bugün
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu11
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi29
- sarapci koala68
- sevgi ihtiyacını 31 çekerek karşılamak8
- tayland a giden erkeğin asıl amacı5
- salata ile başlanan gün6
- eski sevgiliyle karşılaşmak6
- iremga6
- kıyamet zamanlarında mı yaşıyoruz3
- sezen aksu şarkılarında geçen acımasız sözler4
- ölümden korkmamak6
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçtim4
- minnoş bir kalbim var diyen erkek7
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri30
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- sadece 4000 kişi kalmış olması10
- teoman ın en güzel 3 şarkısı4
- oy verdiğim partiyi niye eleştireyim14
- gocu38
- yagmurcu ile yağmur altında dans etmek5
- halter kaldırırken osurmak4
- e'e f e5
- algı çetesi7
- revizyonist troçkist kırması yeni oportünist cephe3
- özgür özel10
- masklavinin siyaseti bırakırsa düzeleceği kanısı8
- fenerbahçe11
- mesai bitimi2
- orhan gencebay2
- hostingdunyam7
- s'i l v'e r m'i s t29
- mazotun litresi 90 lira13
- allah yoksa insanı iyi olmaya zorlayan nedir9
- sigaraya kahve sürmek5
- heyt bea birader4
- sözlükteki 4 harfliler4
- 81r4d3r5
- aşırı milliyetçilerin herkesi kürtçü ilan etmesi7
- kargocularla kanka olmak4
- idam anında kendini zehirlemek3
- gün tabağı diye rulolat veren sözlük kızı9
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı16
- arkadaşlar kavga etmeyin8
- 100 bin liraya mezarlık gece bekçisi olmak9
- miçotakis ten türkiye'ye iyi geçinme çağrısı6
- günün sözü26
- kabe'ye secde etmek on emri ihlal ediyor mu4
- armageddon savaşı3
- eksilendiğini ağlayarak günlüğüne yazmak2
- anın görüntüsü19
entry'ler (98)
Hemen hemen her şeye anlayışla yaklaşmak, kabullenmek, kolay sinirlenmeme durumu, hayatı sadeleştirmek, bunu daha önce yapmamış olmaktan da üzüntü duymadan şu anki halinizden büyük keyif almak, büyük değişim aslında.
Kendime güvenmiyorum.
kölesi olun.
Gamer gözlüğüdür. Hem sağlığına verdiğiniz değeri, hem de oyunculuğuna destek olduğunuzu göstermiş olursunuz.
Frp seven insanların başta yadırgayıp hoşuna gitmeyecek, sonradan alıştıkça ısınacakları oyun. Belli kesimlerce bebe oyunu gibi tabirlere maruz kalsa da öğrenmenin zaman aldığı, iyi öğrenmenin de teknikle alakalı olduğu sardıkça saran oyun.
Morgana'dır.
Erkekler arkadaşlığın içinde detaylara fazla inmez. Yanına gelirken beş bira aldıysa bunun hesabını tutmaz mesela. Ama kadınlar her şeyi, bugün ben sana yapıyorum, yarın da sen bana yapacaksın mantığıyla yürütür. Ayrıca bir kadın, en yakın arkadaşına bile rezil olmamak için pek çok yalan söyler. Misal terkedilmiştir, terkettim der. içten değildir. Kadınlar dostluk değil aşk odaklıdır. Bu açıdan hemcinslerimi pek çok kez kınanmaya layık bulmuşumdur üzülerek.
Eski sevgiliniz de o şarkıyı seviyorsa ve sahnede o şarkıyı söyleyip/çalıp bir yeri içinize sinmemişse, duymak bile istemez, götüm götüm kaçarsınız.
Kendi karısının erkek kardeşi kendisine enişte demezse olay çıkaracak olan "elin herifi" olur kendileri aynı zamanda.
Xavier dolan'a bağlamaktır. (bkz: j ai tue ma mère)
Evlilik uzun vadede sıkıcı ve monoton bir aktivite olduğu için, evlenilecek kişi tam tersi özelliklere sahiptir diye düşünerek, yanlış bulduğum cümle.
Olsa da yapsak dedirten.
Walking dead, vikings ve game of thrones'dur.
Hayallerim gerçek oldu.
Metal müziğin her farklı türünü dahi farklı kişilikteki insanlar dinler. Kendi içlerinde farklı felsefelere sahiptirler. Hiçbir türü felsefesiz, dinleyenleri de kişiliksiz değildir. Kötü kişilikli olanı yok mudur? Elbette her popçu kadar piyasa ve para derdi olanı, her arabeskçi kadar demogog olanı vardır. Ama bunun müzikle değil karakterle ilişkisi vardır. Eğer "ben çarizard'ım" deyip balkondan atlamayacak kadar aklınız varsa, metal müzik dinleyip kişiliğinizi de kaybetmezseniz. Aksine bir hayat felsefeniz olur.
Senfonik, folk, progressive, oryantel death metal.
Bilhassa masonluk, derin devlet gibi konularda çok yapılan eylem.
Lisede çok duyduğum, ve her söyleyenini hayatımdan çıkarmama sebep olan lanet cümle.
Oyunda meslek kasma, yan çar açma, açık artırma gibi unsurlar vardır. Ayrıca bu kadar emek verilip türkçeye çevrildiğini gördüğüm tek oyundur. Şu günlerde gm ler her soruna müdahale etmektedir. Bir sıkıntı yaşamadığım gayet güzel oyundur.