bugün
- bir kız tecavüze uğrarken onu izleyen tanrı9
- masaj bekleyen yazarlar3
- regl dönemi dengesizlikleri4
- ekrem imamoğlu3
- bir kadının en güzel bölgesi11
- tadıldığına pişman eden şeyler2
- migros ta 69 95 tl'ye satılan buzlu bardak3
- her gün poğaça simit yemek2
- hoşlanılan kızın evinde sırt kaşıyıcıya rastlamak3
- ruh sağlığı için uzak durulması gereken şeyler4
- evliliği kurtarmak için çocuk yapmak11
- seni seviyordum ama sen beni anlamadın3
- deve besleyip sidiğini satmak2
- pazar günü mesai yapmak3
- dişlerini fırçalamayan kadınla öpüşmek2
- michael olise3
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı12
- badem dolgulu kruvasan3
- elektrikli bisiklet terörü2
- kabızlık nasıl geçer3
- ingiltere8
- fransa7
- vantilatörü kendine çevirmek10
- dünyanın en güzel tatlısı11
- güneş yüzlü çocuğa mektup2
- evde kalmış sözlük kızı2
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri3
- bugün sağlığın için ne yaptın9
- mohamed salah ghaly3
- 19 temmuz 2026 fransa ingiltere maçı6
- trakya ve istanbul da çekirge istilası3
- inan akgün alp2
- bugün ispanya arjantin maçı saat 22 de trt 1 de3
- türklerin ileri olduğu konular21
- 2026 dünya kupası13
- dünya9
- futbol3
- geceye hayatta öğrendiğin bir şey bırak5
- iyiliğe sormuşlar nereye gidiyorsun diye3
- günün şiiri8
- kalp kırmak2
- dinsize inanır mısın17
- ürdün de iki abd askerinin öldürülmesi3
- devlet bahçeli3
- antipanik hanımın elleri2
- en gey özelliğiniz8
- chatgptye penis fotoğrafını atmak18
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- çırçıplak yatmak9
- yunan adalarına tatile gidenin vatan haini olması3
entry'ler (33)
güzel okuldur, kazanması bi marifet okuması daha da bi marifettir... bir an önce bitesidir fakat daha tadı dimaktadır... çok bi özgeçmişi yoktur anadolu lisesi bahçesinde eğitim öğretimini sürdürmektedir...
Zaten turuncu, kırmızı bir fonda olan atv kanalının yemyeşil çimenlerin üzerinde oynanan spor dalı futbolu yayınlaması ile doğan sorun... Evet sorundur... Format kırmızı-turuncu, saha yeşil, milli takım kırmızı, ee rakip takım da hadi oldu diyelim mavi * ... ortaya çıkan bir renk cümbüşüdur,atv yöneticileri zevk alıyor mudur acaba bu maçtan dedirtir. insanı bulanıma, sıkıntıya ,üffflere püffflere sokar...
ha bu doğrudur :
(bkz: dizi atv de izlenir)
ama futbol asla... ya da izlenir değil izlettirilir...
ha bu doğrudur :
(bkz: dizi atv de izlenir)
ama futbol asla... ya da izlenir değil izlettirilir...
youtube'yi yutup diye okumayıp yazıldığı gibi okuyan ve yutupa hasta olan bireyin ağzından çıkan söz.
diğer sözlüklere göre daha yavaş ve içinde daha fazla bug barındıran sözlük.
burak özçivit'in cinnet geçirip yukarı doğru yükseldiği sahnenin çok fena prince of persia daki prince görüntüsü veren filmdir.
popomundo oyununda " 26 üzerinden 0 " a tekabül eden derece.
veteriner hekim niyazi gül'ü beklediğimiz programdır.
" ama bu cengiz o kadar adi o kadar şerefsiz o kadar nanimolla o kadar it bir adam kiii " ile devam eden nevriye budak repliği.
genelde kenarları kangal köpekleri ile korunan çiftliklerdir.
jack : sen bir turistsin.seni kanserde,tüberkülazda hatta testis kanserinde bile gördüm.sen ölmüyorsun hasta değilsin.
marla : oo antreman yapmışsın
jack : ne ? neyin antremanı ?
Marla : benimle konuşmanın umduğun kadar iyi gidiyor mu ? *
marla : oo antreman yapmışsın
jack : ne ? neyin antremanı ?
Marla : benimle konuşmanın umduğun kadar iyi gidiyor mu ? *
ufak çocukarların " acemia cadıhoha izlichicem beğahnn " diye ağladıkları dizi. ayrıca bu küçük çocuklar yüzünden büyükler kahrolmaktadır. efektler berbattır ayrıca görülen bir bölümde esas kızımız okul tuvaletinde pasta yemiştir. sıkıyorsa bir devlet okulundaki tuvalette ye o pastayı dedirtmiştir.
komşu çocuğuna bit şampuanı almak esprisini içermiş yardırmışdır.ekşi sözlüğü anımsatır ama yine de iyidir,hoştur bir solukta okunulabilecek derecede iyidir...
bir kereliğine kullanıp atılan bezleri kullanıp sabah akşam cici bebe yiyen ve öğrendikleri ilk kelimeleri teefon,bigaassaayar olan masum çocukların içinde bulunduğu durumdur.
+ ben sana zarar veriyorum
- hayır vermiyorsun
+ veriyorum,ben sana layık değilimm
- kendine haksızlık ediyorsun
+ uzatma lan ayrılcam ben
- bari bi hamburger yeseydik
- hayır vermiyorsun
+ veriyorum,ben sana layık değilimm
- kendine haksızlık ediyorsun
+ uzatma lan ayrılcam ben
- bari bi hamburger yeseydik
ayrıca bu şarkıya eşlik eden öğrencilerin disiplinlik olduğu hakkında rivayetler de vardır.
doğrusu seçmeme hakkımı kullanıp kimseyi seçmiyorum olanıdır.
turgut özakman tarafından yazılmış bir tiyatro eseridir ayrıca.1900'lü yılların başında geçer...
--spoiler--
iki kanlı aile vardır.**.çolakgillerin evinde evi koruyacak erkek kalmamış ve istanbul'da büyümüş ve tam istanbul çocuğu olmuş silah tutmayı bilmeyen mustafa adlı torun köye çağrılmıştır.yine çolakgiller ile karagiller arasında geçen bir çatışmada yaralanan mustafa karagillerin evine sığınır.töre gereği düşman eğer eve gelirse evden çıkana kadar ona bakılmak zorunluluğu vardır ve evden çıkmadan ona zarar verilemez.tam bir şehir çocuğu olan mustafa her gün kan davası peşinde koşmaktansa evde kalır ve hiç de gidici gözükmez...ta ki evin kızına aşık olana kadar...evin kızı da ona karşı boş değildir.mustafa arada bir kıza istanbul'u oradaki orta oyunlarını panayırları anlatır kızı eğlendirir.kızın nenesi ise çok iyi kalplidir ve bunların arasını yapar.oğlan ile kız kaçacaktır.buluşulacak yer karar verilir ve önce oğlan oraya gider,orda kızı bekleyecek kız gelince de kaçacaktır.ama bu olaylardan haberi olmayan karagillerin delikanlısı dışarıda mustafa'yı görünce öldürür...
hele oyunun sonunda cem karaca'nın töre şarkısı çalarsa $ukela olur.
--spoiler--
--spoiler--
iki kanlı aile vardır.**.çolakgillerin evinde evi koruyacak erkek kalmamış ve istanbul'da büyümüş ve tam istanbul çocuğu olmuş silah tutmayı bilmeyen mustafa adlı torun köye çağrılmıştır.yine çolakgiller ile karagiller arasında geçen bir çatışmada yaralanan mustafa karagillerin evine sığınır.töre gereği düşman eğer eve gelirse evden çıkana kadar ona bakılmak zorunluluğu vardır ve evden çıkmadan ona zarar verilemez.tam bir şehir çocuğu olan mustafa her gün kan davası peşinde koşmaktansa evde kalır ve hiç de gidici gözükmez...ta ki evin kızına aşık olana kadar...evin kızı da ona karşı boş değildir.mustafa arada bir kıza istanbul'u oradaki orta oyunlarını panayırları anlatır kızı eğlendirir.kızın nenesi ise çok iyi kalplidir ve bunların arasını yapar.oğlan ile kız kaçacaktır.buluşulacak yer karar verilir ve önce oğlan oraya gider,orda kızı bekleyecek kız gelince de kaçacaktır.ama bu olaylardan haberi olmayan karagillerin delikanlısı dışarıda mustafa'yı görünce öldürür...
hele oyunun sonunda cem karaca'nın töre şarkısı çalarsa $ukela olur.
--spoiler--