bugün

sevdiği entry'ler

dinsiz milliyetçilik

Milliyetçiliğin içine din olgusu girerse pasifize olur. islamdaki ümmet bilinci milliyet kavramına terstir.

ahmet arslan

prof. dr. ahmet arslan.

+bilmem anlatabildim mi?

ilkçağ Felsefe Tarihini, ilgili herkesin okuması, ve ilgili herkesin bu değerli insanı dinlemesi gerekir.

teke tek bilim yutup kanalına konuk olmuş, taptaze vidyo daha yükleneli 2 saat olmuş. bu sohbete müdahil olmak gerek.

https://youtu.be/ZSAlLBDSfc4?si=ib9Uj1Qll5VRJee9

ahmet arslan

2 sene önce Fatih Altaylı vesilesi ile tanıdığım Felsefe profesörü. Şunu söylemem gerekirse ki kendisi bana felsefeyi sevdiren, anlaşılmaz bir alanı bir parça bile olsa kolaylaştıran tatlı ve sempatik bir hocadır. Platon'a Aristo'ya bireye ve topluma yönelik değerlendirmeleri gerçekten ufuk açıcı olmakla beraber Türkiye'nin düştüğü sosyolojik hezeyanı farklı bir açıdan gözümüze sokabilmektedir

bir erkeğin gay olduğunu anlama yolları

--spoiler--
espresso bazlı kahveleri içemeyip bu ne ya zift bu diyorsa
--spoiler--

vay amk geymişim.

islamdan nefret etmek

Oldukça normaldir.
Her boka karışan, saçmalıklar ve yalanlar ile dolu bir ideolojiyi seven insan en hafif tabiri ile salaktır.

fulya öztürk

Varoşluğun vücut bulmuş hali. Hareketler, tavırlar, konuşmalar falan tam kezban.

fulya öztürk

bana çok kıro gelen muhabirdir. deprem zamanındaki yayınlarında da çok iticiydi.

celal şengör

türkiye'de ki bütün islamcıları toplayın, bir tane celal hoca etmez bilgi ve birikim açısından.
ayrıca kendisi dinler konusunda göte göt dediği için eleştiriliyor, hahhahhha

celal şengör

Bilgi birimi olarak ilber Ortaylı’nın üstündedir.

Biz bütün olaylara siyaset olarak baktığımız için kıymetini pek bilmiyoruz.

jeoloji konusunda dünyanın en saygı duyduğu bir ismimiz var ve biz depremlere karşı onu kullanmıyoruz.

Yani Ronaldo gibi topçun var tribünde oturuyor.

ahmet arslan

görsel

burger king

Bok > burger king.

Bir ton butik burgercı varken buradan hala burger yiyenler neyin kafasını yaşıyor acaba. O nasıl bi midedir.

lösemi

Hakkındaki entryi kemoterapi bölümünden yazdığım, eylül ayından beri tanıştığımız hastalık.
Diğer kanserlerin aksine, vücutt hiçbir organa sıçrama yapmaz. Tek olay, kandaki hücreler birbirini yer. Ancak pis bir hastalıktır. En ufak gripte veya ağzında iltihap yapmış diş sorununda bile insanı öldürür.
Biz, bir nebze şanslıydık. Hastalık ilk evrede fark edilmişti. Bir ara 347 crp enfeksiyon skoruyla babamı kaybediyor olsak da çok şükür toparladı. Artık aylık düzenli kemoterapi süreçlerimiz var.
Ancak ileri safha olanların halini düşünemiyorum. Allah yardımcıları olsun.

Yaşamayan bilmez.
görsel
© copyright 2005 - 2026