bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar6
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- uysaljakoben20
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- başımın tatlı tatlı dönmesi2
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- reha muhtar25
- minyon kadın siniri4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- pazarda su satmak2
- gecenin şarkısı4
- ses yakışıklılığı2
- gazlamak2
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- gençler iş beğenmiyor3
- sevgiliyle kavga etmek2
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- kemal kılıçdaroğlu35
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- semum3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- elit olmak için gerekenler13
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- düşkün2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- şato3
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- eski yazarların emekli yapılması5
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- nur suresi 35 ayet2
- müslümanlara kızıp islam dan soğumak4
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- sözlük yazarlarına tavsiye4
- tinder eşleşmesinde ilk mesaj sorunu5
- hayatı akışına bırakmak5
entry'ler (32)
"Kimse bilemez ne çektiğimi,
O hissedemez hayallerimi anlayamaz"
olduğu gibi kabullenilmeyenlerin, olduğu kişiden utandırılanların, sonra da terkedilenlerin şarkısı..
O hissedemez hayallerimi anlayamaz"
olduğu gibi kabullenilmeyenlerin, olduğu kişiden utandırılanların, sonra da terkedilenlerin şarkısı..
gördüğüm en yakışıklı türk erkeği. hele delibal'daki hali efsane ötesidir.
youtube'da "how to" videolarını izlemek.
bir kaç gündür anksiyete bozukluğu yüzünden kullanmak zorunda kaldığım ilaç.
bağımlılık yapma ihtimali korkunç da, anksiyete de zaten başlı başına korkunç bir şey. ne yapsam bilemedim.
bağımlılık yapma ihtimali korkunç da, anksiyete de zaten başlı başına korkunç bir şey. ne yapsam bilemedim.
en güzelini yapan insandır.
ben mesela -baya şanslıyım- herşeyimi anneme anlatırım. onun da bana yol gösterecek çapı mevcut çok şükür.
onun dışında profesyonel yardım almak daha işlevsel bence. yoksa her kafadan başka ses çıkıyor.
ben mesela -baya şanslıyım- herşeyimi anneme anlatırım. onun da bana yol gösterecek çapı mevcut çok şükür.
onun dışında profesyonel yardım almak daha işlevsel bence. yoksa her kafadan başka ses çıkıyor.
"tyler'a kıyasla bu dünyada ben hiçbir şeyim. çaresizim. aptalım ve durmadan bir şeyler istiyorum, bir şeylere ihtiyaç duyuyorum.
benim minik hayatım. küçük boktan işim. isveç malı mobilyalarım. bunu hiç kimseye, evet hiç kimseye söylemedim; ama tyler'la karşılaşmadan önce, bir köpek satın alıp adını eş dost koymayı tasarlıyordum.
işte hayatınız bu kadar berbat olabilir.
öldürün beni."
- syf 152-153.
benim minik hayatım. küçük boktan işim. isveç malı mobilyalarım. bunu hiç kimseye, evet hiç kimseye söylemedim; ama tyler'la karşılaşmadan önce, bir köpek satın alıp adını eş dost koymayı tasarlıyordum.
işte hayatınız bu kadar berbat olabilir.
öldürün beni."
- syf 152-153.
sürekli bir anksiyete hali, nöbeti. özellikle de geceleri.
sikimde olmayan sebeplerdir.
sikimde olan tek şey bunun durduk yere dile getirilmesi. eski sevgililerimden biri biz flörtleşirken -ve eski sevgililerimizden geçmişimizden bahsederken- "benim eski sevgilimin boyu 192'ydi yeeaa" demişti.
so what amk?
sikimde olan tek şey bunun durduk yere dile getirilmesi. eski sevgililerimden biri biz flörtleşirken -ve eski sevgililerimizden geçmişimizden bahsederken- "benim eski sevgilimin boyu 192'ydi yeeaa" demişti.
so what amk?
"peynir ekmek yiyelim ete para vermeyelim, birbirimizi sikelim göte para vermeyelim."
"Lay La Lay La lay ben güneş sen ay annem de seviniyor,
ha ha ha ha hay gerçek bir prens dizlerimde uyuyor."
ha ha ha ha hay gerçek bir prens dizlerimde uyuyor."
olayı öğrenci kulüpleridir.
şöyle aktif olanından birine katılın ki hanzo hemcinslerinizle batak oynamaktan kurtulun.
şöyle aktif olanından birine katılın ki hanzo hemcinslerinizle batak oynamaktan kurtulun.
yardım istiyordur, ayağına kapanmanızı falan değil. "artık son noktaya geldim" demenin başka bir yoludur bu.
herşeyi geçtim sadece şov yapmak istiyorsa bile bir insan azıcık ilgiyi hakeder.
o ufacık ilgiyi verince muhteşem tanrısallığınızdan, büyüleyici karizmanızdan bir şey kaybetmezsiniz. emin olun.
herşeyi geçtim sadece şov yapmak istiyorsa bile bir insan azıcık ilgiyi hakeder.
o ufacık ilgiyi verince muhteşem tanrısallığınızdan, büyüleyici karizmanızdan bir şey kaybetmezsiniz. emin olun.
her haltı yedikleri için. öyleymiş... muhtemelen her halt dediği şey de cinselliktir.
ben kimseyi tercihlerinden diye hakir görmem ama bazen merak ediyorum bu canımız dinciler bir gün olsun neden çalana, çırpana, öldürene, yalana, hak yemeye vs ses çıkarmıyorlar da tek dertleri yolda mini etekle yürüyen bir hatun oluyor mesela?
et ete değmesin isterse dünyanın anası sikilsin mantığı mı bu? yazarken gülüyorum amk.
ben kimseyi tercihlerinden diye hakir görmem ama bazen merak ediyorum bu canımız dinciler bir gün olsun neden çalana, çırpana, öldürene, yalana, hak yemeye vs ses çıkarmıyorlar da tek dertleri yolda mini etekle yürüyen bir hatun oluyor mesela?
et ete değmesin isterse dünyanın anası sikilsin mantığı mı bu? yazarken gülüyorum amk.
arkadaşın "panik atak ne amk burhan mısın" demesinden sonra artık çok da sikime takmadığım hastalık.
ama o son cigarayı üflemeyecektim. çok tetikliyor çook..
https://www.youtube.com/watch?v=208myy7NHz4
ama o son cigarayı üflemeyecektim. çok tetikliyor çook..
https://www.youtube.com/watch?v=208myy7NHz4
instagram'dan beğenerek takip ettiğim model. havalar da iyice ılıdı, farkındayım.
lise arkadaşımın kankasıymış bi de şerefsiz. onu öğrendim demin.
lise arkadaşımın kankasıymış bi de şerefsiz. onu öğrendim demin.
türk kızları tarafından tercih edilmemenin yarattığı hayalkırıklığını da barındırdığını gözlemlediğim isyan dolu başlık.
ben de ilgi alaka görmüyorum, merak etmeyin. iki taraf da bokumuzda boğulalım işte. hadi eyvallah.
ben de ilgi alaka görmüyorum, merak etmeyin. iki taraf da bokumuzda boğulalım işte. hadi eyvallah.