bugün

entry'ler (55)

araba kullanmaya yeni başlayanlara tavsiyeler

lastik ve yol uyumuna dikkat edin, aracınızda takoz, zincir, pompa ve çekme halatı bulundurun, aynaları ayarlayın, sağa dönüşleri her zaman sıfırdan sola dönüşleri açıktan alın.

kemal kılıçdaroğlu olmak

sıfırdan başlayan bir insanın 63 yılını alır.

nasreddin kılıçdaroğlu

yürüyen merdivene ters binerek güldüren, güldürürken de düşündüren kağıttepeli bir figür.

anamızı cep telefonunda arıyormuşuz

öğretmen sınıfa dönerek;

-sobayı yakmak için napıyoruz?
+anamızı cef telefonunda arıyoruz.

devlet bahçeli karşısında ulumak

(bkz: devlet bahçeli yi görünce uluyan mhp li)

hillary clinton

bastığı yerden haberi olmayan abd hariciye bakanı.
http://www.vidivodo.com/5...-ucak-kazasi-_-gazeteport

bir bakan önce önüne bakmalı.

kemal kılıçdaroğlu

nereden nerelere vardığına birlikte karar verelim.

aday değilim
gereğini yapsın
başörtüsü sorununu ben çözeceğim
çarşaf listeden yanayım.
gerekirse genel af çıkar.

------------

bugünden itibaren chp genel başkanlığına adayım.
onur bey ile konuştuk o mesele kapandı.
başörtüsü takmazlarsa sorun çözülür.
blok listeden yanayım.
bizim gündemimizde genel af yok.

bu adamı birileri yönlendiriyor ama kim çözemedim. çok temiz bir insan olduğunu düşünüyorum ama birilerine kuklalık yapıyor.

abd büyükelçisinin soner yalçın a sahip çıkması

(bkz: yeni sevgili bulan eski sevgilinin yeni sevgilisi)

orhan çeker

bir ilahiyat profesörü. bir tespitte bulunmuş. hemen adamın adı orhan otuzbiroğlu minvalinde değerlendirmelere tabi tutuluyor. adam kendi görüşünü söylemiş, sanki tecavüzcüler adına açıklama yapmış gibi salak yorumlar yapılıyor. unutmayalım ki bu adam bir prof, "hay sana diploma vereni tutup çıkartanın damına koyim" deme salaklığına düşmeyin. bu adam aklınızın alamayacağı kadar kitap okumuştur, tecavüz olaylarına gerçekçi bir bakış yakalamıştır. ha eleştirileceğini de tahmin ediyordu muhtemelen. herkesin içinden geçirip de söyleyemediğini söylemiş. açık söyleyeyim, açık giyinen kadın beni de tahrik ediyor. ha beni her tahrik edeni sikecek değilim ama 73 milyon insanın olduğu yerde her şeye hazırlıklı olmak lazım. sen yapmazsın ben yapmam ama şu yapar. birinin bunu söylemesi lazımdı, orhan çeker bunu söylemiş. cesaretinden dolayı tebrik ediyorum. dekolte giyen maymuna da tecavüz ederler, ben eminim öyle insanlar da vardır. eğer bir toplumda yaşıyorsanız o toplumda her türlü insanın olabileceğini tahmin etmelisiniz.

bu kılıçdaroğlu nu kim getirdi

geçenlerde başını iki elinin arasına alarak cinnet geçirerek bu soruyu bana soran arkadaşıma ne yazık ki cevap veremedim. şimdi kılıçdaroğlu'nun yürüyen merdivene ters bindiğini de eminim öğrenmiştir ve çok kızmıştır.

16 şubat 2011 arsenal fc barcelona maçı

barcelona'nın deplasmanda arsenal'i rencide edeceği maç.

(bkz: 6 nisan 2010 fc barcelona arsenal maçı)

dekolte giyene tecavüz ederler

doğru sözdür. bu söz kötü niyetli insanları hesaba katarak söylenmiştir. iti var, kopuğu var, abazanı var, sorunun odağına rus kızını koyarak sözlükte 24 saat rus kızı fantezileri dünyası kuran küçük eblehler var. bir kadın mülkünü açık edip sokağa çıkıyorsa bu gerçekleri de aklının bir köşesinde tutmalı.

kadınlar ısrar eden erkeklere bayılırlar

ünsüz bir düşünür der ki, üç çeşit kadın vardır.

yollu kadın.
meyilli kadın.
hayırcı kadın.

yollu kadınlar için geçerli bir tespit değildir çünkü kadın yolluysa zaten ısrara gerek yoktur.

meyilli kadın konusunda ısrar işe yarar.

hayırcı kadın konusunda ısrar gereksizdir.

taşıta binmeden önce sigaradan son bir fırt çekmek

altın vuruştur.

chp nin inen merdivenle iktidara çıkması

en az kılıçdaroğlu nun çıkan merdivenden inmesi kadar komik ve sıkıntılı bir iktidar yürüyüşüdür.

her yerde karşılaşılan atatürk heykeli

her yerde karşılaşılmayan atatürk heykelidir. sadece türkiye'de görülür. tepkilere bakınca atatürkçüleri tatmin ettiğini görüyorum. bir de estetik nedir bilmeyen mallar bir anda birer heykeltraş kesiliyorlar ya başımıza, nefret ettiriyorlar kendilerinden de putlarından da. yapılan atatürk heykellerine bir bakın, heykeltraş olmanıza da gerek yok bakın ne kadar üstünkörü hazırlanmışlar anlarsınız. ama önemli değil, adamın putuna laf söyleyemezsiniz yedi ceddinize küfür eder putu için. hatta bir kalıp hazırlayın 40-50 tane heykel dökün yanlarına yaklaştırmazlar, tarihi eser diye koruma altına alırlar. böyle mallarla aynı havayı soluyoruz düşünsenize.

ramiz karaeski

(bkz: dinle yeğen)

dinle yeğen

bir ramiz dayı repliği.

july4th

bana yazar olduğumu söyleyerek takdirimi kazanmıştır. baklava götüreceğim kendisine. not: rüşvet değil yanlış anlaşılmasın.

kılıçdaroğlu nun yürüyen merdivene ters binmesi

bu olayı komik bulmayanlar da var. işte bu daha komik.
© copyright 2005 - 2026