bugün
- livakovic'in barcelona transferi3
- fenerbahçe biraz sert biraz katı11
- osuruktan şiirler59
- kadınlardaki aşırı özgüvenin nedeni3
- yılmaz güney izleyip ahmet kaya dinleyen tip14
- yeni partinin ilk krizde duvara toslaması7
- enayimiknatisi ile kavga etmek21
- abdullah öcalan13
- ona bir şey söyle5
- babo dünyayı düzdün doymadın4
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı4
- victor osimhen11
- dincinin içinde yaşadığı hasta hayal dünyası3
- kredi kartı2
- gazze de 186 yardım çalışanının öldürülmesi3
- bik bik kız kaçırdı9
- yasakçı zihniyet15
- ekşi sözlük21
- alparslan kuytul13
- tarhana çorbası7
- şarapçı koala'nın ulusalcı nefreti8
- yılmaz güney filmleri6
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı30
- yıllık izin3
- ilk buluşmada 13 pişi yiyen kız12
- tarhana içenlerin köylü ve eğitimsiz olması10
- polisin verilen emrin yasaya uygunluğunu sorgusu12
- avanosun nevşehirde olması5
- ismail kartal16
- bir uykusuz eleman var uyuyamıyor geceleri2
- yılmaz güney büyüklüğü4
- sözlükte kavga olmayan gün2
- ulusalcı önderlerin akp'ye geçmesi10
- her şeyi hatırlayan insan9
- reels izleme bağımlılığı6
- bugün ne yapsam9
- migros'a sorulacak tek soru3
- muslettin amca6
- müsavat dervişoğlu8
- astral seyahate çıkış harcı4
- çay içen erkeklerden iğreniyorum ıyy diyen kız4
- sabah alarmı yapılacak şarkı4
- aleksey batrakov19
- felsefe9
- şah hatayi'nin hataylı olmaması4
- gazisini zulüm eden savaşta asker bulamaz5
- farah zeynep abdullah'ın yılmaz güney tweetleri3
- etimek tatlısı4
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği3
- sözlüğün boktanlaşması3
entry'ler (114)
kendisinden ders alma şerefine nail olduğum yüce şahsiyet. çok laf sokardı ancak herkese eşit davranırdı.
bugün tekrar hatırladım kendisini, iyi andım. keşke zamanında iyi dinleseymişiz hocamızı.
kars'ta yaşayan azeri boyu. halk oyunları çok güzel. burada da güzel bir açıklama yapılmış (bkz: https://www.youtube.com/watch?v=FDUVXRWjToY)
zayıf kızların zıt anlamlısı ve daha geniş hacimlisi.
hintçe'dir.
sallama yeteneği kuvvetli olan insanda bulunan akılalmaz özellik.
ayrıca türkiyenin dört bir yanında bu ırklardan herhangi birine rastlamanız mümkün.
gürcü, laz, hemşin, megrel, oset, çerkez, abhaz, azeri, ahıska türkleri, çeçen gibi etnik kökenlerin bir arada yaşadığı coğrafyaya verilen isim ve bu isimden türemiş olan çatı ırk.
yüreği güzel kendi güzel misafirperver insanlara verilen genel ad. artvinli olmak gerçekten güzel. her an her yerde eğlenebilip neşelenebilen insanlar.
uydurmadır. bunca yıllık artvinliyim böyle bir şey duymadım kardeş.
öğrencilerine tosbalar diye seslenen anaç bir hoca. çok özledim keşke o günlere geri dönsek.
sunumlarda verdiği konu ve senaryoları unutmam mümkün değil. sanırım o da unutmamıştır "bir gecede değişen müfredatı".
ingilizce'ye olan sevgisi, bilgisi ve hızlı konuşmasıyla tanıdığımız hoca gibi hocadır. yıllar sonra ismini görünce bile heyecanlanan ve içimde beliren ingilizce konuşma isteğime mani olamamama sebep olan hocadır zat-ı muhteremleri. öğrencilerine saygı duyar ve isimleriyle hitap eder. dersinden kalsanız da üzülmezsiniz.
selam ben.
dönem içerisinde başıma ağrılar sokan, uzun ve aralıksız ders saatlerinde Syntax dersinin en ince ayrıntısına kadar örnekleyerek anlatan hocamızdır kendileri. vizesinden 30 küsür alarak finaline küstüğüm, doğal olarak kaldığım, değerini dönem sonunda anladığım hocamdır. ama şunu gördüm ki dönem içindeki bütün hayıflanmam, dertlenmem, tasalanmam boşaymış çünkü Abdullah Can, can gibi adammış. bütünleme sınavına kalanlara bile toplantı düzenleyecek kadar vefalıymış. huysuzmuş, aksiymiş söyleymiş böyleymiş ama her insanı insan yapan vefasıymış. 3-5 yıl önce de denildiği gibi bu dersi ancak "seke seke" geçersiniz. finale çalışmadım kaldım. kendime stres yaptım. ama bütünlemesine "seke seke" çalışıp geçtim. dipnot: bu dersi öğrenmeden geçemessiniz. ayrıca şunu da öğrendim ki, tanımadığınız bilmediğiniz bir şeye yorum yapmadan, bir yargıya bağlamadan önce, onu tanımaya çalışın. önyargı sizi hiç bir yere götürmez, gideceğiniz yoldan da alıkoyar.
dini bütün tikidir.
gürcücesi "Xopaşi" olan ilçe.
"tanrım beni baştan yarat".
çirkin olan kızdır.