bugün
- şişman kızla sevgili olan erkek11
- saraca10
- geri zekalı demek hakaret mi9
- menemen11
- saraca finch house32
- cumartesi sabahı erken kalkmak için bir neden7
- magazin programları saçmalığı4
- eskiden doğsak bizde mi savaşa gidecektik6
- yapay zekanın bilinçlenip bir dini kabul etmesi10
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız25
- sözlükte sizi kim tanıyor25
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası2
- 500 liralık çorap giymek6
- zall vs biscolata erkeği3
- 11 temmuz 2025 yiğit bulut'un ölmesi3
- altının 2026 sonunda onbin tl'yi görmesi3
- gta 63
- aylık 425 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- beşar esad2
- bir adet malta şahini kadar kira bedeli4
- ahmet telli10
- anın görüntüsü13
- tulumba tatlısı6
- 11 temmuz 2026 çankaya belediyesi operasyonu3
- azgın sultan murat2
- sa2
- aylık 422 bin tl iyi para mıdır sorunsalı6
- ramzan kadirov2
- andriy shevchenko2
- 43 bin entry girmek3
- aktroll avı2
- hint bülbülü yumurta doluluk kontrolü2
- hayat kalitesini düşüren şeyler3
- kiraz cicegi kolonyasi45
- lamine yamal2
- kadınların bir erkekte aradığı kriterler18
- masumiyetini kaybetmeden kadınlara bakmak2
- kar fırtınasında kış gecesi at arabasında uyumak3
- forlove193
- bulgur pilavının kötü bir yemek olması10
- hiç fuhuş yaptınız mı9
- ilişkilerinde strateji kaygısı gütmeyen insan2
- yazarların hayatlarının 1 yılını satacakları fiyat12
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi17
- nato zirvesi nde avrupalı lidere tabanca hediyesi2
- meyveli soda içen erkek8
- 2026 dünya kupası30
- 35 yaşına gelip evlenmemiş erkeğin asıl amacı8
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı24
- mezun olunan okula yıllar sonra tekrar gitmek10
entry'ler (1894)
venezüela da küba da zamanında halkın yapmadığı şeylerden dolayı şimdi acısını hep birlikte yaşayıp yoksulluk çekiyorlar.bu konuda fikirlerimi yazsam beni kesin içeri alırlar. o yüzden herkes tercihlerinin sonucunu yaşayacak. çünkü yarın seçim olsa hakları yenen işçilerin akp'ye oy vereceğine yemin ederim ama ispatlayamam tabi.
avrupa’da bunu yapabilir misin veya amerika’da? trump birkaç karar aldı adamlar eyaleti yaktılar,
avrupa’da bunu yapabilir misin veya amerika’da? trump birkaç karar aldı adamlar eyaleti yaktılar,
-aslında mükemmel olmak zorunda olmadığım gerçeği.
-sadelik, az insan çok huzur.
-olduğun kişiyi kabul etmeye başlamak, ve
aile dışında hiç kimsenin hiç bir şeye değmediği
-sadelik, az insan çok huzur.
-olduğun kişiyi kabul etmeye başlamak, ve
aile dışında hiç kimsenin hiç bir şeye değmediği
https://x.com/ugurdundars...qTeJXv5rKM_UbIZg&s=19
ömrü boyunca atatürkçülüğün ekmeğini yiyen birinin yaptığı açıklama hakkatten deli olmamak elde değil hiç içime sindiremiyorum bu olanları.
bugünse birileri çıkıp, "türk demeyelim, türkiyeliler diyelim" diyor.
niye?
efendim, birileri alınırmış… rahatsız olurmuş…
kusura bakmayın ama bu toprakların adı bellidir, bu milletin adı da bellidir! bu milletin tarihi türk’tür, bayrağı türk’tür, adı türk’tür!
ömrü boyunca atatürkçülüğün ekmeğini yiyen birinin yaptığı açıklama hakkatten deli olmamak elde değil hiç içime sindiremiyorum bu olanları.
bugünse birileri çıkıp, "türk demeyelim, türkiyeliler diyelim" diyor.
niye?
efendim, birileri alınırmış… rahatsız olurmuş…
kusura bakmayın ama bu toprakların adı bellidir, bu milletin adı da bellidir! bu milletin tarihi türk’tür, bayrağı türk’tür, adı türk’tür!
atatürk stadyumu yapıcaz diye yola çıkıyorsun günün sonunda fotoğraf bu... tepeden tırnağa çürümüşüz ne acayip zamanlar.
görsel
Öğle yemeği
Öğle yemeği
özellikle sana yağ çok severdim, ayrıca elhamdülillah bugün de cahil ve 90'larda yaşamak istediğimi öğrendim engin görüşlü yazarlardan.
yasadan, haktan, hukuktan inip inanç isimli eşeğe bindik. az kaldı inanmayanlar da artınca toplayıp yahweh diyek diye zorbalanacağız!
https://deadline.com/2021...m-epix-series-1234749482/
(bkz: Lost)dizisinin bütün bölümlerine tahammül etmiş ve sonuna rağmen isyanını içinde saklayanlar için şimdilik izlenebilecek bir dizi.
(bkz: the walking dead) belki bir miktar (bkz: stranger things) karışımı, gizem ve gerilim dizisi. Hayret başlık yok seyreden yok lost'u beğenen nesil eminim beğenir.
(bkz: Lost)dizisinin bütün bölümlerine tahammül etmiş ve sonuna rağmen isyanını içinde saklayanlar için şimdilik izlenebilecek bir dizi.
(bkz: the walking dead) belki bir miktar (bkz: stranger things) karışımı, gizem ve gerilim dizisi. Hayret başlık yok seyreden yok lost'u beğenen nesil eminim beğenir.
3 yıldızlı takımların anlayamayacağı bir vizyon transferi.
kuşlar döşüyor entryileri, haklılar benim de 11 yıl yüzüm gülmese üzerime de 3-4 yıllığına kara piton salsalar ben de delirirdim
sınır güvenliği diye okuyup kahkaha attım , bir daha bakınca sınav güvenliği olduğunu görünce bir daha kahkaha attım... her şey şaka gibi ama o kadar gerçek ki.
kıyafetinde abartılacak bir şey göremedim gerçi kıyafetini de göremedim... hemcinslerime soruyorum, cidden, memenizi götünüzü bu kadar sergilemekten ne keyif alıyorsunuz , sebebini merak ediyorum? ne gerek var kendinizi bu kadar objeleştirmeye?
başlıklara göz gezdirirken her seferinde aklımdan geçirdiğim sözlüğün hal ve vaziyeti.. eski bir yazar olmayabilirim, ama sözlüğün eskisi gibi olmadığını, bokunun çıktığını farkedebilecek kadar eski bir takipçiyim.format dahilinde herkes fikrini söylemekte özgür., ama gördüklerim fikir paylaşımından çok hakaret, belden aşağı vurma, cinsellik ve amacının ne olduğu belli olmayan saçma sapan başlıklar, bende varım buradayım psikolojisi...
köleliği getirmek de reise nasip oldu..
o kadar umurum da değil ki anlatamam...
https://www.aa.com.tr/tr/...3u-tahliye-edildi/3620043
Baş hemşire dahil toplam 3 kişi tahliye olmuş, adalet bakanının çıkıp "Türkiye hukuk devletidir" demesini bekliyorum. Şimdi ben bunlara bunları salanlara küfretsem utanmadan hakaret davası açarlar.
Baş hemşire dahil toplam 3 kişi tahliye olmuş, adalet bakanının çıkıp "Türkiye hukuk devletidir" demesini bekliyorum. Şimdi ben bunlara bunları salanlara küfretsem utanmadan hakaret davası açarlar.
sık boğaz edilmek.
bu konuda kendi halinde, dingin, sınırlarını bilen, karsimdakini anladigim ve anlasilmak istedigim bi yasama git gide yakinlasiyorum. insan ne yapacaksa yapar zaten, zorlamaya/zorlamama gerek yok.
sanirim icimdeki emekli, gün yüzüne çıkıyor.
bu konuda kendi halinde, dingin, sınırlarını bilen, karsimdakini anladigim ve anlasilmak istedigim bi yasama git gide yakinlasiyorum. insan ne yapacaksa yapar zaten, zorlamaya/zorlamama gerek yok.
sanirim icimdeki emekli, gün yüzüne çıkıyor.
bok çukurundakilere boncuk dağıtıp keriz silkeleyen fani evet fani.
başınızın çaresine bakın.
evlenme çocuk yapma biriyle aynı evde sürekli yaşama fikrine ağır karşı olduğum halde platonik hoşlandığım adama "Annene, kendime Gelinim dedirtcem" diye mesaj atmıştım *