bugün

sevdiği entry'ler

sultan papağanının konuşmaması

papağanın bile sultanı asil. boş muhabbeti sevmiyor demek ki.

evlenilmeyecek kız tipi

ilişkiyi karşıdaki insanın hissettirdikleri üzerinde değil sosyal medya görünürlüğü ve statü atlama opsiyonu olarak gören kişiler ile evlenmeyin sadece kız olarak değil insan olarak böyle insanlardan uzak durun.

karpuzcu libos panda

Oksijensizsu sen misin?

deniz göktaş'ın atatürk şakası

Bence çok başarılı bir şaka. Atatürk hakkında da doğru bir tespit. Ne yazık ki ülkeyi sosyolojik ve ekonomik anlamda dizayn etme çabaları, ömrü vefa etmediği için yarım kalmış; hayalini kurduğu ve kurak topraklarda yeşertmeye çalıştığı laik, çağdaş ve ilerlemeci üniter devlet yapısı adeta şantiye hâlinde kalmıştır.

Bu espride rahatsız olunacak ne var?

oksizoron

Yaşayıp yaşamadığı merak konusu olan muhteşem yazardır kesinlikle şüphesiz kaç gündür ses seda yok herhalde aşırı miktarda midye ve kokoreç yemekten mide fesadı geçirdi sjsj.

ekrem imamoğlu

şu an çankaya köşkü'nde değil de silivri'de ikamet ediyorsa sebebi kendisidir.

ulan beylikdüzü gibi bir yerde belediye başkanı olmayı başarmışsın. istanbul'da o kadar merkezi ilçe dururken cehennemin dibindeki beylikdüzü'nde kendini parlatıp ibb adayı olmuşsun ve ilk aday olduğunda kazanamayacağına kesin gözüyle bakılan o seçimi kazanmışsın. halkla iletişim kurabiliyorsun, hitabetin çok güçlü, chp'de olup da bunu yapabilen ilk adamsın. chp'nin adını duyunca bile alerjisi tetiklenen o amca o teyze seni çarşıda pazarda görünce dibi düşüyor. senin ne işin var gaf ustası bir emekli bürokratın yanında? tutuldunuz bir piro masalına, adamın peşine takılıp gittin. sen çıkıp bağımsız aday olsaydın ortada piro miro kalmazdı. kaybedilmeyecek seçimde meydanı kuzeniyle evli olan bir adama bıraktın. kaybedilmeyecek seçimi kaybettiğin için de bugün içeridesin.

yeni üniversite kazanmış kız azgınlığı

görsel

sevda türküsev

Bir fetöcü daha.
Bu kadından zaten şüphelenmiştim.
Hem başı açık hemde gidip laikliğe karşı çıkıyordu.

sözlükteki şer çetesi

Noldu yav akşam kavga vardı öğlen bi kalktım hastane mesajı var dedim noluyor.

sözlüğün en bakire kızı

Ne saçmalıyorsunuz?

Hastaysanız Allah acil şifalar versin ama burada yazılan üç cümle yüzünden hastaneye kaldırılacak duruma geliyorsanız böyle platformlarda kadın düşmanı gibi bir tavırla yazmayın. Kadın düşmanı gibi davranırsanız düşmanlarınız da size yanıt verir. Hastalığa çok üzüldüm orası ayrı ama doğruya doğru yanlışa yanlış derim her zaman.

enayimiknatisii

Ktc topram, oksizoron ve silvercığım teşekkür ediyorum hepinize. Sadece abuk subuk bir şey gördüğümde bunu dile getirmeden rahat edemiyorum o kadar.

ben ilişki insanı değilim

bu kitle romantik komedilerin ve o meşhur (bkz: ıssız adam) filminin modern kadınların başına sardığı en büyük beladır. kendini derin, gizemli, geçmişte çok yara almışbir aşk adamı sanan ama aslında alt tarafı sorumluluk almaktan ödü kopan, iletişim özürlüsü kitledir.

enayimiknatisii

Toprağım diye demiyorum gerçi toprağım olduğu için gurur duyuyorum mangal gibi yüreği vardır beni bile döver sözlükte o derece

Kahpe sözlüğün yiğit güzeli.

abridge1

Tecavüze uğrayıp korkunç bir şekilde öldürülmüş Gülistan doku'ya yani ölmüş bir kadına akıl vermek mi? Yorum yapmak istemiyorum.
https://www.uludagsozluk.com/e/47936060/
Ayrıca tamam bacım, en bakire sensin. https://www.uludagsozluk.com/e/47830735/
Pick me girl sözcüğünün karşılığı olabilirsin. Okudukça utandım.

pick me girl

bunlar kadar kezbanı yoktur.

sözlük yazarlarının çizimleri

görsel

yazarların kurduğu hayaller

"1 milyar dolara sahip olmuşum falan filan"

Evrene mesaj yolla, manifestte bulun yarın hesabında göreceksin kesinlikle şüphesiz sjsj.

Havuzlu villada yaşamak.
© copyright 2005 - 2026