bugün
- cd devrinin bitmesi4
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- velvet48
- bir ilişkiyi kim yönetir17
- pandela 319
- deniz göktaş'ın ölen yemenli çocuklar şakası2
- lamba5
- sandalye8
- kürt hareketinin devşirme olması15
- aleyna tilki6
- masa5
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı15
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar9
- aysu türkoğlu2
- ciguli kral16
- diamond bosphorus14
- amedspor12
- ptt de idari hizmet sözleşmeli sisteme geçilmesi2
- deniz göktaş34
- kız arkadaşla sabahlara kadar içmek5
- mony tontana11
- memduh bashgan9
- elektriği ödeyen adam7
- en gıcık olunan insan davranışı4
- bik bik kaç yaşında10
- ahtapot yemek9
- iblis3
- araf suresi 12 ayet2
- çağlayı tanıyan yazarlar8
- araf suresi 13 ayet2
- fransa maçı varken sözlükte dolanan erkek5
- sikişirken hüzünlenmek4
- kokusuz küllük2
- 5 temmuz 2026 paraguay fransa maçı7
- 2026 dünya kupası33
- yürüyüş flörtü9
- evde kalmış kız kurusu7
- yapsam yaptım derim3
- kemal kılıçdaroğlu20
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi27
- korku filmi cekmeden once cinayet isleyen yonetmen4
- sanat2
- müfredattan felsefe dersinin çıkarılması12
- uludağ sözlük bir ailedir9
- true üniversitesi6
- true'nun azılı bir muhalifken sonradan yumuşaması6
- entry girerek kemalist devrim yapmak5
- bik bik abla vs vurduranlar12
- iki ayyaş5
entry'ler (11)
istedikleri konular hakkında fikir ve düşüncelerini beyan ederek bir tartışma ya da görüş ortamı oluşturmaya yararlar.
bir ilaç, bir web sitesi, bir kelime ya da söz öbeği hakkında tanım beyan eden sözlük yazarları sayesinde, konu hakkında bilgisi olmayan insanlar arama motorları aracılığıyla istedikleri başlıklara ulaşıp bilgi edinirler.
bir ilaç, bir web sitesi, bir kelime ya da söz öbeği hakkında tanım beyan eden sözlük yazarları sayesinde, konu hakkında bilgisi olmayan insanlar arama motorları aracılığıyla istedikleri başlıklara ulaşıp bilgi edinirler.
tam benim tipim - bir font kitabı. çevirisi her ne kadar hatalı olsa da eğlenceli bir kitap.
izlediğiniz, okuduğunuz ya da merak ettiğiniz herhangi bir şeyi zamansızca öğrenmenize sebep olandır. detaydır. pisliktir.
the notebook filmi ile artı bir sempati duymaya başladığım kadın. mean girls, morning glory, sherlock holmes, about time, the vow filmlerini de severek izledim. ayrı bir güzellik.
kahkaha attırmasa da eğlenceli bulduğum televizyon programı. ali sunal ve doğa rutkay'a duyduğum sempatiden dolayı izliyorum sanırım. her skeçte halay çekilmese, kalkıp oynanmasa ve skeçin zamanı esprilerle değerlendirilse düğün dernek kitlesinden çıkıp çghb kitlesine yöneleceğini düşünüyorum.
fransızca kökenli bir japonca kelimedir. animasyon anlamına gelir. genelde mangaların tv ya da sinemeya uyarlaması olarak yapılır. osamu tezuka çağdaş animenin öncüsü olarak kabul edilir ama asıl anime devrinin 20. yy'da başladığı bilinmektedir.
bir başkasının sizin anime izlediğinizi öğrenip ya da izlerken görüp "çizgi film mi izliyorsun" diye sorması olasıdır. bu gibi durumlarda fevrileşmemek, onun çizgi film değil anime olduğunu söyleyerek izlemeye ve izlettirmeye devam etmek gerekir.
romantik komedi deyince lovely complex, gizem/gerilim deyince death note gibi.. bu liste uzar gider.
bir başkasının sizin anime izlediğinizi öğrenip ya da izlerken görüp "çizgi film mi izliyorsun" diye sorması olasıdır. bu gibi durumlarda fevrileşmemek, onun çizgi film değil anime olduğunu söyleyerek izlemeye ve izlettirmeye devam etmek gerekir.
romantik komedi deyince lovely complex, gizem/gerilim deyince death note gibi.. bu liste uzar gider.
hepsiburada'nın indirimiyle yarı fiyatına aldığım telefon. bis olayını kaldırması, android uygulamaların da kurulabilmesi ve tam bir tasarım harikası olması nedeniyle android'den sıkılanlara ya da güzel bir telefon almak isteyenlere önerebileceğim bir ürün.
günümüzde aramızda kalsın dizisinde arife karakterini canlandırmakta olan, gamzesi, şirinliği, sempatikliği ve tatlılığı ile çok samimi bulduğum başarılı bir oyuncu. dizideki karakterinin dışında asıl kişiliğini de twitter aracılığı ile takip ettiğim kadarıyla kendi fikir ve görüşlerini de beğeniyorum.
aklından bir sayı tut, gözlerinin sımsıkı kapat, şeytanı uyandırma ve peter pan ölmeli adlı kitapların yazarıdır.