabından gözüme uyku girmez.

lan bu piç beni mi dürtüyor diye tribe girme gammaztaşım. kimseyi hedef almadım. buna rağmen bana diyor diye düşünüyorsan, ben değil vicdanın spoiler vermiş. e değişik fantezi başlıklara da bulaşmıyorum zaten, onları gammazlamaya hiç gerek yok.

benim tek derdim o gerizekalı botlar. nasıl entegre etmişse zall efendi o sintetik salakları. 11 yıllık sikimsonik, bayat küflü haberi bugünün en sıcak gelişmesi diye utanmadan pazarlıyor ahlaksızlar. onları tek tek gammazlamak farz oldu artık benim için.

her sabah gözlerimi açar açmaz içimde bir heyecan, bir naif mutluluk kabarıyor ki sorma sözlük. “bugün kaç tane sintetik ahmak bot temizleyeceğim” diye düşünüp kalkıyorum yataktan. kahveyi bile içmeden göreve başlıyorum. ( eee hedef koyduk madem; gammazlıkta istikrar şart. yoksa zall efendi ahirette günlük kotan niye eksikti lan diye hesap sorar.)

bu azimle botların başlıklarını temizleyerek ilk sıralara oturup taht kurabilecek miyim, zaman gösterecek. büyük ihtimalle o zamana kadar sözlük çoktan kapanmış olur. kapanmazsa da birinci sıraya kurulurum artık.

gammazlığın da bir adabı olduğunu millete hatırlatırım. millet dediğim de zaten taş çatlasa 20-30 kişi.

not: tabii, ona buna ağzına geleni sayanlar ayrı mesele.

belinde kelebek dövmesi olan yazarlar

gocu galiBA.

fetö nün siyasi ayağı

görsel

Teknoloji çok hoş bir şey. Sen silsen bile meta datası hala serverlerde.

normal sözlüğün çökmesi

lut kavminin helak olmasına eşdeğer durum. ooohhh oooohhh iyi oldu, canıma da değsin, oooohhh ooohhh...

günaydın sözlük

Günaydın sözlük. Hazır kahvalti istiyorum.

ateistlerin nursuz olması

görsel
O kadar nurlular ki kimse direkt şeyhe dokunamıyor. Sjshdmosk

My name is buck'ın attığı görseldeki aşırı nurlu zat beni büyüledi açıkçası öyle bir nur saçtı ki islam'a gireceğim o kadar nurlu yani sjsj.

öbür sözlüğe transfer olmak

giden enayilere yazık oldu. ulu sözlüğümüzü satarsınız ha! ben size dedim, orası lut kavmi gibi yer, helak olursunuz dedim! dinlemediniz, o temanın beyazına, küfürsüzlüğün büyüsüne kanıp gittiniz! ne oldu zurrrrrrrnalaaarrr!!!

günaydın sözlük

Neredesiniz gardaşlarım,
Günaydın der güne başlarım,
Acıkan olduysa eğer, gelsin,
Ona yumurtaynan pattis haşlarım :-).

Gerçekten midemi bulandırıyor bu pis zampara.

günaydın sözlük

Günaydın çocuklar, bir daha içmeyeceğim. (Ode to mokv)

sözlük yazarlarının kahveleri

görsel
Sellam ya.

Soğuk filtre içiyorum.. tmm vurmayın. *

Terbiye yoksunu mahluk.

görsel
nur damlıyor kesinlikle sjsjsjs.

Ulan iyi ki don’t stop yazdırmamışım, o zaman hiç bitmezdi goygoyunuz!

Sözlükte dedikodulara sebep olur.

Gocu diye haber geldi bana da.
© copyright 2005 - 2026