bugün
- akrabalarımı yükseltmek inancım gereğidir7
- gerizekalı yazarlar zirvesi9
- yengeç burcu erkekleri ölsün kampanyası11
- iyi futbol oynar mısınız9
- kemal kılıçdaroğlu16
- gizem altunsoy3
- avrupa klima krizi4
- filistin in ermeni soykırımını tanıması39
- spor yapmayan erkek6
- senin işin ekimde bitiyor2
- matrix'deki zencinin torbacı olması6
- matematikte en büyük ve en küçük sayının olmaması3
- mustafa kemal atatürk13
- amsızlık4
- dünyanın en ünlü dört keli3
- devlet4
- ankara'nın nato zirvesi hazırlıkları3
- tebrikler 2026'nın ilk 6 ayını boşa harcadınız2
- samuel chukwueze'nin trabzonspor'a transferi4
- sözlükte siyaset tartısmak2
- israil de haredi krizi büyüyor2
- nutuk4
- pandela24
- atatürk'ü sevmemek8
- pasif agresif yönetici2
- saraca finch house9
- ona bir şey söyle11
- burçlar hakkında bilgi sahibi olan erkek2
- birazdan temmuza giriyoruz13
- en son ne aldınız3
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması21
- türkçülük4
- meksika7
- gece gece aniden gelen 1 buçuk adana yeme isteği3
- 1 temmuz 2026 fransa isveç maçı12
- nickini değiştiren yazarlar3
- yazarların akıl hocaları9
- en son seviştiğin zaman3
- yengeç burcu zamanında olmamız8
- devlet bahçeli4
- tai lung17
- 0 0 717
- futbol34
- 2026 dünya kupası39
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı15
- rabia naz vatan3
- 30 haziran 2026 fildişi sahili norveç maçı10
- velvet52
- sevişirken yapılması gerekenler8
- dünya17
sevdiği entry'ler
Cinsiyeti belirleyen Y kromozomu gebeliğin 6. Haftasından sonra etki etmeye başlar o zamana kadar bebek cinsiyetsiz gelişir. X kromozomu yaşam döngüsünde belirleyicidir. y kromozomu eksiktir yani ayrıca zereth in memeleri portakal gibi
32 yi bıraktım bugün 1. Günüm diye entry giriyordun o ne olacak?
bu kavga ve dövüş için olanları iyi. ama plaka ve ses sistemi olanlar saçma. plakasız gezsen cezası 140k değilken app denen şeye 140k ceza ne demek?
veya ses sistemi olan araca herhangi bir fiili durum yokken "bunları sök" yoksa ceza veririz demenin mantığı nedir? bu kafayla 3 gün sonra silah ruhsatı alan herkese "siz nasıl olsa adam da vurursunuz girin 2 şer sene taksirle öldürmeden yatın önce" deseler aynı kapıya çıkacak.
veya ses sistemi olan araca herhangi bir fiili durum yokken "bunları sök" yoksa ceza veririz demenin mantığı nedir? bu kafayla 3 gün sonra silah ruhsatı alan herkese "siz nasıl olsa adam da vurursunuz girin 2 şer sene taksirle öldürmeden yatın önce" deseler aynı kapıya çıkacak.
Cinikodur.
Evet
Evet
Sen istiyor tuvallet verecek 100 dollar.
Evet
Evet
Görmedim ya. Gilded kefil oldu geri ödemicem diye çektim
çekmediğim dertler çilek almadı..
Vay vay vaaayy Isparta’mıza gelmiş hoş gelmiş.
allah aşkına ilk sayfadaki fender gitarın fiyat farkına bir bakın ya.
Yahu alemsin. Çok beğendim. Eline, diline, yüreğine sağlık can.
Evet
Evet
Evet arkadaşlar
Bugün bir günlük diyet yapıyorum.
Gün içinde yediklerimi yazacağım.
Şuan
yeşil çay, bir wasa bir üçgen peynir, bir mini domates, yarım salatalık ile günü açıyorum bismillaaahhhh.
Bugün bir günlük diyet yapıyorum.
Gün içinde yediklerimi yazacağım.
Şuan
yeşil çay, bir wasa bir üçgen peynir, bir mini domates, yarım salatalık ile günü açıyorum bismillaaahhhh.
Bir tek tiner içene güvenmiyorum, onun dışında sorun yok.
Allah dağına göre kar veriyormuş galiba. Ben yemek yapmayı hiç sevmem basit tencere yemekleri yaparım. Ama adam kendisi için yemek yaparsam maşallah, sabahtan akşama kadar çarşaf çarşaf börek açmışım gibi yavrum çok yormuşsun kendini, çok güzel olmuş diyerek yiyor. Basacağım nikahı, alacağım bunu *
Tamamen bitene kadar affet.
https://tr.wikipedia.org/...6l%C3%BCmc%C3%BCl_Oyunlar
Bu. Halen kabus görüyorum. Sırpski falan hikaye. Bu daha gerçekçi bir senaryo olduğu için daha rahatsız edici.
Bu. Halen kabus görüyorum. Sırpski falan hikaye. Bu daha gerçekçi bir senaryo olduğu için daha rahatsız edici.
insanları değiştirmeye çalışmaması gerektiğini öğrenmesi gereken kızdır. Kedi istemiyorsan kedi beslemeyen birini bul.
Kedi ve köpek ne yazık ki insana mecbur olan canlılar. Onların doğal bir ortamı yok. En doğal ortamları sokak.
Ha ben zaten cins kedi çoğaltmaya, sahiplenmeye falana filana sıcak bakmıyorum. isteyen sahiplensin, ne mutlu.
Ha ben zaten cins kedi çoğaltmaya, sahiplenmeye falana filana sıcak bakmıyorum. isteyen sahiplensin, ne mutlu.
Utanıyorum ama popüler olduğu dönemde yüzünü seyretmekten ne anlattığını dinleyemiyordum. Pontid- dinarid fenotip çok sevimli ve düzgün yüz hatları olan bir fenotip.