sevdiği entry'ler

erkeklerin memesi neden var

Cinsiyeti belirleyen Y kromozomu gebeliğin 6. Haftasından sonra etki etmeye başlar o zamana kadar bebek cinsiyetsiz gelişir. X kromozomu yaşam döngüsünde belirleyicidir. y kromozomu eksiktir yani ayrıca zereth in memeleri portakal gibi

regl olduğunu sözlüğe duyuran ahlaksız

32 yi bıraktım bugün 1. Günüm diye entry giriyordun o ne olacak?

trafik cezaları

bu kavga ve dövüş için olanları iyi. ama plaka ve ses sistemi olanlar saçma. plakasız gezsen cezası 140k değilken app denen şeye 140k ceza ne demek?

veya ses sistemi olan araca herhangi bir fiili durum yokken "bunları sök" yoksa ceza veririz demenin mantığı nedir? bu kafayla 3 gün sonra silah ruhsatı alan herkese "siz nasıl olsa adam da vurursunuz girin 2 şer sene taksirle öldürmeden yatın önce" deseler aynı kapıya çıkacak.

mel mel bakan gibson

Cinikodur.

Evet

tuvallete ekmek ile giden insan

Sen istiyor tuvallet verecek 100 dollar.

Evet

iremga'nın çektiği 500 bin tl kredi

Görmedim ya. Gilded kefil oldu geri ödemicem diye çektim

yazarların çektiği günbatımı fotoğrafları

çekmediğim dertler çilek almadı..

sinek as

Vay vay vaaayy Isparta’mıza gelmiş hoş gelmiş.

kazıksepeti com

allah aşkına ilk sayfadaki fender gitarın fiyat farkına bir bakın ya.

kuresel ikinma

Yahu alemsin. Çok beğendim. Eline, diline, yüreğine sağlık can.

Evet

iremga

Pofuduk evet Ahdhdhdh.

görsel

sözlük ben diyete başladım

Evet arkadaşlar
Bugün bir günlük diyet yapıyorum.
Gün içinde yediklerimi yazacağım.
Şuan
yeşil çay, bir wasa bir üçgen peynir, bir mini domates, yarım salatalık ile günü açıyorum bismillaaahhhh.

baileys içen erkeğe güvenilir mi

Bir tek tiner içene güvenmiyorum, onun dışında sorun yok.

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Allah dağına göre kar veriyormuş galiba. Ben yemek yapmayı hiç sevmem basit tencere yemekleri yaparım. Ama adam kendisi için yemek yaparsam maşallah, sabahtan akşama kadar çarşaf çarşaf börek açmışım gibi yavrum çok yormuşsun kendini, çok güzel olmuş diyerek yiyor. Basacağım nikahı, alacağım bunu *

sözlük yazarlarının mottosu olan cümleler

Tamamen bitene kadar affet.

izlediğiniz en rahatsız edici film

https://tr.wikipedia.org/...6l%C3%BCmc%C3%BCl_Oyunlar

Bu. Halen kabus görüyorum. Sırpski falan hikaye. Bu daha gerçekçi bir senaryo olduğu için daha rahatsız edici.

evlenirsek evde kedi istemem diyen kız

insanları değiştirmeye çalışmaması gerektiğini öğrenmesi gereken kızdır. Kedi istemiyorsan kedi beslemeyen birini bul.

hayvan sahiplenmek

Kedi ve köpek ne yazık ki insana mecbur olan canlılar. Onların doğal bir ortamı yok. En doğal ortamları sokak.

Ha ben zaten cins kedi çoğaltmaya, sahiplenmeye falana filana sıcak bakmıyorum. isteyen sahiplensin, ne mutlu.

diamond tema

Utanıyorum ama popüler olduğu dönemde yüzünü seyretmekten ne anlattığını dinleyemiyordum. Pontid- dinarid fenotip çok sevimli ve düzgün yüz hatları olan bir fenotip.
© copyright 2005 - 2026