bugün
- v a m p i r o v25
- ak parti anketlerde önde20
- 1.50 boyundaki kızın 1.90 erkek istemesi13
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi22
- anın görüntüsü16
- diyanet'in kuran kursunda 17 çocuğa tecavüz25
- gençler namaz var mı9
- erkek erkeğe aşk8
- küresel15
- iş kadını ile sevgili olur musunuz18
- kameranın icadından sonra dini mucizelerin durması17
- diploma iptaline ilişkin tebligat29
- künefe bağımlılığı11
- vatan haini nasıl olur22
- müzik öğretmeninin çocukları istismar etmesi15
- recep tayyip erdoğan8
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl14
- yarın denize girecek olmam8
- türkiye laiktir laik kalacak20
- çalınan kol saatinin chp binasında bulunması12
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz11
- limonlu makarna8
- 13 mayıs boğaziçi olayları10
- en son ne yediniz13
- dinsiz diye bir insanı sevmemek14
- boğaziçi üniversitesinde yaşasın şeriat sloganı10
- furkan bölükbaşı11
- işsizler tüm gün ne yapıyor sorunsalı10
- 30 yaşına gelip hala düzen kuramamak8
- özledim mesajı19
- öğretmenlerin aldığı maaş helal mi sorunsalı15
- sen yokken tadı tuzu yok sözlüğün9
- selahattin demirtaşın serbest kalması11
- yarın vurduracak olmam11
- alkol dostunuzdur8
- köpekler toplandığında sokaklarda geyik göreceğiz8
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz15
- üniversiteyi bitirmek10
- sanatçılar terörsüz türkiye istemiyor mu11
- insan olmaya ceyrek kala13
- selam arkadaşlar napıyorsunuz12
- 15 mayıs 2025 özgür özel habertürk canlı yayını8
- profilinde aslan kaplan fotosu olan insan8
- sürekli filistinden bahsedilmesi8
- karınız sizi aldatsa ne yaparsınız12
- true gelmiş16
- ama kent uzlaşısı8
- 15 mayıs 2025 ankara depremi8
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri13
- true'nun yetkili olması10

entry'ler (68)
"canına mı susadın?"
dediğinde sustum;
içimden:
"evet, canım sensin;
sana susadım."
dedim.
canım da sendin
susadığım da sendin;
bilmedin.
(yasn)
dediğinde sustum;
içimden:
"evet, canım sensin;
sana susadım."
dedim.
canım da sendin
susadığım da sendin;
bilmedin.
(yasn)
karbonhidrat ağırlıklı rejimdir.
(bkz: halkını makarna ile besleyen rejim)
(bkz: halkını makarna ile besleyen rejim)
polis ithal etmiyoruz; ama, amerikan polislerinin kullandığı son kullanma tarihi geçmiş biber gazlarını ithal ediyoruz; daha ne olsun? şeklinde cevaplanabilecek olan soru.
"bu gece erken uyuyacağım" diyerek düzene sokulmak istenen; şiir okurken zamanın akıp geç olması sonucu sağlanamayan düzendir.
bu gece de şiir okumaktan geç uyuyacağım.
şairlerin de payı yok değil bunda.
bu gece de şiir okumaktan geç uyuyacağım.
şairlerin de payı yok değil bunda.
sebze, meyve, yoğurt veya eti form benzeri light ürünler ile bastırılası açlıktır. genelde yaşamadığım açlıktır.
sebze, meyve, yoğurt veya eti form benzeri light ürünler ile bastırılası açlıktır. genelde yaşamadığım açlıktır.
çanakkale'nin bundan böyle çan'ak'kale olduğunun resmidir.
asla kadın düşmanı bir parti değildir.
bu kadın düşmanlarına oy verecek hemcinslerime de şimdiden "yazıklar olsun" diyorum.
bu kadın düşmanlarına oy verecek hemcinslerime de şimdiden "yazıklar olsun" diyorum.
neresinin "erken" olduğu anlaşılamayan; "rötarlı genel seçimi" denmesi daha uygun olan seçimdir.
türk milletinin sandığa giderek
2. kez "saltanata hayır" diyeceği gün olacaktır.
edit: olmuştur; türk mileti, sandığa giderek "saltanata hayır" demiştir.
"evet" diyenler, yalnızca arapsevicilerdi zira.
2. kez "saltanata hayır" diyeceği gün olacaktır.
edit: olmuştur; türk mileti, sandığa giderek "saltanata hayır" demiştir.
"evet" diyenler, yalnızca arapsevicilerdi zira.
türkçe, felsefe, psikoloji, ingilizce, biyoloji, örgütsel davranış, sosyoloji, radyo tv programcılığı.
geçen yıl, tam bu tarihte yaşanan "soma maden faciası"na sessiz kalmayan, bahar şenliklerini iptal etme kararı alan üniversite.
bu gün 13 mayıs 2015. soma maden faciası'nın üzerinden tam 1 yıl geçmiş. ama ösem binasında, o maden faciasının duyuruluşu, o görüntüler, soma çocukları... dün yaşanmış gibi.
ne zaman "soma" dense bir yandan da bu okulu hatırlarım.
facianın görüntülerini izlediğim ilk yer.
bugün, günlerden soma.
bugün, rant için insan canını hiçe sayanlar yüzünden yaşanan can pazarının 1. yıl dönümü.
bugün, zırhlı araçlarla, yoğun can güvenliği önlemiyle gezenlerin, işçilerin can güvenliğini umursamayıp "ölmek, bu işin fıtratında var" diyenlerin, yine en ufak bir sorumluluk kabul etmeyeceği gün.
gerçi söylüyoruz ama boşuna.
ne kadar ne söylesek de anlamayacaklar; anlayışsızlık onların fıtratında var.
bu gün 13 mayıs 2015. soma maden faciası'nın üzerinden tam 1 yıl geçmiş. ama ösem binasında, o maden faciasının duyuruluşu, o görüntüler, soma çocukları... dün yaşanmış gibi.
ne zaman "soma" dense bir yandan da bu okulu hatırlarım.
facianın görüntülerini izlediğim ilk yer.
bugün, günlerden soma.
bugün, rant için insan canını hiçe sayanlar yüzünden yaşanan can pazarının 1. yıl dönümü.
bugün, zırhlı araçlarla, yoğun can güvenliği önlemiyle gezenlerin, işçilerin can güvenliğini umursamayıp "ölmek, bu işin fıtratında var" diyenlerin, yine en ufak bir sorumluluk kabul etmeyeceği gün.
gerçi söylüyoruz ama boşuna.
ne kadar ne söylesek de anlamayacaklar; anlayışsızlık onların fıtratında var.
türkiye genelinde elektriğin kesik olduğu bir günde, çok da kolay basılır.
belki, bu, önceden planlanmış bir baskındı ve elektrik kesintisi bile bu baskının bir parçasıydı.
"turnikeler, dedektörler varken silahları nasıl soktular?" sorusunun cevabı da işte burada:
elektrikler kesildiğinde güvenlik kameraları, turnikeler ve dedektörler devre dışı olduğu an, bir anlık boşukta girmiş olabilirler.
jenaratörler devreye girip dedektörler, güvenlik kameraları çalışıncaya kadarki o boşlukta da ne olduysa olmuştur.
bu da böyle bir komplo teorisi.
belki, bu, önceden planlanmış bir baskındı ve elektrik kesintisi bile bu baskının bir parçasıydı.
"turnikeler, dedektörler varken silahları nasıl soktular?" sorusunun cevabı da işte burada:
elektrikler kesildiğinde güvenlik kameraları, turnikeler ve dedektörler devre dışı olduğu an, bir anlık boşukta girmiş olabilirler.
jenaratörler devreye girip dedektörler, güvenlik kameraları çalışıncaya kadarki o boşlukta da ne olduysa olmuştur.
bu da böyle bir komplo teorisi.
önceki entrym'de de yazdığım gibi, adliyenin içine, yer altından tünel kazarak basılır.
1- kendi evlerinin içindeen adliyenin içine açılan bir tünel kazılır.
2- tünelden adliyenin içine açılan kısıma açılır kapanır bir kapak tasarlanır ve bu kapak, adliyenin içinden bakıldığında, kapak olduğu anlaşılmayacak kadar iyi kamufle edilmiştir.
adliyenin içinden bakılınca kapak gibi görünmez, yer ile bütünmüş gibi görünür.
3- tünelden girdikleri için, turnikeden ve dedektörden geçmezler ve silah ile adliyeye giriş yaparlar.
4- savcıyı da, adliyenin içine açılan tünelden kaçırıp evlerine götürürler.
bu da benim hayal ürünüm. ki, bu alengirli bir yöntem, belki çok daha pratik şekillerde de adliye basanlar vardır.
not: bence tünelin ucunu direkt savcının odasına açmış olabilirler, o şekilde daha kolay kaçırmışlardır.
1- kendi evlerinin içindeen adliyenin içine açılan bir tünel kazılır.
2- tünelden adliyenin içine açılan kısıma açılır kapanır bir kapak tasarlanır ve bu kapak, adliyenin içinden bakıldığında, kapak olduğu anlaşılmayacak kadar iyi kamufle edilmiştir.
adliyenin içinden bakılınca kapak gibi görünmez, yer ile bütünmüş gibi görünür.
3- tünelden girdikleri için, turnikeden ve dedektörden geçmezler ve silah ile adliyeye giriş yaparlar.
4- savcıyı da, adliyenin içine açılan tünelden kaçırıp evlerine götürürler.
bu da benim hayal ürünüm. ki, bu alengirli bir yöntem, belki çok daha pratik şekillerde de adliye basanlar vardır.
not: bence tünelin ucunu direkt savcının odasına açmış olabilirler, o şekilde daha kolay kaçırmışlardır.
"silahları nasıl soktular?" diye soranlar olduğunu gösteren olaydır.
hemen açıklıyorum: adliyenin içerisine açılan bir tünel kazdılar ve kazdıkları tünelin adliyeye açılan kısmına silahı yerleştirdiler. tünelin adliyeye açılan kısmını da kapak gibi yaptılar ve adliyenin içinden bakılınca, o kısım kapak gibi görünmüyor, yer ile bütün gibi görünüyordu. bunu sadece tüneli hazırlayanlar biliyordu ve o kapağı işaretlemek için saksı gibi bir nesne yerleştirerek işaret koydular. saksıyı kaldırınca ve saksının altındaki, tünele açılan kapağı kaldırınca silahları aldılar. savcıyı da o tünelden kaçırdılar, bir kişi de tünele açılan kısmı kamufle etti.
bu da benim hayal ürünü komplo teorim.
yoksa kesin bu kadar uğraşmamışlardır.
hemen açıklıyorum: adliyenin içerisine açılan bir tünel kazdılar ve kazdıkları tünelin adliyeye açılan kısmına silahı yerleştirdiler. tünelin adliyeye açılan kısmını da kapak gibi yaptılar ve adliyenin içinden bakılınca, o kısım kapak gibi görünmüyor, yer ile bütün gibi görünüyordu. bunu sadece tüneli hazırlayanlar biliyordu ve o kapağı işaretlemek için saksı gibi bir nesne yerleştirerek işaret koydular. saksıyı kaldırınca ve saksının altındaki, tünele açılan kapağı kaldırınca silahları aldılar. savcıyı da o tünelden kaçırdılar, bir kişi de tünele açılan kısmı kamufle etti.
bu da benim hayal ürünü komplo teorim.
yoksa kesin bu kadar uğraşmamışlardır.
fırtına öncesi sessizlik halidir.
"su içme"nin türkiye'de hakaret anlamına gelmesi.
içecek sipariş edilirken "su" seçtiğinizde bu yanlış anlaşılıyormuş ve hakaret gibi bir anlama geliyormuş. ben de en çok "su" sipariş ederim hep; meğer, hakaret oluyormuş bu.
ben, bugün, bunu öğrendim.
içecek sipariş edilirken "su" seçtiğinizde bu yanlış anlaşılıyormuş ve hakaret gibi bir anlama geliyormuş. ben de en çok "su" sipariş ederim hep; meğer, hakaret oluyormuş bu.
ben, bugün, bunu öğrendim.
manisa'nın yerlilerinden duyduğuma göre, önceleri spil dağı'nda çok sayıda bulunan fakat gelen turistlerin(!) her gelişinde bu çiçekleri bir alet ile koparıp köküne de bir kimyasal madde(!) dökerek azalttığı çiçek türü.
tebrikler türkiye, doğal güzelliklerine çok iyi sahip çıkıyorsun!
tebrikler türkiye, doğal güzelliklerine çok iyi sahip çıkıyorsun!
entry'mizi kimin beğendiği bilgisini bile gösteren aşmış sözlük.
uzun süredir girmiyordum, girince değiştiğini gördüm. güzel, beğendim.
uzun süredir girmiyordum, girince değiştiğini gördüm. güzel, beğendim.
çalışma hayatı ile ilgili ilk öğrenilmesi gereken konulardandır.
ayrıca 2 kez sunumunu yaptığım konudur.
ayrıca 2 kez sunumunu yaptığım konudur.