bugün
- fenerbahçe biraz sert biraz katı7
- sözlüğün bamyası4
- ismail kartal16
- ilk buluşmada 13 pişi yiyen kız12
- doların 48 tl olması3
- yasakçı zihniyet15
- fenerbahçe'nin başarısızlığının nedenleri3
- 0 0 7'nin kafasını tutup ağaca sürtmek5
- kimse kalmadı5
- polisin verilen emrin yasaya uygunluğunu sorgusu12
- başına gelmeyen bir olay hakkında ahkam kesmek2
- bugün ne yapsam9
- sidiki cherif6
- marco asensio3
- üsteki yazarın nickinin düşündürdüğü3
- ekşi sözlük20
- scary movie 23
- leyla ile mecnun2
- ulusalcı önderlerin akp'ye geçmesi10
- enayimiknatisi ile kavga etmek12
- yeni partinin ilk krizde duvara toslaması6
- bana neden eksi verdiğinizi sorabilir miyim acaba3
- fazla araştırmak kötü müdür5
- tarhana içenlerin köylü ve eğitimsiz olması7
- 35 yaş üstü kadın kontenjanı5
- baran dergisi3
- metal müzik dinleyen imam4
- mutlu ama uzak olsun10
- gram altın4
- sözlükte aşk yaşayacak kadın olmaması sorunsalı6
- felsefe9
- güllünün roman havası oynarken balkondan düşmesi5
- maşa ile koca ayı3
- biz sakal gibiyiz kestikçe uzarız4
- roberto carlos'un müslüman olması3
- güneş gözlüğü takıp müzik dinleyerek gezmek3
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı30
- bir çomarla finoyu çiftleştirmek4
- alparslan kuytul8
- görür görmez eksi oy verilen yazarlar3
- yandaş iş adamı3
- çevreye duyarlı olmak2
- şarapçı koala'nın ulusalcı nefreti4
- devlet bahçeli4
- avanoslu insanlar3
- en son ne aldınız3
- kafein2
- başınıza gelen enteresan vakalar3
- siyahlar içinde bir kadın2
- apo orospu çocuğu değildir demek9
entry'ler (98)
Hemen hemen her şeye anlayışla yaklaşmak, kabullenmek, kolay sinirlenmeme durumu, hayatı sadeleştirmek, bunu daha önce yapmamış olmaktan da üzüntü duymadan şu anki halinizden büyük keyif almak, büyük değişim aslında.
Kendime güvenmiyorum.
kölesi olun.
Gamer gözlüğüdür. Hem sağlığına verdiğiniz değeri, hem de oyunculuğuna destek olduğunuzu göstermiş olursunuz.
Frp seven insanların başta yadırgayıp hoşuna gitmeyecek, sonradan alıştıkça ısınacakları oyun. Belli kesimlerce bebe oyunu gibi tabirlere maruz kalsa da öğrenmenin zaman aldığı, iyi öğrenmenin de teknikle alakalı olduğu sardıkça saran oyun.
Morgana'dır.
Erkekler arkadaşlığın içinde detaylara fazla inmez. Yanına gelirken beş bira aldıysa bunun hesabını tutmaz mesela. Ama kadınlar her şeyi, bugün ben sana yapıyorum, yarın da sen bana yapacaksın mantığıyla yürütür. Ayrıca bir kadın, en yakın arkadaşına bile rezil olmamak için pek çok yalan söyler. Misal terkedilmiştir, terkettim der. içten değildir. Kadınlar dostluk değil aşk odaklıdır. Bu açıdan hemcinslerimi pek çok kez kınanmaya layık bulmuşumdur üzülerek.
Eski sevgiliniz de o şarkıyı seviyorsa ve sahnede o şarkıyı söyleyip/çalıp bir yeri içinize sinmemişse, duymak bile istemez, götüm götüm kaçarsınız.
Kendi karısının erkek kardeşi kendisine enişte demezse olay çıkaracak olan "elin herifi" olur kendileri aynı zamanda.
Xavier dolan'a bağlamaktır. (bkz: j ai tue ma mère)
Evlilik uzun vadede sıkıcı ve monoton bir aktivite olduğu için, evlenilecek kişi tam tersi özelliklere sahiptir diye düşünerek, yanlış bulduğum cümle.
Olsa da yapsak dedirten.
Walking dead, vikings ve game of thrones'dur.
Hayallerim gerçek oldu.
Metal müziğin her farklı türünü dahi farklı kişilikteki insanlar dinler. Kendi içlerinde farklı felsefelere sahiptirler. Hiçbir türü felsefesiz, dinleyenleri de kişiliksiz değildir. Kötü kişilikli olanı yok mudur? Elbette her popçu kadar piyasa ve para derdi olanı, her arabeskçi kadar demogog olanı vardır. Ama bunun müzikle değil karakterle ilişkisi vardır. Eğer "ben çarizard'ım" deyip balkondan atlamayacak kadar aklınız varsa, metal müzik dinleyip kişiliğinizi de kaybetmezseniz. Aksine bir hayat felsefeniz olur.
Senfonik, folk, progressive, oryantel death metal.
Bilhassa masonluk, derin devlet gibi konularda çok yapılan eylem.
Lisede çok duyduğum, ve her söyleyenini hayatımdan çıkarmama sebep olan lanet cümle.
Oyunda meslek kasma, yan çar açma, açık artırma gibi unsurlar vardır. Ayrıca bu kadar emek verilip türkçeye çevrildiğini gördüğüm tek oyundur. Şu günlerde gm ler her soruna müdahale etmektedir. Bir sıkıntı yaşamadığım gayet güzel oyundur.