bugün

sevdiği entry'ler

evlenecek bakire kadın bulmak

bir adım ilerisini düşünemeyen erkek egosu tatmini. hala manasiz şeylere önem veren erkeklerin olduğunu görmek gözleri yaşartıyor. oysa bilseler ki ne bakire kızlar var ama kaç kişiye blowjob yapmışlar.

pscpccp

Şiir gibi random atan gülüşü güzel bayan.

vücutta en takdir edilen yer

bacaklarım yada dudaklarım.

3 yazdır denize girmemek

ulan geçen yaz alanya' ya gittim. öyle bir dalgalıydı ki deniz bana girdi. boş verin girmeyin sıcağın altında.

36 yaşından sonra üniversite okumak

insanı çok yorar. 35'te doktora bitiren biri olarak, 30'lu yaşları eğitimden uzak durulması gereken yaşlar olarak görüyorum. Kafa duruluğunun keyfi bu yaşlarda bir başka.

kar yağışı

izlemesi en güzel doğa olayıdır.

seninle şöyle olabilirdik

görsel

görsel

görsel

yılbaşını sevgilisiyle geçirecek yazarlar

Ne şanslı yazarlardır birbirlerini seviyorlarsa inançlarını kaybedip bırakmasınlar sakın.

günaydın sözlük

görsel
Şöyle lodoslu bir sabaha uyandık. işte hep böyle manzaralarda ah çekiyorum ben.

Neyse hadi günaydın.

nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz

uludağ sözlük'te evlen benimle. d.

önemli değil, herkes kansız zaten daha eş olmayan birine anlam yükleyecek yaşta da başta da değiliz. onun dışında kilo harici şekilci değilim. çok da umurundaydı başkalarının bu.

karınızı yıkadıktan sonra kurular mısın

E tabi ki canım, yoksa sinüzit olur iki gözümün çiçeği.

sözlüklerde hatunlara yavşama şekilleri

Hiç becerebildiğim şeyler değil ya. Bir sözlük hatunu elimden tutup yol yordam gösterebilir mi lütfen? Tşk.

gençlerin öğrenmesi gereken yegane şey

1-)Anlık karar vermeyin. Sonucu hata olsa bile üzerinde düşünülmüş hatalar yapın. Çünkü üzerinde düşündüğünüz bir konuda hata yapma olasılığınız, anlık karar verdiğiniz konularda hata yapma olasılığınızdan daha düşüktür.
2-)kasten yaptığınız her şeyin bir karşılığı olacak. iyiyse belki ama kötüyse kesin. Buna hazır olun.
3-)alışamam, yapamam dediğiniz her şeye alışabildiğinizi ve yapabildiğinizi göreceksiniz.
4-)klişe olacak belki ama en dibi gördüğünüz an yükselişe geçtiğiniz an olacak. Umudunuzu kaybetmeyin.
5-)karakterinizden asla taviz vermeyin. Kendinize saygınız olmazsa, hayatınızın anlamını yitirebilirsiniz.
6-)ve son, her yolu denediyseniz ve olmadıysa, mutlaka bir oluru vardır.

Yegane şey dedik ama şeyler oldu. Olsundu. Bu liste uzar gider zaten. Freudgil abinize her zaman danışabilirsiniz. Hoçça ğalın, ğidiyom ben.

kocaeli

görsel
Asırlık çınarları kitap açan şehir.

en sevilen su markası

çenesuyu.
© copyright 2005 - 2026