bugün
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar15
- kedilerin yedigi ilginc seyler7
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması9
- ispanya çin yakınlaşması ab de rahatsızlık5
- galatasaray büyüklüğü12
- tr de simit satsaydımda ailemin yanında olsaydım3
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi15
- kıbrısı ingilize veren padişah4
- arkadaşlar bakar mısınız10
- zengin erkeğe tanınan aldatma hakkı4
- bardak3
- cumartesi günü yapılabilecekler7
- prosedür evliliği3
- evli bir adama aşık oldum sözlük25
- anın görüntüsü22
- sözlükteki yazarların çok ahlaklı olması6
- nasihat heyeti2
- hoşlanılan kızın evli bir adama aşık olması5
- pembe kulaklık takan erkek2
- yapılan ilginç salaklıklar4
- türkçeye sistemli saldırı7
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı18
- konuşurken yanlışlıkla tükürmek6
- güne acı bir gerçek bırak8
- ispartalı kızlar9
- her yerden engelleyen kız6
- mehmet akif alakurt2
- kadınların sevgililerine aldığı geyimsi kıyafetler2
- damarsız tüysüz manisa yaprağı17
- muhallebi köpürtmek4
- tayt6
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- fenerbahçe nin kurucusu2
- gey ve şey kavgası5
- sözlükte ortamın çok gergin olması5
- anadol3
- kaş bıyık alınca yüze gelen güzellik6
- arkadaşlar bekar mısınız2
- travelerin aşık olduğu evli adam3
- popo liposuction6
- straponlu kadın2
- hoşlanılan kızın ıspartalı çıkması5
- kırdığımız kalbi tamir etmek4
- yakışıklı olmayan ve kassız erkekler niye var8
- silvoş kaç kilo verebildi acabası2
- öbür sözlükten gelen yazarlar8
- fatma betül sayan kaya69
- hangi manifest kızısın6
- from gold from dust28
entry'ler (22)
rebecca & fiona - dance.
bu dünyadan başka bir dünya yok, arama;
senden benden başka düşünen yok, arama!
vazgeç ötelerden, yorma kendini:
o var sandığın şey yok mu, o yok arama!
senden benden başka düşünen yok, arama!
vazgeç ötelerden, yorma kendini:
o var sandığın şey yok mu, o yok arama!
egoist olmaması, çünkü egosu yüksek olan insanlarda ne kalite ne zeka bulunur.
insanı gün boyu halsiz ve yorgun hissettirir.
sorulmaz ya. kabul edilir ve merak içinde yaşamaya devam edilir.
sorulmaz ya. kabul edilir ve merak içinde yaşamaya devam edilir.
günde iki tane içiyordum. bıraktığımda hayatımda çok fazla şey değişti. kendi kafanıza göre bırakmayın.
canım babamın sahip olduğu özelliklerdir.
içimdeki iyiliği, merhameti, sevgiyi bana verdiğin için teşekkür ederim babacım. yüzüne bunları söyleyemeyeceğim için buraya yazıyorum bunları.
tanıdığım en güzel insanlardan birisin. teşekkür ederim babam olduğun için. sen benim en büyük şanslarımdan birisin.
içimdeki iyiliği, merhameti, sevgiyi bana verdiğin için teşekkür ederim babacım. yüzüne bunları söyleyemeyeceğim için buraya yazıyorum bunları.
tanıdığım en güzel insanlardan birisin. teşekkür ederim babam olduğun için. sen benim en büyük şanslarımdan birisin.
korkunçtur böyle insanlar. nasıl bir kafa yaşıyorsunuz siz? çevresindeki insanlara da acıyorum. dışarıdan ne kadar komik durduklarını farkında bile değiller..
tabi ki karakterlerin derinlikleri. üzerine düşünülmüş replikler, bir de etkileyici müzikler kullanılırsa o film kalitelidir.
çook güzeldir. lisede yapılan en güzel şeydir belki de.
çok acıtır . aşk acısı, ayrılık acısı falan bile geçer ama bu asla geçmez.
en sevdiğim gruptur. huzur verir, her şarkısını ayrı severim.
atlattığım hastalıktır. hiç kimse bunu anlamadı çevremde. aslında ben de çevremde kimseyi bırakmamıştım, iyice içime dönmüştüm. tek yaptığım şey kalori saymak ve spor yapmaktı. lisedeydim o zamanlar, yeni başlamıştım. herkes fiziğime iltifat ediyordu. dedim ki kendi kendime, madem fiziğin bu kadar güzel bunu kaybetme. önce sadece iki üç kilo verdim. sonra bu düşüncenin yerini, çok farklı bir düşünce aldı. kontrol manyağı olmuştum ben. güzel gözükmediğini farkındaydım, ama umrumda değildi. deli gibi zayıflamak istiyordum. servisi bıraktım, okula yürüyerek gidip döndüm. evde hiç bir şey yemiyordum neredeyse, onu da eritmek için her şeyi yapıyordum. saatlerce spor yapıyordum. ne arkadaşlarım ne ailem hiç bir şey anlamadı. o kadar inandırmıştım ki herkesi bende bir problem olmadığına...
bu hastalığın daha sayamayacağım onlarca özelliği var... ve ben ne zaman biraz kötü olsam hala yemeyi bırakırım. bu da beni biraz ürkütür. çünkü bunu bir daha atlatamayabilirim ben.
dalgaya alınacak bir şey değil. düşündüğünüz gibi tek amacı zayıflayıp güzel gözükmek olan bir hastalık asla değil. çok daha derin.
bu hastalığın daha sayamayacağım onlarca özelliği var... ve ben ne zaman biraz kötü olsam hala yemeyi bırakırım. bu da beni biraz ürkütür. çünkü bunu bir daha atlatamayabilirim ben.
dalgaya alınacak bir şey değil. düşündüğünüz gibi tek amacı zayıflayıp güzel gözükmek olan bir hastalık asla değil. çok daha derin.
"incelik ve derinlik sahibi birisi olmaya çok özen gösterdim; artık bunu sağlamaya çalışmak ciddi bir yük. "
bu gece, bu saatte yine aklımdasın güzel insan. söylediğin cümlelerin hiç birini ömrümün sonuna kadar unutamayacağım sanırım.
bu gece, bu saatte yine aklımdasın güzel insan. söylediğin cümlelerin hiç birini ömrümün sonuna kadar unutamayacağım sanırım.
nothing's gonna hurt you baby - cigarettes after sex.
bazen bunu yapmak gerekiyor. ne kadar acıtsa da, kalbini kırsa dahi yapmak gerekiyor. çünkü biliyorsun eğer hayatından çıkarmazsan, çok daha acıtacak seni. özleyeceksin, her zaman içinde bir yerde onu arayacaksın. ama böylesi daha iyi.
bunu hiç kimseyi kaybetmek istemeyen, herkes için son ana kadar kendinden ödün vererek mücadele eden biraz aptal bir insan söylüyor.
eğer son ana geldiyseniz, geçmiş olsun. çıkartın hayatınızdan.
bunu hiç kimseyi kaybetmek istemeyen, herkes için son ana kadar kendinden ödün vererek mücadele eden biraz aptal bir insan söylüyor.
eğer son ana geldiyseniz, geçmiş olsun. çıkartın hayatınızdan.
tek başıma olmak. sevdiğim şeyleri yapmak, en sevdiğim dizi/filmi seyretmek, sevdiğim yemekleri yemek gibi. ama yalnız olmak, en önemlisi bu.
“Karşımızdakini olduğu gibi görmeyip onu tanrılaştırmak; sonra da sanki böyle bir tanrı olabilirmiş de olmuyormuş diye ona kızmak.”
Kış Uykusu
Kış Uykusu