bugün
- 16 ağustos 2026 amedspor erzurumspor maçı6
- özlediniz mi beni3
- velvet26
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı31
- karı kıza para yedirir misiniz3
- amedspor4
- ağzı sarımsak kokan biriyle öpüşmek5
- kimsenin size söylemeyeceği bilmeniz gereken şey9
- her şeye sahip insan mutsuzluğu13
- pirates of the caribbean2
- türklere vize serbestisi4
- herkese pas veren kız barselonada oynasın12
- sarı renkli şeker tarafından tehdit altındayım8
- kendini değersizleştiren insan5
- çay yapacak hatunun olmaması3
- o kızdan uzak dur diyen erkek3
- mor semsiyeli yabanci8
- ye yağlıyı iç suyu dondurursa dondursun3
- kuzey karolina'dan ındianapolis'e gitmek3
- anın görüntüsü34
- evliliğin anlamı13
- alihan kuriş8
- jalapeno turşusu2
- dünyanın en değerli şeyi5
- golden rose velvet matte ruj 202
- yoğurt mayalamasını bilen erkek6
- evlilik balonunun patlaması2
- yahudiler neden hindistan'ı seviyor2
- spotify blend list yapmak istenilen yazarlar5
- en iyi sayısal zeka hangi meslektedir sorunsalı10
- duygulandıran ingilizce şarkılar2
- akide şekeri yiyip radyo dinlemek5
- tinder2
- kürtsüz türkiye11
- pancar küspesi2
- ahmet baran yazgan12
- evde yoğurt yapmak5
- türk ile kürt'ü rakip sanmak5
- sokakların mis gibi bok kokması2
- bütün gece sokaklarda seri katilin izini sürmek5
- nude var mı3
- halife olacağım7
- bronzlaşma2
- sizi her yerden izleyebilen yapay zeka2
- beyazconverse nickli yazar erkek mi5
- bacak uzun gözüksün diye kiçi açıkta birakmak2
- fenerbahçe15
- çoluk çocuk işler peşinde koşan tipler3
- ismet gürbüz8
- türkiye türklerin ve kendini türk hissedenleridir7
entry'ler (51)
bazen bana verilmediğini bildiğim hakların onlara verilmeye çalışılması beni kıskandırıyor.hani eşittik?
akp objektif bir medya istemiyor olabilir.bu yanlıştırda.ama onun obkektif medya istememesinin yanlış olduğunu bağıranlar ki bu zatı muhtereminde o bağıranlardan biri olduğu konuşuluyo - kendiside 'yanlış' dediği şeyi yapmıştır. 'başsavcıya abluka' başlığı objektif bir başlık değildir. tamamen yanlı, kişisel görüş bildiren ve taraf tutan bir başlıktır.heleki medyadaki kirlenmeyi bu kadar konuşan bir adam bunu yapmamalıydı. tuncay özkan gibi davranmış. chp gibi davranmış. yani taraf olmuş. kimse yırtmasın kendini.atılan başlık yanlıştır,düz olmalıydı.habercilik bu değildir. eleştirdiklerin gibi olamazsın,olmamalısın.hangi tarafta olursan ol. bugün,azınlıkta olan kesim için yapılıyor diye bu durum,haklı çıkartılmamalı böylebirşeyi,tutumu,başlığı. şöyle düşünelim,ahmet necdet sezer tarafı çok belli olan cumhurbaşkanlığını yaparken gıkını çıkartmayan chp, abdullah güle de ses çıkartmmalı gibi.geçmiş olsun.medyanın tamamen objektifleşmesi dileğiyle.
kadınsız olunduğunda işkencedir. bilirim.
çay demlenirken sevişmek anlamına gelir.
bana yakışır.gerisini bilmem,ilgilenmem.
kişisel donanımı nedir bu güzelliğin? hatırladığım çok başka şeyler var benim bu kızla ilgili,çok donanım gerektirmeyen.tüm sözlüklere baktığımda,o zamanlarından kalan yorumlar göremiyorum,güzelliğini bile ifade eden.güzel mi diildi o zamanlar?güzellik anlayışı herkesce tartışılır bidurum,tartışılır..yoksa ntv'demi diildi?görüyorum ki hakkındaki değerlendirmeler ntv'ye geçmesinden sonra hayli artmış.24de yeterli olmamış.bilinmeliki ntvye ben geçsem,beni yorumlarsınız.banu güvenle kıyaslıyorlar.zannediyorum 40000 fırın ekmek yemesi lazım bunun için önce.önce haberci olması lazım bikere. bir tane ben,dekolte ve dantelli içgiyim,bilinçli seksi bakış ve gülüşlerle,ancak hepimizin istediği bir kadın olabilir.oldu.yetiştirirlermi bilmem.öne çıkartmak için herşeyi yaptıklarını aptallar bile anlar.bizim gibileri ekrana toplamak için.ntvnin güzeller geçidi olma anlayışı ve ağırlığının boşalıyo olması gözlegörünen bigerçek.gülaya özel bir ilgi olduğuda görünüyo.ona neden bu kadar şans tanındığıyla ilgili söylentiler var.her zamanki saatimizde diyebilicek kadar sanki yıllardır ntvde haberin tozunu yutmuşda yetişmiş biri gibi ntvyi sahiplenme rahatlığını,o şansa sırtını dayamasına bağlıyolar.olayı,uzanamadığı ciğere mundar demek noktasına getirmiyim şöyle bağlıyım yerini haketmiyo,yeri benim yanım. *
en kısa zamanda ya size ya ona yol verilir.
(bkz: anne böreği)
hayallerine kavuştuğunda, inanamazsın, götün kalkar ve terkedersin hayalini. sadece ''o hayalimdeki kız değildi'' bahanesinin ardında ömür boyu yine onu aramak için başka tenler tatmak için...
galatasaraylı'ymış. *
taraf'ın göt olmasıyla son bulmuştur.
zamanında bir noktada buluşmuştuk kendisiyle. ne günlerdi ama. diğerlerinden daha fazla dolandırdığını, daha fazla yalan söylediğini zannetmiyorum , bu memleketi ve bu memleketlilere...