bugün
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz7
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci12
- sözlük kızı ile iletişim kurmak4
- putin türkmüş11
- giysi fiyatlarının uçması6
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim8
- şeriatçıların başarılı olduğu şeyler7
- en gıcık olunan şoför tipleri5
- trileçe3
- true'nin libidosu neden yüksek7
- her şeyi hatırlayan insan3
- true'nin acile kaldırılması9
- türkiyeli olmak4
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- türk vatandaşları türktür8
- kankinizin sevgilinizi götürmesi5
- ince memed4
- sonsuza kadar yaşamak3
- osuruktan şiirler41
- devlet eliyle eğitim zorunluluğu3
- sözlük yazarlarının kombinleri8
- patlayan şekerli matcha2
- tek adam4
- canımın yubari kavunu çekmesi8
- kemal kılıcdaroğlu2
- mahalle kültürünün yok olması4
- 1000mbit internet2
- ermeni ünlüler2
- dinci şairler4
- kıza fotoğraf yolladıktan sonra olabilecekler4
- sözlük erkeklerinin şortları2
- diyanet'in japonya da ne işi var3
- ilk öpüştüğüm kız6
- adana kebap10
- eczacının sağlıklı günler demesi5
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı20
- kill bill vol 33
- babülmendep boğazı2
- vexillarius the slayer3
- almanyada çok insan öldü haklı mıydı4
- sözlükte kimsenin kalmadığını hissetmek2
- 18 ağustos 2026 kuduz paniği2
- gece pencereyi açık unutup yatmak5
- burası instagram değil sözlük4
- devlet bahçeli3
- ben geldim kerkenezler18
- claudian clouds22
- sözlükten soğuma nedenleri17
- dünya asla vazgeçme günü4
- rus milfi3
entry'ler (88)
bir benny benassi şarkısı.
r: rolans i*:arkadaş
r-şşş
i-...
r-açsana biraz..
i-...
r-lan (aynı esnada kalemi sırtına batırmak)
i-...
r-açsana olumm..(aynı esnada alttan tekme atmak)
i-...
r-görüşcez senle göthh..
i-...
r-şşş
i-...
r-açsana biraz..
i-...
r-lan (aynı esnada kalemi sırtına batırmak)
i-...
r-açsana olumm..(aynı esnada alttan tekme atmak)
i-...
r-görüşcez senle göthh..
i-...
beni küçüklüğüme götüren grup vitamin parçası. bu türkünün ana fikri; bütün erkekler öküz ve kızlar öküzü sever.*
sürekli boş konuşup kafa ütüleyen insanlardan daha az rahatsız ederler.
"all i have in this world is my balls and my word " mottosunun sahibi ruh hastası karizma abidesi.
bu lafı söyleyen arkadaşların genellikle boğazları da ağrır.
hoplamak zıplamak anlamına gelen kelime. kanımca bob babanın en eğlenceli parçasıdır. bünyede anti-depresan etkisi yaratır.
ne demişler " yaman olur gariplerin orgazmı". *
insanı sinire gark eden soru cümlesi.
babamın görevi nedeniyle üç yıl ikamet ettiğim il. gayet sıcakkanlı iyi niyetli fakat bir miktar tutucu insanlara sahiptir . bir çok doğu iline nazaran kürt nufusu oldukça azdır. müthiş bir doğası vardır. ekşisu ve çağlayan şelalesi görülesi yerlerdir.
bana önyargıların bazen doğru yargılar olduğunu göstermiş bir filmdir. ağlatmaya zırlatmaya kasmış mahsun abimiz. başarılı da oldu. bir mesaj kaygısıdır almış başını yürümüş kör göze parmak misali. değer yargılarını filmlerden, dizilerden, sır kapılarından, kalp gözü gibi gudik yerlerden öğrenen insanlar güzel güzel mesajlar almışlardır bu film sayesinde. büyüklerini unutmamak, yaşlılarına sahip çıkmak, saygı, sevgi, bebe becik vesaire. bazı insanların yaşlıları hatırlaması için film izlemesi gerekiyormuş demek ki. mahsun da durumu çakmış tabi kaçar mı anadolu çocuğundan mesaj manyağı yaptı insanları. helal diyelim ne diyelim.en azından film girişiminden dolayı tebrik etmek gerekir. uzun zamandır bir filmi izlerken böyle daralmadım. duygu ishalinden öte bir şey değildir kanımca.
ayrıca 7 dalda 826 adet ödül dağıtan houston film festivalinden 2 adet ödül kazanan filmdir.
ayrıca 7 dalda 826 adet ödül dağıtan houston film festivalinden 2 adet ödül kazanan filmdir.
felsefe gerçekte olan ile olması gereken arasında bağ kurma çabasıdır, sorgulamaktır. sorgulamak en büyük sorumluluk ve ihtiyaçtır. sanmıyorum ki çevresini, kendisini sorgulamayan bir insan olsun. felsefeyi gereksiz buluyorum diyen insan felsefenin anlamını bilmediğinden böyle söyler, maalesef cahildir.
para insanın kendine olan güvenini arttıran bir değerdir. kadınlar kendine güvenen erkeklerden hoşlanırlar.
altı senelik üniversite hayatından sonra üç saatlik tek ders sınavından çıktığın andır.
kesinlikle psikolojik sorunlarının olduğunu düşündüğüm eski hakem yeni şovmen .
-bi dön bakalım nasıl dönüyosun.
iç şarabı sik arabı sorunsalı (4576)
tamam kimsenin cinsel tercihine bi diyeceğim yok ama bu nedir arkadaş. enrylerine bir göz attım silme cinsellik dolu. yazılarının yüzde sekseni böyle. senin hayattan anladığın bu mu diye sorarlar adama. henüz dişe dokunur bir entrysine rastlamadığım yazardır.